De ce incidentul Colţescu e de fapt un lucru bun

Francezii au miştouri la adresa românilor de dintotdeauna. De câte  ori un român a avit succes şi a luat un trofeu în Franţa, i s-a făcut etern răsuflata glumă a fiarelor vechi. Şi răspunsul a fost, mereu, un rânjet forţat.

Acum, că toată Franţa a reacţionat atât de melodramatic şi de rănit în partea dorsală la remarca înţeleasă greşit a arbitrului Colţescu, iată un reset de boundaries. Adică nu ne mai întindem la glume.

Dar ştiţi care e partea frumoasă a neîntinderii la glume, dragi cititori?

Faptul că CREEAZĂ UN PRECEDENT, pe care tu, ulterior, îl poţi exploata. Dacă voi ați zis că nu ne întindem la glume, eu nu voi tolera asta, asta, asta și asta. Că nah, dacă e fără glume, să fie fără glume până la capăt, și din ambele direcții.

Dacă urmărești atent și fără frici un bully din viața reală, de obicei îți servește pe tavă punctele lui vulnerabile. În 99% din cazuri, sunt exact mizeriile cu care te atacă din senin sau filmele pe care le proiectează peste tine.

Cu circul Colțescu, francezii și-au pus lacăt la orice glume despre români. A fost inițiativa lor, nu a ta, deci nici măcar nu strici tu imaginea de băiat de comitet, care știe de glumă.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading