Cinci produse de la Avon care înlocuiesc cu succes produse de top

Fie că eşti dependentă de Sephora şi strâmbi din nas când auzi de Avon sau ai un salariu minim pe economie, pentru care te aleargă şefii ca pe hoţii de cai, iar Avon ţi se pare un standard al luxului, nu poţi nega faptul că ai în bloc o tipă care distribuie Avon şi că ai cumpărat lucruri de la ea. La naiba, primele lucruri pe care le afli când te muţi într-un bloc nou sunt: numărul de telefon al administratorului, cel al meseriaşului blocului şi al distribuitoarei de la Avon. Şi dacă zici că nu-i aşa, minţi ca porcul.
Nu voi nega că Avon are în ofertă o serie de dude. În schimb, există cinci produse pe care le voi cumpăra iar şi iar, şi iar, şi iar, şi iar. Şi iar. De ce? Şi iar. De ce? Pentru că livrează calitate de high end la preţ de masă.

Iată cele cinci produse:

5. Avon Big & False Lash Volume Mascara.

bigfalselash

Pentru preţul ăla infim de 18 lei, mascara asta numa’ nu-ţi face pâine prăjită. În rest, e un vis. Logic că faza cu genele false e un basm. O figură de stil. Dar în mod real îţi lungeşte genele, ţi le face să pară mai dese, mai multe, mai mari, mai dârze. Umezeala persistă un pic, deci trebuie să stai cu ochii-n tavan jumătate de minut, să nu îţi transferi negreală pe pleoapa inferioară, dar apoi vine răsplata. Un evantai de gene cu care faci răcoare la birou. Chiar dacă faci ore suplimentare. În schimb, seara, când vrei să-l îndepărtezi, ai nevoie de demachiant bifazic. Altfel, mori cu el pe gene.

4. Ruj Ultra Colour Absolute
(foto sus)

Mamăăă, cum e rujuleţul ăsta de numai 18 lei pe buze uscate ca şmirghelul, cum le am eu. Ca ploaia după secetă.
E cel mai cremos, mătăsos şi hrănitor ruj din oferta Avon şi, în mod cert, printre cele mai hrănitoare pe palierul lui de preţ. Are colagen şi vitamine, şi mai are o pigmentare excepţională, care se traduce în CULOARE. Culoare cu majuscule. Culoare intensă, frumoasă, aplicată uniform. Păcătuieşte puţin pe partea de rezistenţă – dacă bei o cafea, cana va fi toată numai buze, iar buzele tale, toate numai cană, dar din experienţa mea, rujurile foarte rezistente usucă, iar rujurile hrănitoare se transferă. Nu e o dramă. Important e să am rujul la mine, că se reaplică în doi timpi şi trei mişcări.

3. Burete pentru makeup

sponge

Ăsta e o replică a foarte cunoscutului Beauty Blender de la Sephora. Se înmoaie în apă, se umflă şi se transformă în instrumentul ideal de aplicat fondul de ten şi concealerul pe faţă în strat subţire şi egal. E adevărat, înghite ceva mai mult produs decât BB. Dar să comparăm preţul: 29 de lei produsul de la Avon, vs. 79 de lei originalul de la Sephora. Trei cuvinte. Raport. Calitate. Preţ.

2. Spray de fixare a machiajului MagiX

magix

Acesta e un spray pe care îl poţi aplica fie înainte de makeup, ca bază, fie după, pentru fixare. Fie şi, şi. Rezultatul? Culorile stau unde le-ai pus. Nu mai la stânga, nu mai la dreapta, nu mai la vale. E un produs eficient ca lupta de clasă. Ajungi seara acasă cu faţa cu care ai plecat dimineaţa. E adevărat, are un timp ceva mai îndelungat de uscare decât, să zicem, un setting spray de la Urban Decay, dar să mergem iar pe Sephora, să facem comparaţia de preţ. 10 lei (acum, la super ofertă, în mod normal e în jur de 20 de lei) MagiX; vs. 138 de lei produsul Urban Decay.
OK, folosesc UD când merg undeva unde chiar contează să ai machiajul bătut în cuie. Ah, cuie. Dar în viaţa de zi cu zi, MagiX e the shit. Cu un mic truc: dacă porţi un ruj lichid sau un tuş lichid de ochi, aşteaptă să se usuce înainte să dai cu spray-ul.

1. Primer pentru pleoape .

primer

Dacă la alte categorii de produse am şi versiunea scumpă, pentru momente speciale, mărturisesc că, o dată ce am încercat primerul de pleoape de la Avon, nu mi-a mai trebuit nimic altceva.
Cutioara asta aparent mică şi banală conţine cel mai bun produs din toată oferta Avon. Absolut imbatabil. Costă ba 13, ba 14, ba 15 lei şi are harul să intensifice ca prin farmec culoarea şi pigmentaţia oricărui fard de ochi. Faceţi testul ăsta. Mergeţi la primul “Totul la zece lei” şi cumpăraţi cele mai oribile farduri Ling Ka Kat. Aplicaţi primer, şi apoi, cea mai sinistră nuanţă din paleta Ling Ka Kat (probabil un roz răcnet. Chinezii adoră rozul răcnet.) Şi veţi constata uluiţi cum rozul răcnet se transformă, o dată aplicat peste primerul Avon, într-un roz de trei ori mai răcnet, dar care, habar n-aveţi cum, pare luat la cutioară mono dintr-un magazin de lux. Şi rămâne aşa până când demachiantul vă va despărţi.

Iar cât timp Avon va continua să fabrice aceste produse, eu o să-mi ţin distributoarea Avon aproape.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

6 Responses

 1. Sfinte Sisoe, eu pana azi nici nu stiam ca buretelul ala se inmoaie in apa inainte de folosire 😐
  Multumiri pentru ca ai aprins lumina si la mine!

 2. Witch says:

  De cate ori ma intreaba mama ce sa-mi cumpere cadou primeste raspunsul standard: Pur Blanca de la Avon. In facultate era cam scump pentru mine, acum costa mai nimic cand e la oferta, asa ca ultima data am cerut mai multe, sa am. E perfect pentru astmatici, nu e intens, nu muta nasul din loc si nu mi se face rau ca de la orice alt parfum, indiferent cat de bun si de scump. Bucuria mamei cand tura viitoare o sa-i cer spray-ul de fixare 🙂

 3. Ramona Badea says:

  Muream proasta daca nu-mi spuneai ca se inmoaie in apa. Si il folosesc de cel putin un an. Asa, uscat. :))

 4. Alexandra says:

  Buretelul acela e 10 lei la DM 😆😆

 5. boemul says:

  1. am dat click pe articol, deşi am văzut bine titlul;
  2. am citit până la capăt;
  3. acum nu ştiu ce să mai cred despre mine…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: