High and Dry

Hi, bitches!

Sunt Patrick Hillsburry, the best piece of ASSet in town.  Fetelor, haideţi să vorbim despre cosmetică, dar aşa, ca între fete. Vouă nu vi se pare că iarna ne uscăm mai tare decît de obicei? Uite, eu folosesc vara o singură loţiune hidratantă de corp, nu dau firma pentru că-s o bitch egoistă şi am piersica pe post de marcă înregistrată. Dar pe timp de iarnă, nu îmi ajunge! Trebuie să achiziţionez produse cu efect mult mai intens, trebuie să folosesc cremă de mâini de două ori pe zi, să mă dau enoooorm cu strugurel (plimb toată ziua strugurelul pe la buze, de zici că am o obsesie, hihi, şi mai ales să folosesc mult-mult lapte de corp. Şi după duş, dar şi independent de el. Parcă-s o sugativă, bitches, dragele mele.  Sau poate am eu o sete lăuntrică şi nu mă satisfac toate cremele lumii?, oricît ar fi ele de nutritive şi de hidratante?

De ce mi se întîmplă chestiile astea iarna? Nu vi se pare că vara eliminăm mai multă apă? Cosmeticiana mea Liza zice că aşa vi se întîmplă şi vouă, dar mie mi se pare oricum ilogic. Haideţi să facem schimb de tratamente băbeşti. Eu – argilă cu ulei de măsline şi o fiolă de vitamina A. Voi?

Partea cu “high”, într-un număr următor. Bye, bitches şi nu fiţi cuminţi!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Lorena Lupu says:

  i’m low and wet. 😀

 2. Draw For Joy says:

  Eu ma usuc toata. Stau toata ziua cu chestii alunecoase pe buze si degeba. O sa incerc sa beau o sticla de ulei dimineata pe stomacul gol, poate merge.

 3. Ostap Bender says:

  draw, incearca sa desenezi ceva pe stomacull gol!
  imi place postul asta ca-i alunecos asa, lubric.

 4. lapte de corp zici? poate de corp de litera.

 5. presimt ca voi avea une faiblesse pentru patrick. are genderul perfect.
  iar piersicile, oh, piersicile…

 6. L A U R E N T I U says:

  “Hi, bitches!”, “Fetelor, haideţi să”, “aşa, ca între fete”, “o bitch egoistă”, “Bye, bitches şi nu fiţi cuminţi!”, “Ostap Bender”.
  .
  .
  .
  .
  …………………………………. > L A U R E N T I U <

  • Laurentiu says:

   @mine

   comentariul (si) asta n-are niciun chichirez din moment ce nimeni nu simte zvacu’ injuraturii.
   ce dracu faci ma ?

 7. maimutoi says:

  da, asa-i iarna. si ca tot ii prima zi de iarna pe care o experimentez pe deplin, pot spune ca chiar in clipita asta incerc sa ma lubrefiez toata, toata. dar orice as incerca parca ar fi o picatura de cerneala pe o creta. sunt o sugativa. vara, primavara si chiar primavara devreme mi-e altfel. sunt mai hidratata. si culmea, an de an la fel.

 8. TheCreatrix says:

  mi-am luat ieri dove silk glow care chiar sclipeşte şi cati-feleaza.

 9. bogdan says:

  Băi, aș scrie și eu aici ceva, de exemplu, de Ștefan cel Mare, dar mai bine mă abțin.

  Oricum, sunt atât de moisturising aceste posturi, încât nici nu mai ai nevoie de cremă de corp, și, probabil, nici de lubrifiant.

  Prințesă Noemi, dacă ți-aș spune că sunt o adolescentă rebelă de 22 de ani, cu buze pline și pântec fierbinte, aș avea mai mult succes la tine?

 10. bogdan says:

  Ah, da? Da, trebuie să mă gândesc atunci cui o să mă dăruiesc. Sunt la o răspântie. Am de ales între creca și tine.

  Mergeam așa,
  Când deodată în fața mea,
  S-au desfăcut două drumuri :
  Unul la dreapta,
  Și altul la stânga,
  După toate regulile simetriei.

  Am stat,
  Am făcut ochii mici,
  Mi-am țuguiat buzele,
  Am tușit,
  Și-am luat-o pe cel din dreapta
  (Exact cel care nu trebuia,
  După cum s-a dovedit după aceea).

 11. creca says:

  stoai linistit,fomeile e mai multe ca oamenii nu pa chestie nevricala ci pen’ca prudentia perpetuarii speciei da liber androginului sa treaca de la labie la scrot ca de la mazarul cu bob zbircit la morcova modificata genetic

 12. Bitches, eu v-am dat reţeta mea secretă de frumuseţe. Voi pierdeţi vremea cu vrăjeli care nu interesează pe nimeni şi nu îmi spuneţi cu ce vă hidrataţi?

  • Lorena Lupu says:

   Scuze, ne-am întins la poponărie şi am uitat de hidratare. Cu apă. 🙂 Şi creme gata făcute de alţii, urăsc să-mi fac singură maclavaisuri.

  • nedormitul says:

   da’ de ce vrei să afli? spune-mi că scrii o carte. spune-mi că o să fii co-prezentator alături de andreea marin la noua ei emiisune de la tvr – 10 pentru românia sau cam aşa ceva. sau spune-mi că lucrezi la institutul naţional de statistică, fiind unul din roboțeii responsabili cu stabilirea indicelui preţurilor de consum – cam cîte alifii încap în coşul zilnic de pe nasul unui român.

   • Lorena Lupu says:

    simţi nevoia acerbă de a fi minţit de femei? :))

    • nedormitul says:

     nu mi-am pus niciodată problema dacă femeile mint sau nu. important e ca ele, adică voi, să vorbească, adică să vorbiţi. cu cît vorbiţi mai mult, cu atît eliberaţi nişte tensiuni interne. în fine, pentru mine e mai greu de explicat, însă sper să-i fac un bine unei cititoare la ananghie care simte nevoia acută să explice şi neexplicatul

 13. Vasile says:

  Bai ,hidratarea eficienta se face cu hidrantul!Si daca il manuieste un pompier bun mai ai si niste satisfactii spirituale si materiale,ca ,sa nu uitam si apa costa bani.

 14. :evil: says:

  1. inainte de masa se bea un pocal cv sangele vnei neprihanite.
  2. imbaiere in jacvzzi (bvtoi cv bvlbvci) intr-vn mixt format din lapte de cvcvlet si virgin blood (import din peste mari&tari).

  Atentie, vstvroivl vsvca tenvl !

 15. El Diabla says:

  Secretvl tineretii fara batranete, vietii fara de moarte si a tesvtvlvi conjvnctiv epitelial neted-elastic-lvcios-hidratat:

  👿 1: dimineata, pe racoare, se consvma vn pocal cv 2 VBU (virgin-blood-unit)
  👿 2: imbaiere in jacvzzi (bvtoi cv bvlbvci) intr-vn mixt format din 100 VBU si 30000 CMU (cvcvlet milk unit).

  Atentie, vstvroivl imbatraneste vsvca pielea !
  VBU se procvra din reteava “de peste mari&tari”

 16. Isa says:

  Patty, hai sa-ti spun, eu folosesc miere si banane pt ten. Pt corp, diverse creme si unturi de corp. E napsa rau sa crape pielea pe tine.

 17. Isa says:

  trendul e sa nu prea mai dea nici o sansa strainilor, sa te descoasa, sa te suceasca pana-ti dau un job, sa te puna la invatat cat nici in scoli la ei nu se invata. Termin in martie scoala. Dar, cu toate piedicile, sunt in trend. Am castigat premiul special al juriului la un Speach contest. Am aparaut intr-un ziar, de mic tiraj, e drept. La o tv locala. Si sunt si protapita pe site-ul scolii. Ma mai laud la tine in privat cand avem timp, vrei?

 18. Laurentiu says:

  @toti

  mai, voi stiati ca Stefan Cel Mare a fost domn al Moldovei intre anii 1457 și 1504 ?
  Ce chestie !

  • creca says:

   voi ati jucat vreodata “verde”? ca cind eram mititei noi il jucam mereu.daca fun coleg te prindea fara verde si mai si voiai sa te-nsori cu aia din prima banca o beleai.

 19. bogdan says:

  @creca

  Frate, dacă îmi dai voi să-ți ofer niște sugestii:

  Înțeleg că vrei să cucerești o tânără domniță.
  Dacă vrei să faci asta, caută să nu mai folosești cuvântul acela cu ”f”, și nici altele asemenea. Uite, prințesa, deși poate fi ironică, chiar acidă, nu a fost niciodată vulgară. Trebuie să te mulezi după interlocutor.
  Tu, creca, ai umor, și ăsta e un lucru bun. Ca să prinzi însă ceva în cârlig trebuie să renunți la expresiile controversate.
  Și, nu în ultimul rând, trebuie să știi să pierzi. Oricine știe să câștige, dar puțini știu să piardă cu grație. Be pacient, va veni și rândul tău cândva.

 20. Ostap Bender says:

  vorbiti, mai, despre alifii! ce-i aici, cercul de literatura si istorie? 😀

 21. Ostap Bender says:

  da nu inainte sa lubrifieze fantanile si sa parjoleasca femeile.

 22. Liviu M. says:

  ai nostri lubrifiau femeile si turcii le parjoleau. io creca (nici o aluzie) suntem neam de turci. ma, flacaii aia, aia 7, ai babei vrancioaia nu erau ma cam mustaciosi…ashea

 23. morbo says:

  cred ca explicatia la intrebarea cu de ce vara nu-i ca iarna e ca verile la noi sunt cu umiditate mai mare decat iernile. dar asta nu stiu sigur. in plus, sunt barbat si atunci (desi sunt si barbati-exceptii) nu numa ca nu ma intereseaza sa-mi hidratez pielea cand se usca da nici macar nu stiu daca se usca sau nu bag in seama. bine-i sa vezi ca tu n-ai problemele altora! asta nu inseamna ca nu va doresc hidratare grabnica, mai ales daca sunt unele pe care pun si eu mana sau alte parti ale corpului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: