Despre dragoste şi alte felaţii

(Avertisment: Aceasta va fi o postare cu temenele la şefu. Care, din când în când, e un şef foarte mişto. Dacă aveţi oroare de pupincurism, mai bine nu citiţi.)

Şefu’ (să-ţi trăiască familia, şefu’) a produs într-un articol despre relaţii serioase (pe care mi-e lene să-l caut pe net, deci nu dau link) un citat memorabil.

Zice aşa citatul: “Poţi să îţi dai seama că o relaţie devine serioasă când încetezi să o sugi şi începi să o pupi.”

(Sau aşa ceva, mi-e lene să caut textul exact.)

Memorabil as it is, citatul este complet greşit, şi iată Teorema Subalternului:

Şefu’, trăi-ţi-ar familia, varianta cu pupatul o fi valabilă în cazul ălora traumatizaţi în copilărie de taţi şi vecini pedofili şi care, din acest motiv, rămân cu o eternă nevoie de lugu-lugu, care au nevoie de “reassurance” în pat şi cărora nu li se scoală/umectează decât la fraze gen: “Buzele mele vor să-ţi exploreze floarea feminităţii şi să-ţi culeagă mierea cristalină” etc. Deci la retarzi. La oameni care au nevoie de o relaţie-minciună ca să fugă de eterna traumă a pulei care le-a deschis prea devreme sfincterele.

Dar la oamenii sănătoşi psihic, o relaţie începe acolo unde începe relaxarea. Acolo unde o tipă finuţă renunţă la rezervele de genul “Ce pula mea vrea ăsta de la viaţa mea” şi la rolul prescris de societate, şi anume acela de a băşi petale de trandafir şi de a râgâi Chanel No. 5. Relaxându-se, poate să devină ea însăşi. Şi are încredere că, dacă devine îndrăzneaţă în pat, ăla nu e un bou cretin care s-o privească cu ochi de “uite-o-şi-pe-curva-asta” ci va aprecia faptul că individa e ea însăşi. Pentru că o relaţie adevărată înseamnă afecţiune adevărată şi implicare adevărată.

De aceea, permiteţi să enunţ varianta mai puţin memorabilă, dar mai conectată la realitate a acestui citat:

“Poţi să îţi dai seama că o relaţie devine serioasă când încetezi să o sugi şi începi să o beleşti ferm şi apăsat până-n amigdale. Apoi, înghiţi până la ultima picătură.”

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. deutsch says:

  incep sa ma suspectez de amigdalita. Ma duc sa mai citesc odata “Maestul si bucatareasa”, doar titlul.

 2. ella says:

  O combateti pe Lorena fara sa aveti habar. 1. Daca nu esti femeie, nu stii ce simte o femeie atunci. 2. Daca nu esti femeie care sa fi iubit vreodata, iar nu stiti ce simte.
  Ca sa faci asa ceva, atunci cand nu esti prostituata, obsedata de sex oral pana in amigdale si majoritatea nu sunt, pentru ca te cam ineci, si nu o faci pentru ca vei obtine ceva pentru tine, ci pentru ca ii face lui placere, si sa ajungi sa doresti si sa iti placa sa i te daruiesti si sexual, asta se numeste iubirea unei femei pentru barbat. Restul e dragoste frateasca.

 3. galani says:

  Te si va citesc rar, dar sunteti o pleiada de indivizi super. Pe tine Lorena te inteleg, desi nu-s femeie, dar cine stie, poate ca am fost in alta viata !. Disputa cu Dorin a fost inegala, el persistand in prostia lui si deci ar fi trebuit sa-l ierti, caci asa e crestineste, nu ? Mi-ar fi placut o disputa mai aprinsa cu Nedormitul, care se vede ca are posibilitate sa-ti tina piept. Stau si ma gandesc, nu cumva esti aceeasi persoana cu autoarea romanului Bagau, caci tare mi-a placut. Sper sa mai am vreme sa ma uit si la alte postari de-ale tale.

  • Lorena Lupu says:

   nu. am scris “Rondo Capriccioso”, “Bătăuşu’ de Câmpi” şi “Hyde Park”.

  • nedormitul says:

   nedormitule, ține-ți labele acasă, lasă pieptu lu doamna!

  • dorinmuresan says:

   galani… se vede cat de “pe langa” esti. eu persist in prostia mea? tu persisti in incultura ta. BAGAU e scrisa de Ioana Bradea. Daca ai fi citit-o, ai fi stiut. esti barbat si, desigur, incult, ca majoritatea clientilor acestui blog.

   • Lorena Lupu says:

    auzi, mârlane? nu am încetat azi un conflict ca să deschizi tu altul.

    tu ştii informaţii care-s verificabile pe google, în schimb nu ştii să apreciezi ceea ce îţi oferă femeile, şi asta e o lacună mult mai gravă, necompensabilă prin google.

    pe sfânta mea cruce îţi jur: dacă nu îţi ţii gura de bună voie, te banez. nu e blogul meu terenul vostru de tărăboi.

 4. VAI DE MAMA TA LORENA<<<<TU TE CREZI FEMEIE?????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: