Daţi-mi chiloţii înapoi!

Stăteam cu colega mea Ramona Pop la o cafea de ora 20.30. Terminaserăm de scris şi vorbeam – ca orice fete în pauză – despre? Despre ce credeţi? Bineînţeles, despre alte femei. Femei care îşi etalează trupurile pentru ca noi două să avem lunar nişte bani în cont. Că nu are rost să ne minţim singuri, putem scrie capodopere ale jurnalismului narativ, putem face cele mai profunde şi mai umane interviuri, putem face reportaje de-alea vaste, genul pentru care faci două săptămâni de teren zilnic – degeaba. Nu ăsta e scopul celui care ne cumpără.

În schimb, ne întrebam noi – care mai e miza nudităţii publice în ziua de azi? Nu pentru lăbarul-cumpărător, ci pentru subiectul care se expune.

În plină pudibonderie, era haios să o faci. Nuditatea era curajoasă, nonconformistă, împăcată cu sine, strălucitoare, tentantă. Nuditatea spunea: “Mă piş pe morala voastră burgheză!” Sau, după cum vede Ramona-mondena lucrurile: nuditatea asigura vizibilitate, apariţii la TV, atenţia industriei showbizului – lumină de reflector. Şi – aspect deloc neglijabil! – mulţi, mulţi, foarte mulţi bani. “Aoleu, vă uitaţi după bani”, o să sară cretinii care îşi înjură şefii pentru ultimele scăderi de salariu. Să fim serioşi, toţi ne uităm după bani. Scurta mea experienţă cu cardul expirat şi buletinul indisponibil mi-a dovedit cu vârf şi îndesat că banii sunt oxigenul secolului XXI.

Azi, însă, toată lumea se dezbracă. Cântăreţe – cu sau fără ghilimele, actriţe, sportive, jurnaliste, personalităţi politice, femei de afaceri. Şi, bineînţeles, femeile fără o vocaţie şi fără o ocupaţie. Toată lumea dă textila jos, toată lumea vrea să arate, ba mai mult, să redeseneze, să atenueze riduri, să atenueze coajă de portocală, să vândă pielea perfectă, ţâţa perfectă, fesa perfectă, labiile perfecte. În ce măsură mai merită să te dezbraci în ziua de azi? Sau, după cum vede Ramona lucrurile: “Ce îţi asigură chestia asta? O tură prin Libertatea – Click – Cancan, unde poţi să ajungi foarte bine şi fără să te dezbraci. Şi ce câştigi concret dintr-o tură prin Libertatea – Click – Cancan? Fluierăturile unor golani şi câteva oferte cheap.”
Ce spune gestul de a te dezbrăca public în ziua de azi? “Sunt încă o gâscă proastă, care n-a aflat că ăsta e trendul zilei de ieri”.

Fetelor, păstraţi textila pe voi. Ţineţi de ea cu dinţii. Cu unghiile voastre lungi, cu manichiură french. Nu mai fiţi mărfuri, nu vă mai vindeţi pe doi bani. Sunt deja prea multe ţâţe, prea multe cururi, prea multe labii. E ca în “Filantropica” lui Nae Caranfil: “Pizda întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană”. :lol:.

Prin asta nu vreau să sugerez că ar fi mai bine să munciţi de la 9 la 5 într-un job de căcat cu şefi de căcat care să vă umple de înjurături de căcat, sau să vă lăsaţi întreţinute de vreun gherţoi de căcat care să vă facă figuri de căcat şi o viaţă de căcat.

Cred sincer că femeia wow a secolului viitor va fi femeia business de înaltă calificare. Tipa care are afacerea ei proprie, căreia nu îi face nimeni program, care îşi fixează singură şedinţele şi care dă cu flit tuturor factorilor de stres, exceptându-i pe aceia care îi susţin afacerea. Tipa care ştie să stabilească priorităţi. Dacă mai e şi frumoasă, nici Dumnezeu n-o să-i poată sta în cale.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Raluca says:

  Wow! Este primul comentariu pe care ti-l las, la o postare care vorbeste pe limba mea. La mai multe initiative de acest gen!

  Atat. 🙂

 2. creca says:

  reciprocitatea atractiei sexelor ar putea duce oricind la inversarea etalarii,adeca la multe pule goale.da’asta n-o sa intimple ptr. ca femeilii e mai proaste ca oamenii.

 3. Lorena Lupu says:

  dimpotrivă, e mai deştepte şi ştie că o pulă desenată pe hârtie nu fute.

 4. Ovidiu Adrian Marinescu says:

  Mişto!!! De aceea e’ ca cu’ creta’, întăreşte smalţu’ dinţilor, întărindu-i!

 5. creca says:

  aoleo,e trecute fix de la un prost de pe post concurent,hai lorena obisnuieste-te cu tine si dormiti impreuna.

 6. Lorena Lupu says:

  @ovidiu: mersi de aprecieri. dacă erau aprecieri, desigur. :))

 7. creca says:

  ovide ,daca ai si dinti cite prenume esti ok.

 8. creca says:

  de miine nu mai apreciez nimic pina nu-ti termen capriciosoul ca pe-un trusou.

 9. Laurentiu says:

  “Pizda întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană”.

  Nu stiu altii (Bogdan!) cum sunt , dar eu cand ma gandesc la o pizda recitatoare din Paunescu sau Stefan cel Mare in momentul intromisiunii…(puncte de suspensie)…creca (labagiule!) imi moare instant.

 10. creca says:

  am vrut sa zic lasou,da’nu vreau sa te iau cu japca.

 11. Lorena Lupu says:

  laurenţiu, eu vorbeam de pizda afişată public. dacă vezi aceeaşi pizdă recitând Păunescu în Piaţa Unirii, pe un piedestal, la ora 17.00, la pariu că te opreşti să caşti gura? “uite, mă, o pizdă vorbitoare!”

 12. creca says:

  lorenutz,daca ma banezi n-o sa te mai rizi ‘telectual ci nitel melancolic si-o sa ai puseu vibromasonic de la scirbele reci si corporatiste…plus ca noemi o sa aiba nevoie de multe batiste.

 13. Ovidiu Adrian Marinescu says:

  Interesant…dragi copii, eu n-am văzut pizdă recitatoare, dar într-un night-club unde am crezut cu nişte golani, că-i bine să bem…ei aveau bani…eu nu…decât poate să iau ceva de băut, la o fată, unde ceea mai ‘eftină şampanie costa 5miloane, deoarece…fetele de acolo, nu beau nici puncte de suspensie, nici lapte, nici sirop(fie el şi”grenadine”care cu vodkă şi suc de portocale…miam!), nici bere, vin, vodka, scotch, bourbon sau cuba-libre(beutura preferată). Nu ele beau şampanie dă’la champagne, ‘dică dă la şampain’, că aşa lea’ pus mămişili lor în bibiron, şampanie dă la şampain, ok şi să nu vă mai plictisesc, o fetiţă, două fetiţe care beau şampanie dă’ la şampain, a li dracu’ curvii niruşinati’ rămân în pizdili goale la bară şi una din ele, o ţâgancă frumoasă în timp şi dansa la bară, fuma cu gura? Nu vă spun eu…fuma cu pizda! După vre o săptămână, eram din nou în Night-club, dar dijeaba…mai eram şi în bani, fata se mutase intr-un alt nigt-club şi am ratat-o! Aşa că eu, în continuare caut o tipă, care să fumeze cu pizda, dar din păcate, nu am găsit aşa ceva .

 14. Ovidiu Adrian Marinescu says:

  Caut înnebunit!

 15. dadatroll says:

  Inca un post despre Mihaela Radulescu

 16. creca says:

  loren,spune-i ca ti-au dat chilotii inapoi ca sa nu-i mai caute nebunu de marinescu inebunit.eee,dracia dracu,nu mai poate omu sa doarma!

 17. creca says:

  nimic in plus? adeca vrei sa spui ca am pariat degeaba ca voi dormi?

 18. blo says:

  cute but wrong. o femeie de afaceri nu va reusi niciodata sa elimine factorii de stress ca pe punctele negre de pe figura. plus ca daca e frumoasa, la fiecare negociere femeile cu care va negocia, o vor ura din principiu fiindca e mai frumoasa si mai bine imbracata ca ele, iar barbatii vor conditiona businessul de-o iesire la cafea. pentru ca din pacate barbatii, oricat de businessmani ar fi ei, si orice afacere profitabila ar putea incheia cu o femeie frumoasa, vor incerca sa i-o traga.
  astept cu interes viitoarea epoca matriarhala, atunci cand toate femeile vor fi wow 🙂

  • Lorena Lupu says:

   o femeie de afaceri poate foarte bine să refuze x afaceri care nu o avantajează şi să se concentreze pe y afaceri care-s ok, dar o angajată nu are cum să refuze x sarcini care nu o avantajează. ergo, o femeie independentă poate gestiona mult mai bine stresul decât una dependentă

   iar ce îmi spui tu cu invidia femeilor şi libidinoşenia bărbaţilor e valabil pentru orice tipă, numai că tipele independente mai au şi posibilitatea de a controla asta. 😉

   • batman says:

    am si io e nelamurire: is de acord, ca-s multe fomei independente prin bucale p-aci, daaaaaaaaar pana sa ajunga ele, mititelele, independente, ca sa poata sa refuze una alta, nu cumva au fost propulsate tot de-o pula? nush, zic si io, sau ma rog, intreb. io zic ca alea care au reusit exclusiv prin forte proprii, sunt de le numeri pe degete.

    • Lorena Lupu says:

     bun, şi tipii independenţi n-au fost propulsaţi şi ei de altcineva până când afacerea a câştigat amploare? 😉

     sau bărbaţii se nasc direct de 30 de ani?

    • batman says:

     aici ai dreptate. suntem noi mai gelosi ca tre sa muncim un pic mai mult, fata de o cotofana cu buze groase si tzatze mari. oricum cert e ca degeaba ajungi sus, fie ca esti mascul sau femela, daca nu ai cap sa te mentii acolo.

     plus ca discutia e destul de vaga. chestia cu suptu pulii merge mai mult in showbiz si toate meandrele lui. in alte domenii poti sa sugi sau sa dai limbi pana ti se face gura punga, daca nu esti si foarte capabil ( la cap adica, nu la supt si lins :D), degeaba.

     • Lorena Lupu says:

      babe, să reluăm lectura postării, că azi văd că astrele s-au aliniat într-un mod care nu favorizează înţelegerea ideii principale.

      Ideea textului este tocmai faptul că, dat fiind numărul mare de sugătoare de puli, nici suptul pulii nu mai e ce a fost odată. :))) Şi că ar fi timpul să mai pună gagiţile mâna pe carte (chiar dacă e carte de grădinărit, management sau fizică cuantică).

    • batman says:

     m-am prins de la inceput ca tu indemni la un pic de studiu, nu la intins scrotu’ , si ca suptul pulii a devenit din sampanie, vin spumos de zarea. da-s roman si-mi place sa divaghez. adica in cazul in care am pb cu apa calda si nu am ce face in privinta asta, imi bag toate cele in administrator ca nu merge liftu’. cu toate ca stau la parter.
     oricum daca nu faci si io petitie in privinta asta, eu zic ca nu crezi cu adevarat in cauza. pe de alta parte mai bine stai cuminte, ca uite ce s-a intamplat cu badpitzi, nu s-a mai auzit nimic demult de ea in onlain, babe !

 19. Si atunci cine o sa ne mai lege sireturile? Frumusetea nu vine la pachet si cu intelect de cele mai multe ori asa ca fiecare castiga cu ca are.

  • Lorena Lupu says:

   vi le legaţi singuri. :))))

   • Nu putem sa fim o natie de patroni si sefi, cineva trebuie sa mai faca si munca de jos. Intamplator o parte din acei cineva o sa fie si femei.
    Eu am indoieli in privinta ultimului paragraf din post. Femeia secolului viitor va fi la fel de proasta ca femeia secolului asta si ca si barbatul secolului asta. Nu ati fost tinute in lanturi pana azi si de acum sa vezi ce va atingeti adevaratul potentialul.
    Dar na, nu e ca si cum nu imi doresc asta, e vorba doar de scepticism. Sper ca femeia de maine sa fie inteligenta, creativa, sensibila, si tot ce i-a fost refuzat sa realizeze de acum in colo.

    • Lorena Lupu says:

     altu care nu ştie să citeşte. deci, mai cităm odată, până facem scurtă la quote:

     “Cred sincer că femeia wow a secolului viitor va fi femeia business de înaltă calificare.”

     care parte a sintagmei “femeia wow” e neclară? sau am zis “femeia mediocră” pe undeva?

    • Poate venea de la World of Warcraft ,cacat nici nu am observat acel wow si nu stiam pana acum de unde vine.
     Am inteles ideea, poti sa stergi comentarile ca au devenit inutile.

    • batman says:

     oricum pana secolu’ viitor mai sunt vreo 90 de ani, asta in cazul in care timpul se va scurge la fel de repede si dupa 2012. deci mai e cacalau timp pana apare femeea asta WOW, CS, DOTA, ETC. 😀

 20. blo says:

  dap. dar sila ramane aceeasi, chiar daca uneori o femeie de afaceri isi permite sa il refuze pe un icsulica. atunci cand isi permite, fiindca de obicei nu atenteaza la chilotii ei icsulicii care pot fi refuzati asa usor, ci tocmai ceilalti, pe care nu-si permite sa-i refuze nici macar ea, asa frumoasa si independenta cum este.
  🙂

 21. cristi says:

  -“femeia business de înaltă calificare”, ma faci sa rad, vorbesti de exceptii de parca or sa fie regula(si ,nu in ultimul rand, ce “business” condus de femei nu e finantat de cate un mascul ,doar ca sa-i inchida gura “partenerei” care vrea sa para independenta in fata tuturor ,stiind ca nimeni nu se va osteni sa se uite mai atent la ce inseamna asta cu adevarat

  • Lorena Lupu says:

   iar tu mă faci să râd cu tonul arogant cu care îţi maschezi dislexia.

   să citim dară împreună, dragi copii handicapaţi: “Cred sincer că femeia wow a secolului viitor va fi femeia business de înaltă calificare.”

   Buooon, care parte a “secolului viitor” vă e neclară, dragi copii handicapaţi pe care nu i-a învăţat mama cum să vorbească frumos cu străinii?

 22. bogdan says:

  Doamnelor și domnilor, femeia aia, ca să fie glowy, trebuie să fie în primul rând educată. Și aici, la început, un rol mare îl au părinții. Tu, Lorena, vorbeai la un moment dat de viitorul copil al fratelui tău, deci ca să fie un tată bun, fratele tău în primul rând trebuie să se îngrijească de educația copilului (cultură generală, religie, maniere, ca să ofer trei exemple de repere ale acestei educații).

  Vorbea cineva de Mihaela Rădulescu. Tipa este deosebită, într-adevăr. Printre altele, a avut instinctul de prădător care i-a permis să urce pe scara socială. Dacă însă a urmărit-o cineva pe Mihaela Rădulescu, acela probabil a putut să vadă că respectiva are scăpări, datorită faptului că ea este o autodidactă, Mihaela Rădulescu nu a avut parte de o educație solidă, organizată.
  Apropo de Dani Oțil, eu, dacă aș fi gagică, mai mult decât să mă culc de câteva ori cu el nu aș face. În rest, cred că am putea vorbi de motociclete și cam atât.

  Mi-a plăcut de maestrul Dichiseanu. La un moment dat, nevasta l-a părăsit. E, tipa l-a mai boscorodit. El niciodată, absolut niciodată nu a vorbit urât de ea. Asta înseamnă clasă. Înțeleg că acum sunt din nou împreună.

  Revenind la educația femeii wow, o componentă a acestei educații trebuie să fie legată de ceea ce trebuie să facă aceasta în viață ca să fie fericită, împlinită. Degeaba ai bani, dacă nu știi să te bucuri de ei.

  • P.F. Laurentiu says:

   “cultură generală, religie, maniere”

   Cred ca aveti dreptate d-le Bogdan. Vecinul meu, Mos Zenovie (n.1911 – IMRI – d. chestie de ore) zicea si el, ca si dvs.: importanta impreunarii (in sens de futai) intre om si femeie este atat supraestimata cat si supralicitata. R E L I G I A e raspunsu’ ! Bine a grait si…nu-mi amintesc cine in plm, un fute-vant oricum, cand a zis ca viitorul suna religios sau silence. Este momentul sa ne intoarcem fata, again, catre lumanari, acatiste, coliva, colacei, paraclise etc.
   In concluzie, draga Bogdanila, nu esti singurul fericit caruia i-a cazut greutatea, i-a ruginit armatura, i-a secat creanga si si-a suit sculele in pod pentru ca nu-i mai tragea pompa.

   • Lorena Lupu says:

    şi perfecta epilare e tot o îndeletnicire religioasă. :))))

    • Laurentiu says:

     Eu zic sa nu ne pripim cu 🙂 ))). Daca terentila asta, e razuitor de ceara din metal-boxu’ VII/MORTI si-si epileaza inghinal…hai, fie, femeile ! cu aceasta God wax ? Creca (muie, ba) trebuie sa-i respectam ritualul cu fofoloanca-sfintita (sanctified-pussy) din care se adapa Bogdan cu agheazma.

    • bogdan says:

     Laurențiu, tu de religie vobești acum cum ai vorbit mai deunăzi de istorie? 🙂

 23. Ovidiu Adrian Marinescu says:

  Am întâlnit o super femeie de afaceri, care avea o armată de domnişoare superbe, ultra, spre imposibil de cucerit…afacerea cu o multinaţională din franţa, a reuşit din prima şi domnii din franţa şi eu, rămăserăm cu buzele umflate! Într-e timp totuşi reuşisem să cuceresc pe una dintre ele…după luni de zile, cu multă muncă de lămurire…era în 2007, când totul mergea! Americanii mai făceau şi filme la Castel şi la pro’, afaceri se făceau şi tipele astea, ştiau să gestioneze un bussiness, mai bine decât băieţii.

 24. Radu says:

  Femeia bussines de inalta calificare o sa fie wow pt barbatii cu fetisu’ asta. Poate. Pentru restu’ o sa fie ” femeia bussines de inalta calificare” cu sex incert pe care n-o fute nimeni.
  Nu stiu cum o fi in alt secol, dar, in secolul asta, ma bucur ca am un asociat mai putin pretentios la aspect care ne scoate din situatii de cacat in care ne baga cate-o pizda de genul asta. Sau, plm, poate-s io prea selectiv, dar wow pt mine o sa fie cand o disparea specia asta hermafrodita din peisaj.
  Vrei sa ma jur ca m-am simtit hartiut de o gramada de strambe doar pt ca au avut ocazia ? 🙂
  Ca vad ca n-ai specificat nimic despre aspect.

  • Lorena Lupu says:

   al nu ştiu câtelea care nu are acces la ideea principală.

   deci: am stabilit de la bun început că wow pentru lăbarul-cumpărător e situaţia de acum, pe care am putea-o caracteriza drept pussy dumping, adică pizdă-disperată-după-atenţie-gata-să-se-vândă-pe-doi-bani.

   Aici, însă, nu puneam problema a ce e wow din punctul vostru de vedere (ştim deja asta, nu e nimic nou) ci a ce e wow din “al subiectului care se exhibă”. La pariu că pizdele care vă bagă în căcat se simt magnific în pielea lor, pentru simplul fapt că POT?

   PS: Iar o pizdă care complică o problemă în loc să o rezolve nu e o pizdă de înaltă calificare ci una de insuficientă calificare. Sau insuficientă bunăvoinţă, după caz.

 25. zulu says:

  cruciada feminista(a.k.a “fai chizdulice, trezeste-te, societatea masculina te vrea proasta!) continua cu chilotii trofeu(deformati de portul de oua) in protap, mai exact cu un fel de invataturile lui neacoaie băsămibag către fiica sa ţi-o-ndesia(r) finalizata cu o profetie situata dincolo de 21.12.2012

  textele(cel prezent si cel anterior) se vor formatoare de opinie sau pur si simplu exprima opinii fara dorinta harzatoare de a hrani(cu alt fel de opiu!) masele de parti anatomice feminine?

  • Lorena Lupu says:

   eu scriu de obicei fie despre ce văd în ziua aia, fie despre ce vorbesc cu câte cineva (ex. Ramona), fără dorinţa de a forma vreo opinie.

   că a ieşit sub forma “învăţăturile neacoaie băsămibag…” 🙂 asta e, dar nu asta intenţionam. ca insider, pot spune ceea ce văd că se întâmplă. 😛

   evident că dacă pussies se complac în dumping, e fix problema lor. Nu vreau să devin acest Paul Samuelson al nudităţii feminine pe bani, am treburi mai importante. :))

   • zulu says:

    “eu scriu de obicei…”=efect/raspuns la o cauza/provocare strict externa autoarei

    poezia aia in engleza(insotita de o poza cu un porc) pe care ai postat-o mai acum vreo cateva zile tot un efect la o cauza strict externa tie este?

    P.S. mie mi-a placut, chiar daca tu ai zis la un moment dat ca e un text prost

    • Lorena Lupu says:

     mi se pare o falsă problemă. fie că e o cauză externă, fie că e una internă, important e că m-a inspirat ceva. şi că nu intenţionez că învăţ pe nimeni cum să-nfigă laleaua-n brânză.

 26. Marghioala says:

  Deci am auzit si eu despre viitoarea femeie de un real succes a secolului viitor de la mare filozof si rapsod american Ne-Yo. El zice’asa:

  cause she walk like a boss
  talk like a boss
  manicured nails to set the pedicure off
  shes fly effortlessly

  and she move like a boss
  do what a boss do
  she got me thinkin about getting involved
  thats the kinda girl i need oh

  she got her own thing
  thats why i love her
  miss independent
  wont you come and spend a little time?

  theres somethin oh so sexy about
  kinda woman that dont even need my help
  she said she got it she got it no doubt
  there’s something about her

  cause she work like a boss play like a boss
  car and a crib she bout to pay em both off
  and her bills are paid on time

  Despre asta e vorba nene. S’au smecherit barbatii, ma. Țîganu’ asta stie care’i treaba cu femeia de succes. Psihologia fast’food plina de clisee: femeia de succes arata bine, face bani bine, “kinda woman that dont even need my help” sa deschida borcanu’ cu muraturi ca ea se duce la sala. Si’atunci el ce face? Nimic. Ca vine banutu’, munceste proasta, fute talanu’ o pizda epilata.
  Ba, nu e bine nici asa va zic voo care emiteti teorii inepte de tip revista glossy gen tabu.
  In afara de negru’ asta si Lorena io cre’ca nimeni n’o sa aprecieze pizda care se crede ea miezu’ din nuca seaca decat poate barbatul’leguma.

  • Lorena Lupu says:

   marghioalo, păi tu chiar EŞTI pizda care se crede miezul din nuca seacă. Mereu le ştii pe toate, din toate poziţiile, şi vii să ne dai indicaţii preţioase tuturor. 🙂

   şi totuşi, te apreciem, după cum arată figura din imagine.

   • Marghioala says:

    Da, ma, da stai linistita ca nici tu nu faci exceptie. Lorena draga, eu mereu o sa las barbatu’ sa desfaca borcanu’ cu muraturi. E’n gena lui. Nimic nu e mai excitant decat sa vezi cum un barbat isi exercita atributiile ce i’au fost delegate, respectiv sa dea limbi cu pizda ta pe fata lui dupa ce’a eliberat gogonelele intemnitate pe nedrept. Io nu contest barbatia nimanui.

 27. batman says:

  69 !!! yess!!!!

 28. creca says:

  Iote categoriile fomeiste pe Kant neomologate de Institut pe motiv ca si romancile e inutil de proaste:
  muierea morometica(sau tuta mioritica)
  marghioala aproza(r)ica (nu se esclude niciuna)
  duduia contabilica
  frustrata bovarinica
  monica columbinica
  frumoasa sibilinica
  tatoaia tardinivica(n-am gasit alta rima,sunt poet,am licenta,ce pula mea)
  baseasca andrealinica
  vestala apulinica
  Ordinea e aleatorie si nu respecta monopolul spermatozoizilor priamici de a propune insamintari casandrice in cultura flocoasa a fiecarei bresle.De-aici si imprevizibilul noroc al accidentului rutier de la caracal in urma caruia ne-am ales cu vaduve vesele,tute,proaste,frumoase si galagioase.

 29. bogdan says:

  Până la urmă, vorbind de gestionarea statutului de femeie, să nu uităm un lucru, Lorena, trăim în societatea de consum, unde totul e o marfă. Este lăudabil acel apel al tău către tinere, să nu se dezbrace, dar se vor găsi întotdeauna unele care să de dezbrace, pentru una care renunță la această idee, probabil se găsesc trei care să o facă (și majoritatea cică sunt studente). Și de ce o fac, de unde pornește totul? Păi de la faptul că au o educație precară, aceeași educație sumară care a determinat-o să pozeze pe Mihaela Rădulescu în campania contrafumatului în fundul gol, iar pozele să apară, spre deliciul lăbarilor :), cum le spui tu, peste tot în București, pe tramvaie, pe clădiri. Cheia este să crească nivelul de educație. Gacicile educate solid nu se vor mai arunca să-și trimită pozele cu ele nud sau în costum sumar de baie aiurea. Am ajuns să vorbesc de parcă sunt tataia. 🙂

  Tu, Lorena, ca tipă educată, de ce nu ai dori să apari într-o revistă de adulți? Poate din motivația ta mai învață și astea mici ceva.

 30. avand in vedere ca nu e carpeta cu rapirea din serai, mi se pare ca titlul potrivit ar fi” imi iau chilotii inapoi”. ca nu i-a luat nimeni cu forta, in cazul in care ii avea pe ea.

 31. Adi M says:

  Nu e nimic mai provocator decat o femeie frumoasa ,intradevar desteapta(sau chiar daca nu e desteapta, cu o ambitie care sa compenseze) care se afirma in business. Mie unul imi sclipesc ochii.
  Este adevarat ca femeile sunt mai proaste(imi permit sa spun) decat barbatii, insa asta inseamna ca media “desteptaciunii” femeilor este mai scazuta decat a barbatilor, nu ca cea mai desteapta femeie este inferioara celui mai prost barbat. Deci, nu toate femeile business pe lumea asta sunt sustinute de barbati. Exista o gramada de exceptii.

  ps: sintagma aia cu “nu mai e suptu pulii ce a fost odata” e mortala…m-am cracanat de ras. cabotism nu gluma.. 😀

 32. bogdan says:

  Dacă mai stau mult pe blogul ăsta o să ajung un feminist. Eu nu cred că IQ este diferențiat în funcție de sex.

 33. morbo says:

  ”business”ca si stil, nu? pentru ca in urmatorii 100 de ani va invinge comunismul.femeia om de stiinta/artista va fi wow.da, si business-ul este mai mult sau mai putin o stiinta, dar una din multe.

 34. mastic says:

  femeia business de înaltă calificare mi se pare cea mai gogonata dintre expresiile de pe aici si din lume. Deja sunt rafturile pline de oameni business, aplicati pe mediu, pe orice mediu, plesnind de siguranta si urland de fericire, si de dissstractie.
  Oricum, femeia ca femeia, dar ce ne facem cu babele, ca ele mostenesc Pamantul, asta in cazul in care chiar ar fi interesat cineva de viitor, in afara de Lorena.

 35. dadatroll says:

  Esti sigura ca iai avut pe tine?

 36. Fermeia wow a secolului viitor?

  In general, femeia independenta este tot un soi de curvulita, dar cu pretentii fantasmagorice, care il asteapta in orice moment al carierei pe Mos Craciun, ea renunta cu mare usurinta la valorile care niciodata nu i-au fost propii ci doar o au servit pe post de maciuca de selectie.

  Atata supraincarcare de carne ieftina muiereasca vizibila in media, tv, internet nu poate sa starneasca decat dezgust si dispret.

 37. Imi pare rau ca nu mi-ai sters comentariul…ti-ar fi placut reactia mea, ar fi concurat cu articolul tau;)

  Ia-ti chilotii inapoi! Apropo, care dintre ei?

 1. December 14, 2010

  […] the original: Daţi-mi chiloţii înapoi! Lorena Lupu Recomandat […]

 2. December 15, 2010

  […] Lorena Lupu: Daţi-mi chiloţii înapoi! Stăteam cu colega mea Ramona Pop la o cafea de ora 20.30. Terminaserăm de scris şi vorbeam – ca orice fete în pauză – despre? Despre ce credeţi? Bineînţeles, despre alte femei. Femei care îşi etalează trupurile pentru ca noi două să avem lunar nişte bani în cont. Că nu are rost să ne minţim singuri, putem scrie capodopere ale jurnalismului narativ, putem face cele mai profunde şi mai umane interviuri, putem face reportaje de-alea vaste, genul pentru care faci două săptămâni de teren zilnic – degeaba.  (…) Nu vreau să sugerez că ar fi mai bine să munciţi de la 9 la 5 într-un job de căcat cu şefi de căcat care să vă umple de înjurături de căcat, sau să vă lăsaţi întreţinute de vreun gherţoi de căcat care să vă facă figuri de căcat şi o viaţă de căcat. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: