Doamna Prodan, vă rugăm să vă calmați

Pentru că am făcut greșeli în viață, probabil, și karma mă pedepsește, în ultimele câteva zile, feedul meu a fost bombardat de știri contradictorii pe un subiect.

Un nene pe nume Laurențiu Reghecampf, boss pe fotbal sau așa ceva, era într-o relație cu o tanti pe nume Anamaria Prodan. O tanti care în sine ar fi putut fi o personalitate extrem de cool. O femeie impresar de fotbal, o tipă cu coițe în lumea bărbaților. Tot ce ar fi trebuit să facă pentru asta ar fi fost să nu fie gâscă sentimentaloidă.

Pentru că, sincer, sunt SĂTULĂĂĂĂĂ, dar SĂTULĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ de femei care apar în viața publică cu un demers mișto, cu o activitate neconvențională, cu chestii de făcut, și invariabil, dar invariabil, eșuează într-o dramoletă toxică și fără sens cu câte un p*lete care se satură să le f.

Da, e mersul normal al vieții. Vă vede gigel, se amorezează de voi, pentru că a) aveți țâțe mari b) faceți ciorbă bună c) faceți un BJ și mai bun, și prin BJ nu mă refer la partide de blackjack. Voi aveți impresia că asta ar trebui să fie garanția că vă va căra papornițele de la piață și când veți avea 65 de ani și 30 de kg în plus, dar, în majoritatea cazurilor, nu se întâmplă asta. Pentru că, după vorbele înțelepte ale lui taică-miu, o dată ce ai prins trenul, nu mai fugi după el, pe de o parte, și pe de alta, întotdeauna se găsesc țâțe mai mari și ciorbă mai bună în altă parte. E o lume mare afară, plină vârf de țâțe și ciorbă, mai ales când gigelul are bani să și le permită.

Mbun.

Ce poți face ca femeie, ca persoană publică, să nu râdă de tine și curcile?

Pur și simplu, TE RESEMNEZI.

Îți asumi că păsărica ta nu e cocaină, să genereze adicție permanentă – măcar cocaina nu face istericale – și MOVE ON. Dacă ai copii, negociezi cu ipochimenul o pensie alimentară, că nu i-ai făcut cu știuleți de porumb, să se justifice pretenția de a te împovăra de una singură. Dacă se dă chitros, îl dai pe ipochimen în judecată și vei primi pensie alimentară anyway, pentru că și statul înțelege că nu i-ai făcut cu știuleți de porumb.

Și, cum am zis mai sus, MOVE ON.

Adică: îl dai în morții lui pe gigel și îți vezi de lucrurile care vrei să te reprezinte.

Ce să nu faci?

Să nu faci ca madam Prodan, ploaie de știri contradictorii pe subiect: ba că vă împăcați mâine, ba că ți-ai găsit alt ciuhap și îl uiți pe carcalacul original, ba că a jefuit ăla banii familiei, ba că i-a făcut aia vrăji, și alte variațiuni de la gigele, vino mâine înapoi că nu mai pot după tine la mori în morții mă-tii, nenorocitule, mi-ai frânt coardele sensibile ale inimii.

Da, orice om părăsit, mai ales dacă a fost loial și implicat, trece prin fix stările astea. Dar așa cum e lipsit de demnitate să dai nădragii jos și să prestezi o c*care împrăștiată cu stropi în Piața Unirii, e lipsit de demnitate să transformi aceste stări în show public penibil și umilitor.

Evident că toată presa de rahat românească o să îmbrățișeze circul, pentru că nimic nu e mai atractiv pentru clickbait decât o tanti care bocește zgomotos după un **lărău. Dar asta nu te ajută nici să te ridici ca imagine publică, și nici măcar să îl recâștigi pe ipochimen. Dimpotrivă. Cu cât faci circ mai mare, cu atât ăla e mai scârbit și se felicită pentru decizie. Mai ales că pisi nouă, cu care încă nu ai balast, e probabil zâmbitoare și necomplicată, așa cum sunt toate pisi noi, și prin urmare, cu atât mai cuceritoare.

Aștept cu înfrigurare momentul când femeile publice din România vor înțelege, o dată pentru totdeauna, că sunt suficiente ele și ceea ce fac. Și că nu au nevoie de câte o dramă cu câte un gigel ca să merite atenție. Dimpotrivă. Dramele cu gigei te fac să pari personaj second hand, disperat și dependent, și inspiră doar dispreț și milă.

Da, ok. Ăla nu mai e interesat să te f. ȘI CE DACĂ?

Ia banii și vezi-ți de ale tale.

Foto: Facebook

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

6 Responses

 1. Den says:

  Am apreciat-o mereu pentru reușitele ei și cum îi sfâșia pe toți mârlanii misogini, care sunt în procent de 99,9% în lumea fotbalului, mai ales în Ro. E atât de umilitor ce face, mai cu seamă că zarva asta e doar din partea ei, ăla e total unbothered, prin excursii în Deltă cu noua achiziție, care cică e și gravidă.

  • Lorena Lupu says:

   Exaaact. E trist când genul ăsta de circ îl face exact genul de femeie pe care, altfel, am fi apreciat-o.

 2. Sykophantes says:

  Parca am vazut un banner reclama ca tocmai a lansat o carte sau se pregateste sa lanseze o carte. Poate circul este si o metoda sa-si promoveze cartea. Sau poate asa e ea, mai tzatza, in elementul ei cand se ratoieste ca la usa cortului.

 3. Radu says:

  Si inainte de toate…. nu ti-o tragi cu un barbat insurat si cu copil.
  Si daca tot ti-o tragi cu un barbat insurat, o faci pentru ca e bun la pat, nu ca sa te mariti cu el si sa faci copii pe care sa-i cresti apoi singura.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: