Cum îți petreci revelionul Covid în funcție de zodie

Image by Quique from Pixabay

Da, e oficial, Restricțiile de izolare și declarația la drum de seară se lungesc și de Crăciun / Revelion. Un pic tristuț, dacă lucrai în domeniile care înregistrau un boom de activitate în această perioadă a anului, dar deloc imprevizibil, dacă te gândești la numărul de bolnavi.

Noi în zona asta de internet căutăm să găsim fărâma de umor într-o situație urâtă și grea, și atunci, ia hai să facem un horoscop.

Pentru cine începe să țipe că, ăvai, nu se regăsește: prea puțin mă interesează să te regăsești. Nu m-am branduit drept Urania niciodată. Și dacă aș fi, consultațiile mele ar fi mult în afara bugetului tău. Prin urmare, citește textul ăsta cu zâmbetul pe buze, sau nu-l citi deloc.

Bun, destule disclaimere.

 

Berbecul 

“Declaraţia la control, vă rog!”

“Băi, garceo. Declar pe proprie răspundere că o f pe mă-ta. Mai bine decât a f tac-tu.”

“Domnule, declaraţia la control. E 11.40.”

“N-ai auzit? Popa nu declară de două ori pentru o babă surdă.”

“Mă obligaţi să vă arestez.”

“Du-mă, bă, la secţie, să mă întâlnesc acolo cu restul găştii. Să simt şi eu că e sărbătoare.”

*

Taurul 

“Dadadaaa, numai noi şi mâncarea. Sună a petrecerea perfectă, dacă mă întrebi pe mine. Parcă îţi cade altfel când nu trebuie să faci pe chelnerul pentru familionul extins şi unchii ăia care îţi critică mereu torturile că sunt prea dulci, dar nu contribuie ei cu unele mai.. altfel decât dulci? Măcar de ar fi carantină toţi anii de acum încolo.”

*

Gemenii 

“Dragi fani şi duşmani, în seara de revelion, în mod special, îmi fac cont de videochat. Aşa pot face de acasă cele două lucruri pe care le ador. Unu, să fiu centrul atenţiei şi vedeta nambăr oan. Şi doi: să plouă cu dinero!! Un an care începe cu ploaie de tokenşi e un an fericit!”

*

Racul 

“Alo, iubi? Hai să discutăm playlistul pentru noaptea noastră romantică în doi pe Zoom. Am ales Celine Dion – My Heart Will Go On, Whitney Houston cu I Will Always Love You şi Mariah Carey, toată discografia. Ce altă piesă defineşte perfect iubirea noastră? Cum adică Eins zwei Polizei??? De ce eşti aşa?”

*

Leul 

“Da, domnule Preşedinte, vreau şi eu să închiriez Cotroceniul pentru noaptea de Revelion, ce n-aţi înţeles? Plătesc cât cereţi. Dacă tot stau izolat, măcar să fie în Prima Locuinţă a ţării. Mai treceţi pe acasă, pe la Sibiu, că acolo lumea e pe aceleaşi legale cu dvs., toţi cu încetinitorul.”

Fecioara 

“Aşa, foarte bine că e carantină. Să fie ordine şi disciplină, fiecare la scara lui. M-au turbat anul trecut unii cu muzica lor proastă ca naiba şi cu urletele lor descreierate. E o noapte ca oricare alta, nu văd de ce atâta tămbălău.”

Balanţa 

“Încă un an a trecut. Un an în care nu am făcut nimic pentru sufletul nostru. De exemplu, să cumpărăm un dulap plin de rochii frumoase. Gata, ştiu, îmi sortez toate hainele şi le dau la săraci pe cele pe care nu le port, şi în noaptea cea mare, o să fac fix asta. Shopping!”

Scorpionul 

“Alo, Dorele, ce mai faci? Sănătos, voinic? Uite, am casa aia la munte, linişte şi pace. Mă gândeam să recreăm orgia aia de 25 de participanţi de la Bruxelles, că ştirea aia m-a excitat răău. Te bagi?”

Săgetătorul 

“Hai să facem toţi un mare zoom party şi să bem împreună, să cântăm şi să dansăm. Apoi vă ţin un spici motivaţional despre cum sunteţi mai buni şi mai deştepţi decât credeţi, până intră primul hater accidental şi începe să înjure. Atunci îl bag pe ăla pe mizda pă-sii jumătate de oră fără să mă repet, în timp ce voi vă uitaţi sideraţi de unde a răsărit bestia asta furibundă. La sfârşit, haterul pune cenuşă în cap şi ia drumul dreptei credinţe. Continuăm să bem.”

Capricornul 

“Mi+e dor de un Vanghelion de altădată. Distracţie cât cuprinde, preţ care nu te ustura, toţi vecinii mei erau acolo. Indiferent unde eşti acum, Mariane, fratele tău te pupă. Ştii să organizezi un bairam ca nimeni altcineva.”

Vărsătorul 

“Ce poţi face într-o noapte de singurătate sărbătorească? De toate. Maraton de filme indie, pâine prăjită cu avocado şi suc de limetă, şi desigur, un joint sănătos care să intensifice halul de elitism rafinat care mă defineşte- Cu cât limba în care vorbesc actorii pe ecran e mai puţin inteligibilă, cu atât sunt mai special.”

Peştii 

“Mi-e atââât de răăău. Sigur, am Covid. Da, eu sunt cazul ăla singur la suta de mii de locuitori pe care nu-l detectează testul. Sunt bolnaaav. Sunt pe moarte. De-aia am murit noi la Revoluţie, ca acum să murim singuri şi trişti, rupţi de boală şi de izolare, în noaptea dintre ani. Siiingurrrr. Atâââât de siinguuur….”

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading