Cum îl faci să se îndrăgostească

Am adormit în timp ce vizionam un clip pe YouTube. Şi cum YouTube e setat să meargă singur by default, dimineaţa m-am trezit cu un nene care şcolea gagici în materie de dragoste: dacă vrei să te iubească gigel, arată-i loialitate, susţine-l şi blabla.

Greşiiit, fetele mele.

Aşa cucereşti o femeie. Cu loialitate şi atenţie, presupunând că arăţi şi bine şi ai şi bani, lol.

Dar dacă gigel vede loialitate şi toate cele, mai ales dacă el nu a investit nimic, te trece direct la catastiful de “utilizabile” şi nu îţi arată vreo urmă de preţuire şi respect în viaţa ta.

Stau şi mă gândesc înapoi la cuceririle pe care le-am făcut. Şi niciodată nu a fost cineva de care m-am îndrăgostit foarte tare. Ăia s-au folosit doar de superofertă, într-un mod pasiv şi cu minimă implicare, cât le-a convenit. Şi de obicei tot eu mă retrăgeam, când vedeam că pierd timp aiurea.

Oamenii pe care i-am cucerit au fost de obicei cei de care mi-a păsat foarte puţin spre deloc, drept care, m-am purtat 100% natural, n-am încercat niciodată să atârn după ei şi să le cerşesc atenţie, i-am pus foarte ferm la punct când săreau calul şi le-am cerut alb pe negru ce mă interesa de la ei.

Sigur, nu e o reţetă universal valabilă. Nu există reţetă universal valabilă de seducţie, pentru că oamenii sunt diferiţi şi reacţionează la stimuluri diferite. Sunt mulţi gigei pe care îi alungi fiind tu însăţi, pentru că idealul lor de femeie e “da, iubi”, “vai, ce tare eşti, iubi” şi “te adoor, iubi”. Numai că: doar pentru că idealul lor de femeie e ăsta, ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ VOR APRECIA ŞI PREŢUI femeia care le va oferi asta. Înseamnă doar că se vor folosi de ea cu mai multă abnegaţie decât s-ar folosi de tine.

Ce voiam să spun cu acest articol este: nu mai urmăriţi experţi din ăştia în dating şi nu mai puneţi botul la sfaturi care aduc a educaţie tradiţională.

Secretul unei vieţi amoroase fericite e să nu cauţi cu disperare o viaţă amoroasă fericită. Caută să fii fericită singură, şi atunci vei transmite exact vibe-ul ăla de om împlinit şi relaxat care va face gigeii să atârne după tine. Pentru că cel mai bengos şi barosan gigel e de fapt o angoasă ambulantă, şi e în căutare de cineva care să-i spună că totul va fi ok mâine. Dar nu cu cuvinte. Ci cu energia pe care o transmite prezenţa ta.

Numai că riscul e ca, lucrând la fericirea ta de om singur, să CHIAR realizezi echilibrul şi pacea care vin la pachet cu singurătatea, şi chiar să nu mai vezi ce are un gigel de oferit în plus, să reprezinte un beneficiu semnificativ raportat la ceea ce ai deja. Şi atunci, nu mai vrei tu o viaţă amoroasă fericită, lol.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

6 Responses

 1. Valentin says:

  Păi, când am încercat cu Alina era într-o stare foarte proastă în care a băgat-o ăla care a lăsat-o de două ori pentru ceva mai bun. Așa zicea el. 😂. Iar, că bărbat eu am scos-o din starea aia. Nu e suficient pentru început, mai ales că se poate oferi mult mai mult? Dar dacă a vrut să iasă doar o singură dată și doar ca să mă refuze… Că asta a urmărit în urma bârfelor. Crede că o bârfă reprezintă o lume întreagă. Să nu încerc să-i schimb ideile?

  • Lorena Lupu says:

   Boss, ți-am răspuns deja. Tipa aia NU te place. Cu cât pricepi mai repede și move the fuck on, cu atât ai șanse să depășești momentul.

 2. Nicu says:

  Valentine, ai lasat aici comentarii aproape la fiecare postare, despre dramoletele tale amoroase, reale sau inchipuite. Nu intamplator te evita femeile, esti tare agasant si nu pricepi ca nu sunt interesate de tine.

  • Lorena Lupu says:

   Nici măcar nu despre dramolete la plural. Despre una și aceeași individă, care umblă cu altul. Deci în mod evident NU E interesată și nu va deveni interesată prin genul ăsta de insistență. Și i-am explicat asta. Dar nu poți ajuta un om care nu vrea să se ajute singur.

 3. NUCLEAR_TAKES says:

  Raspunsul pentru ambele sexe e acelasi: fii atractiv/a in ochii acelei persoane si se va indragosti de tine. That’s literally it. Nu e o stiinta, nu e arta, e o chestie care se intampla si nu poate fi “optimizata”.

 4. Morbo says:

  valentin, don’t be a basic bitch 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: