Cum reacţionezi la campionatul de fotbal în funcţie de zodie

Înainte să sari ca arsă şi să începi să ţipi isteric la mine că a) numai proştii cred în horoscop b) ăvai, dar nu te recunoşti ca la Neti Sandu şi la Urania, şezi calm pe zona pufoasă a părţii dorsale şi ia la cunoştinţă faptul că toate, dar absolut toate horoscoapele mele au intenţie strict satirică.

Cât am lucrat în presă, am avut rubrica de horoscop în spinare. Şi da, venea salariul de două ori pe lună, avans şi lichidare.

Mă interesează foarte puţin spre deloc să fac pentru tine gratis munca pe care alţii o plătesc, drept care, singurul mod în care voi aborda vreodată horoscopul pe acest site vaa fi în ideea de a râde împreună.

Acum, că am făcut acest lung disclaimer în speranţa că previn cotcodacurile antipatice (spoiler: nu), să intrăm în miez.

Începe Euro 2021. Toată social media va fi fotbal, peste fotbal, peste pariuri legate de fotbal, peste tatăăă, vreau şi eu să fiu fotbaliiiist, dar nu ai echipe de femei profesionale la noi la Haţeg, Veronica, nu conteazăăăă, îmi înfiinţeeez.

Pe scurt, invazie de fotbal.

Ce fac zodiile?

Berbecul 

“Pfff, păi nu pun eu pariu pe toate meciurile, ba chiar şi pe încălzirea de dinainte? Milionar Ionescu mă cheamă. Şi strict pentru Euro 2021 îmi fac cont separat de Instagram şi Tiktok, să vadă fanii că eu sunt de fapt Dumitru Graur al doilea, numai că nu m-a luat TVR la casting, cică nu corespund profilului. Ce, TVR, am p prea mare din profil???!!”

Taurul 

“Sper că nu închid ăştia aşa pe neaşteptate al 4678-lea betăl din Chefi la cuţite pentru un sport de rahat pentru spărgători de seminţe!! Eh, dar nu contează. Mă abonez la Gordon Ramsay, şi la Jamie Oliver, şi la Masterchef Canada, şi la toţi câştigătorii, şi mă uit la dish-uri până aud: Şi cupa merge la…”

Gemenii 

“E plictisitor, fă, cum dracu să nu fie. Dar eu o să dau un gugăl şi două statusuri, să par că mă interesează, să aprecieze fanii că au cu cine să discute baschet. Stai, nu baschet, că mă doare la başcheţi. Ce plm începe? Ceva cu minge. Hockey?

Racul 

“Şi o să stăm pe canapea, eu şi iubi, să ne uităm la meci. Iubi la meci, eu la iubi, bucuroasă că acum am argument să stea cu mine. Mă mai duc să-i aduc o bere şi o pungă nouă de seminţe. Cu ce echipă ţin? Cu iubi. Iubi e fotbalistul meu preferat.

Leul 

“Şi iar fuge atenţia poporului spre toate futilităţile, în loc să se concentreze pe singura temă care contează: cât de special sunt eu. Ce rost are să postezi selfiuri, dacă poporul de muritori stă cu ochii pe fotbal şi nu dă like?

Cred că-mi iau vacanţă de pe social media. Până revenim la subiectul meu preferat. Eu.”

Fecioara 

“Plm, iar adun cutii de bere şi pungi de seminţe din toată casa. Poate fac şi eu un Instagram: Ravagii de după meciul de fotbal. Că mi-aţi mâncat sufletul, nebunilor!”

Balanţa

“Hai să fim civilizaţi, să mimăm că ne pasă. Mai ales dacă noi lucrăm în imobiliare şi vrem să-i vindem cu 100.000 de euro un apartament de 40.000. Zi+ne tot despre Italia, dom’ Nicu. Şi semnează aici. Dadada, învinge, cum nu!?”

Scorpionul 

“Unşpe tipi aleargă după o minge. Toţi după aceeaşi, de zici că s-a închis fabrica de mingi sau ceva. Se luptă pentru ea cu alţii unşpe. Picioare în gleznă. Piedici. Tălpi în ficat. Tot tacâmul.

De cum ajung la minge, tot ce fac e să-i mai dea un şut în mufă, să reia alergarea după ea.

Domnule Freud, ce spune asta despre frustrările lor sexuale?”

Săgetătorul 

“A, bun. Oportunitate de crescut în social media. Toată lumea plictiseşte cunoscuţii cu fotbalul, eu o să scriu numai de-al dracu’ despre politică şi sex. Să vezi love şi haha de la toţi plictisiţii fotbalului. LOL!”

Capricornul 

“Da, băieţi, la noi la cârciumă poţi vedea toate meciurile. Am o plasmă cât peretele, Consumația obligatorie, și mă refer la mâncare, nu la beri, că nu din beri vândute o să-mi cumpăr eu Ferrari.”

Vărsătorul 

“Nu ştiu nimic, Nu mă uit pe postările altora. Am un grup de pictură abstractă experimentală cu 14 fani. Iar acolo nu postează nimeni despre fotbal. Scuză-mă, mă plictiseşte subiectul, mă duc să pictez.”

Peştii 

“Cum să faci campionat de fotbal, acum, în plină pandemie?? Parcă văd a opta cocoaşă a celui de-al paişpelea val. Şi normal, eu primul întubat. Trebuia să joace fotbal pe Zoom!”

 

***

Dacă v-a plăcut acest text, susţineţi activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: