Ce fac cu ăla din lista mea care votează cu Dăncilă?

Îmi beau eu cafeaua de dimineață, cu mintea încă încețoșată de somn, când îmi scrie o prietenă: Poți să-ți imaginezi că Ixuleasca votează cu Dăncilă?

Da, pot să-mi imaginez că Ixuleasca votează cu Dăncilă, în fond, scorul de 20% și ceva la sută al lui Dăncilă n-a venit din neant.

Dar hai să vă povestesc o chestie drăguță despre democrație. Și anume:

Minoritatea are și ea dreptul să-și exprime opțiunea, exact ca majoritatea. Că până la urmă, cei mai mulți decid? E partea a doua.

Dacă tu te apuci să te isterizezi, să-l înjuri și să-l hărțuiești pe ăla care votează cu Dăncilă, ce te deosebește de miile de postaci pesediști care îmi dau mie report în grup și îmi obțin ban după ban de câte ori scriu politică? Apropo, și acum două zile am obținut un ban pe contul personal. Șapte zile fără dreptul de a posta. A trebuit să fac reclamație și să arăt că nu e nimic în neregulă cu textul respectiv, să îmi dea drumul.

Revenind: ai o singură armă în mână: dreptul PROPRIU la vot. Folosește-l pe ăla cu încredere. Așa cum Ixuleasca îl folosește pe al ei.

Nu știi ce relații prin PSD are Ixuleasca, cu ce familie e înrudită, ce post confortabil la stat are mă-sa sau ta-su și pe cine protejează și, sincer, nu e neapărat treaba ta. Că dacă e, care e diferența între tine și securiștii care aveau pretenția să știe cine are video acasă și care controlau femeile ca pe vite, cu turma, să vadă care au rămas însărcinate, pe vremea lui Ceaușescu?

Există o formă de prostie care ne pândește pe toți din umbră, iar acea formă de prostie e pretenția că îi controlăm pe alții și le spunem ce să facă.

Da, ocazional unii ne întreabă ei ce să facă, și atunci e ok să le spunem. În rest, exercită-ți votul, scrie public de ce votezi cu cine votezi, pentru că poate citesc și alții argumentele tale și zic, da, domnule, e ceva aici, și las-o pe Ixuleasca în pace, să voteze cu cine vrea.

Dăncilă, exact ca Trump, e expresia unei frustrări în grup. Trump e frustrarea masculului nefutut care visează la himera aia în care apucă femei de organul genital pe stradă, Dăncilă e frustrarea gospodinei tradiționale care a făcut treabă în casă toată viața pentru că a fost educată că ăsta e rolul femeii, și acum vede că astea tinere fac exact ce le taie capul. De câte ori unul sau altul o fac proastă pe Dăncilă, gospodina își amintește cum a făcut-o bărbatul proastă când a încercat să se uite și ea cu el la fotbal și l-a întrebat în ce echipă joacă Penalti, dacă e italian sau spaniol.

Spre deosebire de masculul nefutut, care nu a făcut nimic real să merite atenția vreunei femei, biata gospodină a slugărit și s-a simțit ultima persoană din propria viață de când se știe.

E genul de frustrare pe care o pot cumva înțelege, pentru că e rolul spre care au încercat să mă domesticească și pe mine, dar lol, nup.

Lasă-i pe oamenii ăștia în pace și mobilizează-te să iasă ca tine. Așa cum e democratic și civilizat.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. Laurentiu says:

  Doamneee…..cat adevar !

 2. Vÿo says:

  Sunt un bou imbecil care nu ştie să recunoască faptul că persoana pe care caută s-o umilească vorbeşte impecabil limba română. Sug pula dimineaţa, la prânz şi seara.

 3. P.i.P. Gigi Marga says:

  @Vyo, cel putin nu te poate acuza nimeni ca nu esti de o sinceritate debordanta.

  • Lorena Lupu says:

   Bine, l-am şi ajutat eu din edit. Era unul dintre muiştii care o ţin langa luni în şir cu femeile inde… (pronunţie neinteligibilă de Micutzu, muişti care au pretenţia că atribuie agramatism unui om care a citit mai multe cărţi decât ei toţi şi neamurile lor de gherţoi proşti ca noaptea la un loc).

   Dacă nu poţi susţine un punct de vedere legat de subiectul zilei strict cu argumente care ţin de subiectul zilei, pa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: