Despre nuduri

S-a iscat o minirafală în comentarii, ieri, când am scris despre profa care şi-a depăşit amplu atribuţiile pedagogice când tot grupul ei de elevi de pe Whatsapp a făcut cunoştinţă, complet nesolicitat, cu costumul Evei, cel de dinainte de frunză.

Cu ce am supărat masele?

Cu afirmaţia că sungurele femei care au vreun motiv să trimită nuduri sunt cele care au profesii adulte. Pentru că aşa îşi extind portofoliul şi baza de clienţi. Aşa cum un dezvoltator imobiliar are motive solide să publice şi să prezinte imagini cu blocurile pe care le construieşte. Aşa cum un restaurant are motive solide să publice şi să prezinte imagini cu mâncărurile apetisante din meniu. Şi aşa mai departe.

Dacă jobul tău nu implică oferte de acest tip, nu ai nici un motiv să trimiţi poze cu tine în pielea goală absolut nimănui. Şi nu, nu mă refer doar la femei. Încă nu am primit un d pick – iar în perioada în care reclama cu mine făcea furori, primeam câte cincizeci pe zi – care să mă facă să spun: vai ce bine, ce frumuseţe fără margini, exact chestia asta lipsea în viaţa mea.

Dacă vreau să fac cunoştinţă intim cu anatomia cuiva, mă interesează live & unplugged, faţă în faţă, sau mă rog, faţă-n spate, etc. Dacă nu mă interesează să fac cunoştinţă intim cu anatomia cuiva, orice imagine de acest tip pe care mi-o bagă pe gât (metaforic, desigur, că fizic nu îi paşte oportunitatea nici dacă renasc de zece ori cu îmbunătăţiri) e nesolicitată şi, din acest an, o să plictisesc circa de poliţie din vecini cu extrem de multe plângeri. E singurul mod în care îi dezvăţăm pe gigei să ne mai trimită ce nu dorim să vedem.

Dar în cazul fetelor, mai ales în ţări înapoiate cultural ca a noastră, orice imagine nud trimisă unui hăndrălău – sau mai multora – te poate expune la şantaj – dacă nu faci aia, aia şi aia te pun pe net – te pârăsc în faţa familiei – te fac de râs la şcoală – la muncă – etc.

Doar pentru că hăndrălăul pare că te place ACUM, nu e o garanţie că te va plăcea şi mai încolo, sau că nu se va schimba radical din secunda în care te are la mână cu poze deocheate.

Ca să nu subliniez o altă latură a aroganţei masculine: colectarea de trofee pe răboj. “Facem pariu că o conving şi pe gâsca asta să îmi dea poze nud?” “Dar cine e?” se interesează tovarăşul, belind ochii lacom la nurii împricinatei. “Una de la mine de la şcoală, nici n-o bag în seamă, dar e proastă şi face orice dacă îi spun. Uite, la pariu că ne trimite nuduri, dacă îi cer?”

Tu îi trimiţi nuduri pentru că ai impresia, naiv, că aşa cimentezi atracţia dintre voi. Ăla grohăie de râs cu gaşca la bere şi se validează în ochii lor, ce tare e el că uite, face din femei ce vrea muşchiul lui. Şi zece gigei dobitoci îţi analizează corpul, cum te-ar pune şi ce ţi-ar face.

Desigur, dacă ai un job adult, unde genul ăsta de comentarii şi priviri îţi aduc mii de euro lunar, merită.

Dar dacă eşti Vasilica de la magazinul din colţ, ai un şef care se dă şi el la tine şi abia aşteaptă o mică vulnerabilitate care să-i dea apă la moară să te şantajeze şi el, şi eventual o şefă de 40 de ani divorţată şi frustrată, care crede că c***ele tinere şi frumoase ca tine sunt singurele vinovate că a părăsit-o bărbatul, genul ăsta de expunere nu îţi va face decât şi mai mult rău.

Regula de aur a nudurilor este: nu le trimite şi punct.

Cine vrea să vadă cum arăţi fără feşănul tău fabulos, să facă bine să vină să constate în persoană.

Asta e părerea mea legată de nuduri. De aceea nu am trimis nuduri niciodată nimănui şi nici nu intenţionez vreodată să trimit, indiferent cât de mare ar fi amoarea pitorescă şi mizericordioasă.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading