Dan Barna și familiștii

Pe 10 august, Dan Barna a postat o fotografie a copilașului său nou-născut.

Când se naște un bebeluș, mai ales unul sănătos, “de nota 10”, singurul lucru normal pe care ar înţelege chiar şi o “antifamilistă” ca mine să îl facă e să-i ureze bun venit, să-i felicite de părinţi şi să le dorească bucurii alături de el.

Bineînţeles că pun “antifamilistă” între ghilimele. Pentru că am mai spus-o şi o repet. Noţiunea de respect faţă de diversitate şi ideea de familie NU se exclud reciproc. Toate persoanele LGBT sunt copiii, nepoţii, strănepoţii cuiva, iar dorinţa lor naturală e să îşi întemeieze familii şi să aibă vieţi stabile, siguranţa zilei de mâine, respect pentru cine sunt ei ca persoane, chiar dacă familiile pe care şi le doresc ei nu sunt formate dintr-un bărbat biologic şi o femeie biologică, ca ale gigeilor.

De ce toţi auriştii, CPF-iştii şi neo-naziştii bat moneda grav pe demagogia aia cu familia şi cu copiii?

Răspuns final: pentru că “urâm gay-ii” sună nasol. Şi atunci dă bine să îmbraci asta în vrăjeală proastă, siropoasă şi lăcrămoasă, despre cum nu e vorba că urâm gay-ii, dar hei, familioara noastră şi copilaşii, pe bune că despre copilaşi e vorba, păi cuuum, ei trebuie protejaţi…

Copilaşii pe care toţi căcaţii ăştia cu ochi nu îi protejează de abuzuri de toate felurile, de bătaie, de neglijenţă, de abandon şcolar, de trai în condiţii de sărăcie extremă (nu poţi spune că iubeşti copiii dacă faci 13 şi nu te gândeşti din ce o să le asiguri un viitor decent), de violuri la 11 – 12 – 13 ani în cazul fetiţelor (acte sexuale consimţite pentru judecătorii români) şi aşa mai departe.

Grija reală a “familiştilor” ăstora pentru copiii lor se reflectă în toate ştirile despre copii sfâşiaţi de câini, copii care ard în casă, copii care cad de la etajul 10, copii lăsaţi pe stradă, copii care pică bacul ca muştele, copii care ajung să aibă copii la vârste la care nu au discernământul să aibă grijă de ei.

Şi mai cu seamă în vestitul “eu te-am făcut, eu te omor”. Pentru că, nu-i aşa, copilul e proprietate, fie îşi îndeplineşte scopurile utilitare, fie îl ia mama dracului.

Nu contează toate astea, singura protecţie de care au nevoie e să nu ştie ce e un gay sau un / o transgender, sau mai grav, să nu iasă el / ea transgender. Pentru că, după mintea “familiştilor”, a fi gay sau trans e o boală molipsitoare. Se ia prin proximitate. Stai de vorbă cu un gay şi hopaaa, mâine te trezeşti şi tu că te uiţi după c**rile bărbaţilor.

NU! Nu aşa funcţionează.

Chiar fratele meu, pe care îl consider un tip inteligent, s-a luat de mine telefonic pentru “textele mele gay”. Mi-a zis: Îţi dai seama, dacă ăştia adoptă copii, o să-i facă şi pe ei gay.

Băi, frăţiwear, eu aveam pretenţii de la discernământul tău. Când o familie de dacopaţi face un copil gay, şi bat la el de dimineaţa până seara, reuşesc să-i extirpe atracţia faţă de alţi bărbaţi?

Ăăă, nu, daaar…

Dar ce? Dacă o familie de doi bărbaţi ar adopta un copil hetero, şi ăla ar fi instinctiv atras de ţâţe şi fofo, crezi că există vreun mod în care ar putea să extirpe asta?

L-ar face gay!

Cum? Dacă ăla micu’ se emoţionează la fetiţe, nu la băieţei? Nu înţelegi că e ceva ce vine din fabrică şi nu poţi să schimbi? Crezi că dacă te creşteau doi bărbaţi, îţi plăcea p*la?

Nu m-am uitat niciodată decât după femei!!!

Exactly. Şi pe tine te-a crescut tot un cuplu de acelaşi sex. Mă-ta şi bunică-ta. Pe baza logicii tale, trebuia să ieşi trans, pentru că n-ai văzut în jur decât muieret, din ziua naşterii tale şi până ai început să baţi mingea pe maidan cu restul golanilor. Cum se face că faptul că ai avut numai femei în casă nu te-a făcut altceva decât un bărbat hetero normal?

Frati-miu a abandonat aici. Cum ziceam, nu e atât de prost ca gigelul obişnuit comentac.

Revenim la familiştii lui peşte, la ăia pe care-i tufe adânc grija faţă de binele copilului, dar numai sub aspectul orientării lui sexuale.

Când nişte oameni au un copil, natural ar fi să urezi cele frumoase şi cam atât. Cu atât mai mult dacă te dai propovăduitorul familiei, al valorilor tradiţionale, şi al căsuţei cu pridvor unde mami face mămăligă după o zi lungă de muncă pe câmp şi tati se scarpină la oo lăfăit pe prispă.

Pentru că, remember, conform demagogiei tale, iubeşti copiii şi îţi pasă NUMAAAI de ei.

*

Şi unde nu s-au pus gigeii ăştia daci să porcăie copilul nou-născut, să posteze cele mai inepte, dezgustătoare, vomitive şi josnice mârlănii, folosind ca scuză susţinerea oferită de Dan Barna ideii de diversitate, pe de o parte, şi educaţiei sexuale, pe de alta. Să abereze că acum, dacă are şi el un copil, sigur va deveni “medieval” ca ei. Că acum “se va întoarce la “Dumnezeu”. “Acel Dumnezeu pe care partidul dvs. vrea să-l scoată din inimile românilor”. Că de acum “nu se va mai dezumaniza”. Că va lua decizii “bune pentru viitorul copiilor”.

Mi se pare atât, dar atât de amuzant cum Dumnezeu i s-a arătat personal fiecărui neo-nazi în parte şi i-a confirmat că copiii trebuie ţinuţi obligatoriu în ignoranţă legată de pericole sexuale, în numele unei inocenţe care, în era pornografiei la liber pe internet, e evident o glumă, că a fi un jeg uman bolnav de ură e perfect creştinesc, atâta timp cât preferi fofoloanca, şi restul aberaţiilor. Şi cum tot Dumnezeu e scuza pentru toate lăturile care i se revarsă bietului om pe cap.

Dar, hei, chiar ăsta e Evul Mediu. “Eretici” arşi pe rug în numele lui Dumnezeu, oameni de ştiinţă închişi în închisori şi torturaţi în numele lui Dumnezeu, gloată ignorantă şi cuprinsă de furie religioasă pusă pe demolat oameni care vor să reformeze societatea.

Să abereze cum mititelul ar trebui vaccinat direct cu astra zeneca, să dea exemplu hoardelor de cocalari jegoşi antivaxeri de pe net.

Sigur, e suficient să dai o căutare de un click, să afli că vaccinul astra zeneca e recomandat persoanelor care au împlinit 18 ani, dar hei. Să te aştepţi de la gigei să se informeze e ca şi cum te-ai aştepta de la o hoardă de cimpanzei să înveţe un dans de societate în sincron. (şi scuze că jignesc cimpanzeii.)

Apoi, să abereze legat de genul noului născut, ca şi cum ar fi important să sexualizezi un copil la o asemenea vârstă. Şi, desigur, pentru că ei, creştinopaţii, fac asta, şi copilul aparţine cuiva perceput drept obiect al urii, clar nu e vorba de abuz şi pedofilie.

“Noul recrut LGBT”, abera un alt ţăran prost, care are impresia că a fi LGBT e stagiu militar sau ceva. Şi încă un prost informa, just in case că nu ne-am prins: “este rodul iubirii dintre un bărbat şi o femeie”. Ca şi cum asta ar justifica perpetuul atac la adresa diversităţii.

Dar, printre aplauzele gloatei de auriferi, cărora truismul ăsta cu bărbatul şi femeia li se pare o cugetare profundă, revoluţionară chiar, apare încă un idiot să mai pună o lopată: “E rodul iubiri (da, cu un “i”, vă e clar că nu poţi fi ţăran prost dacă nu eşti şi agramat) între părinte 1, părinte 2 şi părinte 3.”

Dar ce nu înţeleg neam este victimizarea dacopaţilor auriferi.

Citez:

“Eu îți doresc să te schimbi precum Saul, cel mai mare prigonitor al creștinilor, care a devenit Sfântul Pavel, așa să te schimbi și tu, să devii sprijinul nostru împotriva unora ca tine de acum. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi părinții și pe micuțul vostru!”

Cu ce îi prigoneşte cineva şi cine ce încearcă să le interzică? Ah, să nu mai latre ca proştii oameni pe strictul criteriu al diversităţii?

Comparaţi asta cu comunitatea LGBT cărora toţi aceşti “prigoniţi” vor să le nege însuşi dreptul de a exista.

Faptul că tot ei sunt prigoniţii, când ei fac tot ce vor cu vieţile lor şi nu le zice nimeni nimic, în limita legii şi, în multe cazuri, şi dincolo de ea, mi se pare ironia involuntară a întregii situaţii.

Şi aici mă opresc din citit, că nu mă interesează să mă enervez mai mult.

Ce ţară frumoasă. Şi ce păcat că e locuită.

Dan Barna, îţi mulţumim că eşti printre puţinii politicieni români cu mintea deschisă, şi îţi dorim putere, să nu te afecteze valul ăsta de habotnicie şi mojicie.

Când gigeii care te latră vor avea cu adevărat grijă de copiii lor, şi nu vor mai lua “familia” şi pe “Dumnezeu” drept pretexte stupide pentru ignoranţa şi ura lor, abia atunci să-i bagi în seamă. Până atunci, lasă-i să bâzâie în căcat, ca muştele.

***

Dacă v-a plăcut acest text, susţineţi activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

15 Responses

 1. Morbo says:

  nu stiu ce minte deschisa are barna ca ii pare rau ca terapia genetica anti covid (“vaccinul” in limbaj popular) nu e obligatorie. de aia se simte lumea prigonita si, prin asociere, daca il vede ca vrea asta, crede ca vrea sa le bage pe gat cu forta si alte chestii. aur si usr sa se duca dracului din partea mea. si am votat cu usr, chiar si cu barna la presedintie (brrr).

  • ana says:

   n-ai inteles nimic din text, probabil ai comentat pt ca ai tu ceva impotriva vaccinarii si tii sa o spui cu orice prilej.

   altfel, se numeste terapie genica si doar la cele cu ARN-mesager.

 2. Dan Danila says:

  Sa inteleg ca , din ceea ce spui, copii nascuti si educati intr-o familie NORMALA, sunt toti fara exceptie abuzati, batuti, uitati singuri acasa, fara perspectiva zilei de maine…baaaaaiiii ce “teligenta”
  esti

  • Lorena Lupu says:

   Unde am zis asta? Poți, te rog să îmi dai citatul exact de unde creierașul tău neted ca fereastra trenului a putut deduce aberația asta?

   Că dacă NU am zis asta nicăieri, “teligenţa” nu e la mine, ci e strict vorba de analfabetismul tău funcţional şi incapacitatea de a procesa text scris.

  • Lorena Lupu says:

   Totodată, dacă trebuie să inventezi ceva ce N-AM zis ca să te legi aiurea de articol, e semn că ceea ce AM zis e actually impecabil şi inatacabil, so, bitch, bye.

 3. Morbo says:

  genica, da. tot nu e vaccin. nu, nu doar cele arn-mesager.
  de ce zici ca nu am inteles, am comentat tangential, nu e voie? nu e clar ca si de aia il antipatizeaza atata lume? nu e clar ca multi dintre cei care il ataca pt lgbt il ataca mai abitir de cand si cu derapajele pe alte probleme? lumea face corelatii, care o sa duca la o polarizare tot mai mare. pe care ambele parti o intretin si si-o doresc, se pare.
  in rest, lgbtq+ ftw, nu-mi pasa.

  • ana says:

   din nou, n-ai inteles nimic. numai prostii se leaga de un eveniment frumos din viata unui om pentru a-i turna laturi in cap, deoarece au pareri diferite nu conteaza in legatura cu ce.

   • Morbo says:

    pai sunt prosti. si stimulati sa fie. nu e ca si cand Barna nu stie ca atrage prostii , dar asta vrea, sa-i faca sa se manifeste.
    sunt toti niste fascisti. toti.

 4. Morbo says:

  si mai e clar 100% ca la absolut orice politician care posteaza un eveniment frumos se gasesc sa se adune opozanti prosti care sa-i “ureze” lucruri. si politicienii isi doresc asta, ca dupa aia sa arate cu degetul ce naspa sunt cei din partea cealalta. ei sunt primii care profita politic de evenimentele fericite. hai sa nu victimizam pe cei care se expun strategic.

 5. benito says:

  Unde vezi tu dacopatie acolo?
  P.S: mi se pare ca vorbesti tare urat de fratele tau. Te-ai gandit ca poate tu exagerezi?

  • Lorena Lupu says:

   Unde exagerez, băi, idiotule. În ce mod vorbesc urât, prostul pământului.
   Literally îi servesc argumente și atât.
   Dar ăsta e specificul bărbaților foarte proști: nu suportați argumentele logice, care vă demonstrează negru pe alb că greșiți, și atunci începeți să guițați divagant.
   Noroc că fratele meu nu e prost ca tine.

 6. benito says:

  Cred ca nu mi s-a salvat userul de data trecuta. Mai vad si ca nu pot da reply la firul de comentarii ca pe YouTube, Quora, Reddit, deci iti raspund aici: “aveam pretentii de la discernamantul tau” – il prezinti doar cu un nivel mai sus decat o categorie in care arunci incontinuu cu noroi.
  Atitudinea mea nu are vreo legatura cu faptul ca sunt sau nu barbat, dar trecem peste. Eu imi doresc o discutie bazata pe argumente pe blogul tau, tu esti cea care aduce un tsunami de insulte peste oricine care nu latra in sprijinul ei. Asta e chiar ipocrizie – sa te plangi de lipsa unei dezbateri bazate pe argumente cand tu o retezi din fasa.
  Poate scrii la un moment dat un articol despre cum vezi tu lumea ideala. Pare ca tu nu suporti 70% dintre oameni, nu stiu unde le-ar fi locul in viziunea ta ca sa fie totul bine. Am vazut critici multe la tine, ma bate curiozitatea legat de ce TI-AR PLACEA sa vezi

  • Lorena Lupu says:

   Da, când cineva despre care cred că e nu e prost emite o mare prostie, îi spun că aveam pretenții de la discernământul lui. Probleme?

   În rest, inclusiv discuția cu el s-a bazat pe argumente. Dar dacă tu ai ignorat argumentele și ai început să-mi faci cotcodac pentru perceputa ofensă din “aveam pretenţii de la discernământul tău”, îmi demonstrezi că eşti prea prost pentru argumente şi te califici doar pentru morţi de mamă.

   Apoi nu schelălăi tot tu că îi primeşti.

   Pe viitor: orice formă de muştruluială şi frecuş la icre iritant legat de modus operandi al meu se recompensează instant cu băgare în pizdă de mamă, şi continuarea în acelaşi stil înseamnă acordul implicit.

   Dobitocenia că aş reteza o dezbatere din faşă, când pretenţia de dezbatere vine de la un idiot care ratase să vadă exact argumentele dezbaterii te mai trădează o dată ca bou agasant şi bătubil cu bocancul peste muie.

   Iar “poate scrii un articol” vune cu donaţie de minimum 50 de euro pe paypal-ul blogului. Efortul meu free nu se înţelege de la sine şi nu primesc procent de la providerul tău de internet, să ai vreo justificare să-mi trasezi sarcini de lucru.

 7. benito says:

  Ne certam cand esti mai calma. Daca ramai asa acida in scris nu are rost.
  Sa stii ca era doar o sugestie de articol, nu un racnet imperativ, nu dau porunci. In fine, alege ce vrei de aici:

  • Lorena Lupu says:

   Eu sunt extrem de calmă. În măsura în care vii cu idioțenii ca acestea, voi fi exact la fel de acidă ca și până acum. Dacă îmi demonstrezo că ești prost, nu îmi reproșezi tot tu mie că te tratez ca atare.
   Și zi-i cum vrei, sugestie de articol, propunere, whatever, nu mă interesează. Rămâne cum am zis mai sus. Vrei ca Lorena Lupu să muncească pentru tine, susții efortul. Sau îți ții sugestiile pentru tine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: