Nu trimite nuduri!

Zilele astea, i-am făcut lipeala unei fete drăguțe cu o prietenă avocată. Tema: s-a despărțit de iubi, iar iubi, răzbunător ca orice pulex rănit în orgoliu, s-a apucat să-i pună nudurile pe net.

Eu: Dar de ce pușca lui Hector i-ai trimis nuduri?

Ea: Că eram într-o relație frumoasă, și, Lorena, tu nu înțeleegiii…

O, ba înțeleg. Am avut și eu 20 de ani, mi-am dorit și eu foarte tare iubirea cuiva, puteai face din mine orice. Dar în viață trebuie să fii întotdeauna pregătit pentru ce e mai rău, iar amorul ghebos de azi se poate transforma oricând într-o despărțire furibundă și plină de ranchiună mâine.

Soluția: NU TRIMITE NUDURI.

Niciodată.

Nu mă interesează dacă ăla e cel mai popular gigel din curtea școlii, iar tu aspiri la dragostea lui eternă. Nu o vei obține trimițând nuduri.

De obicei, cererea de nuduri de întâmplă așa: Stau golanii în gașcă și se laudă cu succesul lor la p***de. Și gigelul care îți place ție se trezește:

-Vreți să vă arăt ce o pun eu pe c***va asta să facă?

-Ce? grohăie restul.

-O pun să-mi trimită poze cu p***da.

Ăhăhăhă, grohăie toți.

Și atunci, gigelul îți trimite ție vrăjeala proastă: Hai, pisi, ești așa bună, mă exciți așa tare, hai trimite o poză mișto, să văd și eu ceva frumos.

Tu speri că obții ceva mai mult în relația cu gigel. Și după ce trimiți, o gașcă întreagă de maimuțoi scheaună la poza ta și chițăie: Ce c***vă proastă, ahahaaha!!

*

Dar hai să-ți spun ce înseamnă milogeala după nuduri.

E doar un semn că ăla nu dă doi bani pe tine ca om și nu are urmă de respect pentru tine.

Ai periclita vreodată relația cu cineva la care ții cu adevărat, cerând ceva ce depășește limita bunului simț?

NU.

Să nu crezi că bărbații sunt diferiți. Nu doar că nu ar insulta o femeie la care țin cu adevărat cu așa ceva, dar dacă un fellow golan ar cere nuduri surorii lor sau unei alte fete din familie la care țin, l-ar bate pe ăla de i-ar suna apa în cap. Pentru că bărbații se dau loviți când aud feministe criticând masculinitatea toxică, dar ȘTIU EXACT câtă ghiolbăneală și nesimțire zace în mulți confrați de-ai lor.

Și dacă unul îți cere insistent nuduri?

Pasul nr. 1: No f***ing way. De ce i-ai da cuiva instrumentul să te șantajeze pe viitor?

Pasul nr. 2: “Dacă vrei să vezi p***ă, apelează la profesioniste”. Videochatistele câștigă mii de euro lunar pe etalare de păsărică. De ce să fii tu fraiera care oferă gratis chestia din care altele îşi cumpără case şi maşini?

Pasul nr. 3: Corpul tău e privat şi e disponibil doar între patru ochi, în intimitate absolută.

Nu vrei să fii bunul obştesc al haitei de labe triste cu care grohăie gigel. Dacă un bărbat e atras de tine, nu vrea poze. Vrea realitatea. Şi realitatea îl împlineşte. Rezervă-te pentru momentele intime. În rest, nu, merci, nu avem plăcerea nudurilor. Ce obţii e ca omul să preţuiască momentele intime cu tine mai mult.

Motivul pentru care aurul e mai valoros decât fierul? Aurul e rar. Greu de găsit. Nu se lăfăie la ordinul oricărui ratat. Nu fi fier. Nu fi disponibilă. Fii aur! Intimitatea ta e rară şi, prin urmare, trebuie preţuită ca atare.

Pasul nr. 4: F***-i în bot cu presiune.

“Ce, mă, gogu, eşti cu gaşca şi ai pus pariu?” “Care e faza, n-ai destul material de labă pe net?” “Vezi că nu îţi trimit eu material de şantaj.”

Dar dacă te ameninţă că se desparte de tine pentru că nu trimiţi nuduri?

Drum buuun şi cale intens bătută. De ce ar avea orice fată cu respect de sine nevoie de un kkt bolnav ca tine?

Nu mai trimiteţi nuduri, fetelor. Nu vă faceţi rău singure. Dacă nu ţi-ai da PIN-ul de pe card lui gigel, de ce i-ai trimite ceva cu care să te aibă la mână și să te poată amenința că te pune pe net?

Dacă vrea să dea o labă, are material berechet pe P-hub. Cu femei care fac asta profesional și sunt remunerate. O repet: Nu fi dobitoaca care dă gratis chestia cu care altele își cumpără case și mașini!!

 

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

***

Foto: Ana Krach / Pixabay

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: