Dieta cu pule. SLĂBEŞTI 20 DE KILOGRAME într-O săptămână

(Inspirată de aici, de la presa quality. Şi nu, Teleşpane, pluralul corect nu e “puli”, e “pule”. Herg Benet şi Ion Creangă were right all along.)

Se ştie, nu-i aşa, că femeia vrea să fie o nimfă zveltă şi sculptată numai din idealuri transparente şi translucide, dar, dacă se poate, să nu facă nimic obositor pentru asta. De aceea, ilustra nutriţionistă Sylfetta Flămându-Duvăz a venit cu un meniu care să nu încarce organismul, dar nici să nu-l descarce, şi totodată, să fie plin de vitamine, minerale şi oligoelemente. Vă urăm poftă bună!

MENIU ZILNIC

Dimineaţa 

Trei pule cu mărar proaspăt şi cafea neîndulcită

Gustarea de la ora zece

Împarte pula de la ora zece cu prietena ta! Vei împarte automat şi numărul de calorii! Împărţitul e un lucru frumos. Te face mai generoasă şi mai altruistă.

Prânz 

Ciorbă de puluţă cu multe legume proaspete. Prospătura face bine la tonus.

Felul doi: Pulă pe grătar cu salată de crudităţi.

Desert: Pula split, cu frişcă dietetică.

Seara

Pula raw şi un iaurt natural.

Şi nu uitaţi: Pentru o viaţă sănătoasă, mâncaţi minim trei mese pe zi. Dar să fie de lemn natur, nu de la Ikea.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

21 Responses

 1. Gheara says:

  PULILE SAU PULELE?

  • Lorena Lupu says:

   Prietene, hai să facem un deal. Postul ăsta parodic nu era o invitaţie să dai drumul la robinetul de ficţiuni onaniste. Las-o mai uşor. E evident că, după ce torni tu şapte comentarii scabroase, nu-i mai arde nimănui să glumească. Un pic de adecvare, por favor!

 2. jademan says:

  Mi-a plăcut faza cu mesele. 😀

 3. gheorgica says:

  Este o dieta frantzuzeasca care recomanda inlocuirea din dieta a claponului cu un poulet vesel si fraged langa o gaina batrana. La sfarsitul curei nu uitati o pola in cor sa nu va cada chilotzii ca de se schimba si centrul de greutate

 4. Gheara says:

  Ciorba de pula a la grec. Sau tocanita de pula cu maduva spinarii.

 5. la desertul de _uie amaruie…cat e procentul minim de cacao? 😀

 6. Gheara says:

  Leo de la Kuveit.

 7. teo says:

  autoironia este numai pentru inteligenti, imi place cum scrii, continua, poate scoti pe piata o carte de neîmbucate, ca vezi si tu pe criza asta, ar avea tot omul, fara cheltuiala, barbat sau femeie ce baga prin introducere in gura. mai vorbim,ca de aia are omul gura,te puppppppppp!
  (varianta corectata, nu vad bine fara ochelari)

 8. Gheara says:

  Si i-auzi cel mai nou sistem turbat pe 2014. Io si cu Leo from Kuveit. I-auzi- Hai lelele, hai lelele- LELE! , hai lelele, hai lelele- LELE! Hai lelele, hai lelele – LELE! Hai lelele,hai lelele- LELE! Si-ncepe nebunia lu Leo, i-auzi- Hai leiTE, hai leiTE, hai leiTE, HAI LEITE,HAI LEITE! SOLOOO! Taraaaa…..tan tan taraaa… Dudududa,dudududa,dudududa,dudududa,dudududa,dudududa,dudududa,dudududa, MERGEEEEEEEEEE! Dudududa,dudududa,dudududa,dudududa,dudududa dudududa,dudududa,rananana,rananana,rananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana

 9. DPM says:

  N-am prea înțeles sensul verbului “a împarte”. Sau e o regulă nouă de formare a timpului viitor, folosită numai de scriitorii vulvari? Pardon, vulgari.

  • Lorena Lupu says:

   problema mai gravă e că n-ai înţeles intenţia şi spiritul textului. că învăţătoarea a reuşit să te înveţe să citeşti doar până la “ana are mere”, dar de acolo, pauză.

   şi problema şi mai gravă e că proştii ca tine au internet şi semnalizează.

 10. Ce pizdă e articolul :))

 11. DPM says:

  Am înţeles, draga mea. Carenţele tale sunt stilistice, nu gramaticale. Greşeala aia e făcută, cum ar veni, de o tanti (imaginară) care scrie reţeta asta “umoristică”, doar că aceeaşi tanti (chipurile proastă şi agramată) are, de pildă, şi gluma, chiar inspirată, din final, cu mesele de lemn de la Ikea, pe care presupun că ţi-o arogi.
  În fine. Sunt sigur că în continuare nu înţelegi unde greşeşti. Dar nu contează. Înjură-mă iarăşi, să te simţi bine. Dar neapărat cu “pula”, că altfel mă derutezi în diagnosticul aproape psihanalitic pe care ţi l-am pus.

  • Lorena Lupu says:

   Văleu, ce amestecătură de aberaţii random, doar să te simţi tu bine cu tine că n-ai priceput o glumă.

   Eşti un lătrău mic, trist şi patetic. Nici măcar n-am ce să înjur la tine. Te-a batjocorit viaţa destul.

   • sal says:

    doamne esti prea cinica! ce naiba nu tre sa pui botu la toate criticile aduse si toate comentariile de rahat…la ultimul comment mi-ai adus aminte de colegele dintr-a zecea, unspea. ai grija. e pacat.

  • gheorgica says:

   Stresul ingrasa si nu mai are efect dieta. Cred ca trebuie sa dublezi ratzia de poule

 12. dieta merge cu sex înainte, după și între mese.. în doi sau și cu prietena prietenei.. cu așa regim dieta sigur va da rezultate.. totul e să se poată ține ritmul..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: