Constanța celebrează primul Gay Pride

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 

În pofida lockdownului și a momentelor de întristare și închistare pe care le trăim, comunitatea LGBT din Constanța, cea mai flamboaiantă comună din frumoasa noastră patrie, a ieșit la defilare.

“Cine sunt ei să ne spună cum să ne îmbrăcăm şi ce să iubim?” a declarat Maria Şupeală, o fericită lesbiană în vârstă de 85 de ani, care a ieşit să experimenteze şansa de a trăi periculos, alături de iubitele ei cu care făcea orgie vocală în fiecare duminică.

“Nu ne e frică de amendă. Mă cheamă pasiunea, mă cheamă patima”, a declarat Ilie Cocoloş, genderfluid, în sensul că are una, dar oricum face pipi din şedere. “Ne ducem oriunde pentru el”.

Vedeta serii a fost Teo Nesătula, regina inelelor. Într-o superbă ţinută vişinie, care mătura concomitent toată Constanţa şi scutea serviciile de salubritate pe o săptămână – desigur, dacă n-ar fi fost nişte go go boys în negru care i-o cărau, Teo Nesătula a declarat în exclusivitate:

“Dar cât să mai stăm, dragă, încuiaţi? Ce credeţi voi, că am toate aceste toalete superbe şi valoroase să le ţin pentru mine să mă uit eu la ele? Şi care faci Covid şi mori, măcar mori uitându-te la ceva foarte frumos: Eu.”

Teo Nesătula a mărturisit că abia aşteaptă să bage nişte lumânări în peştera lui Andrei. “Un prieten bun. Nu am cum să-l neglijez pe Andrei, indiferent ce boală inventată mai circulă. O să vedeţi, folosim lumânări de-alea solide, groase, episcopale, să-i placă”.

La complimentele reporterilor legate de ţinuta ei, Teo Nesătula a mărturisit: “Am visat să port o rochie frumoasă ca asta de la 4 ani. Şi acum, în sfârşit, pot să-mi trăiesc adevărul. Sper ca mulţi băieţei să se ia după mine. Preferabil, cu bani în mână.”

Când a fost întrebat de ce nu poartă mască sanitară,  Teo a dat din umeri şi a răspuns: “Cum să acoperi atâta frumuseţe cu o bucată de cârpă? Mască să poarte urâtele şi grasele”.

Teo nu e speriată de amenzi pentru încălcarea restricţiilor:

“Când ai stat în dulap atâta timp, câţiva lei în sus sau în jos nici nu  mai contează. Îi recuperez oricum, cunosc nişte domni generoşi,”

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

  1. POP EUGEN MIRCEA says:

    CE DESTEPT ESTI DOMLE

  2. Iris says:

    Superb :))))

  3. Eu says:

    Sunt cretin şi insist să semnalizez.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: