Dragă Moşule,

Îţi mulţumesc.

Îţi mulţumesc pentru cadourile în formă de obiecte. Sunt mereu frumoase, mereu binevenite. Întotdeauna primesc haine şi produse cosmetice, pentru că o actriţă e o femeie frumoasă, sau cel puţin ar trebui să fie. Şi alcool, pentru că umblă vorba-n târg că-s beţivă. E o bucurie ca oamenii să aibă grijă şi de actriţa din tine, şi de beţiva din tine.

Îţi mulţumesc pentru cadourile în formă de prietenii. Nimic nu se compară cu bucuria reciprocităţii şi a complicităţii dintre oameni. Nimic nu se compară cu intimitatea dintre doi amici care-şi recunosc reciproc starea din tonul vocii şi care comunică fără cuvinte aproape. Nimic nu se compară cu oamenii care te încurajează, te susţin şi te înţeleg.

Îţi mulţumesc pentru cadourile în formă de oportunităţi. Într-un an în care am primit mai multe lovituri majore de la impostori mici şi mari, e o bucurie să ţi se ofere în continuare şanse cinstite şi juste, să demonstrezi că n-ai făcut şi nu vei face decât lucruri pe care ştii să le faci.

Dar cel mai mult şi mai mult îţi mulţumesc pentru mobila cu care m-ai amenajat pe interior. Hotărâre. Forţă de luptă. Şi inspiraţie. Fără astea, nimic nu ar fi contat.

Promit ca nici la anul să nu fiu cuminte. Şi sper să-mi aduci aceleaşi cadouri,
Lorena.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

10 Responses

 1. Crăciun fericit! 🙂

 2. vali says:

  Te admir atat de mult ! Si nu am inzdraznit niciodata sa-ti spun personal pentru ca mi-a fost frica de cum ai putea sa reactionezi. Craciun Fericit.

 3. Roxanne D. says:

  Și eu îi mulțumesc lui Moș Crăciun că mi-a dat șansa să te văd în persoană anul acesta. La mulți ani, putere de muncă și sănătate îți urez.

 4. Dan Campeanu says:

  Frumos spus. Craciun fericit!

 5. Pentru ca mi-e drag de tine, zilele astea te voi citi. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: