Puya şi termenul cu c

Într-un podcast recent, a apărut ca invitat Puya. Vedeta unor nostalgici ai misoginismului şi cocălărelii care curgeau libere în Bucureştiul de la începutul anilor 2000. Recunosc, şi eu am ţopăit pe piesele La Familia. Flowul era bun, iar eu eram mică şi naivă. Încă nu înţelesesem că c.. la care se refereau vedetele eram tu şi eu, pentru simplă posesiune de vagin.

În acest podcast recent la care mă refer, Puya, arătându-şi cu dobândă şi penalităţi cei 43 de ani de decizii greşite legate de propria viaţă, s-a dus să se plângă că azi nu le poţi spune graselor că sunt grase şi c***elor că sunt c***e.

Într-o lume în care mulţi suferă de foame, şomaj, inechitate socială, riscul de a ajunge pe stradă, abuzuri, boli, problema extrem de matură a lui Dragoş Gărdescu, la cei 43 de ani ai lui, era că în 2023 nu mai poate ataca verbal femei necunoscute, care nu-i datorează nimic, cu termeni abuzivi inutili.

Din zâmbetul extrem de disturbed al prezentatorului, se citea omg wtf omg wtf omg, dar omul avea un interviu de terminat şi l-a dus eroic la capăt.

Am pus deja întrebarea pe TikTok, o pun şi aici: ce bărbat de 43 de ani, matur şi supposedly responsabil, simte nevoia să hărţuiască străine pe net în loc să îşi ajute nevasta cu treaba în casă, să ducă copiii la tenis şi pian şi eventual să scoată un album nou despre cum e să îmbătrâneşti şi să nu ai erecţiile de la 20?

Îţi scriu eu versurile:

Nu mi se mai scoală / Nu mi se mai scoală / Nu mi se mai scoală şi nu e o greşeală / Era ca un paloş dar acum e domoală / Atârnă lin într-o tristă blegeală / Ieri a fost swag, azi e doar oboseală / Nu mi se mai scoală / Daună totală.

Serios, mie mi s-ar părea extrem de jalnic şi de penibil să intru în vorbă cu cineva necunoscut, online sau offline, şi să încep de nicăieri: Eşti grasă / Eşti c***vă. Dacă persoana e grasă, nu e grasă din banii mei. Dacă persoana oferă servicii sexuale contra cost, e alegerea mea dacă apelez la ofertă sau nu. Either way, NOT my problem şi NU e treaba mea să-i spun ce să facă.

Iar dacă aş arăta ruinată fizic ca Puya, aş face trei cruci mari şi aş zice merci, Dumnezeule, că există lucrătoare sexuale, aşa am şi eu şansa să f ceva. Pentru că gratis cred că nu l-ar servi nici mămica lui, chit că teoretic iubirea unei mame îndură orice.

Dar nu. Puya vrea dreptul să umilească şi să dezumanizeze în continuare femei. Practic, a mâncat o pâine din ura faţă de femei a concetăţenilor lui timp de 20 de ani. Într-o societate care începe să trateze femeile ca pe oameni, e definitiv terminat, pentru că tot catalogul lui se baza pe complicitatea dintre gigei în ura lor şi în sabotajul lor comun faţă de femei.

Legat de grase: E FIX TREABA LOR. Dacă mănâncă din banii lor, nu din ai tăi, NU e treaba ta cum arată. Pot avea un c*r cât canapeaua. Te priveşte cu ceva? Nope.

Legat de s*x workers: Te poţi folosi de serviciile lor sau nu. Dacă te foloseşti: Cam cât de cotarlă ipocrită să fii să vrei şi dreptul de a umili verbal oameni de a căror muncă te-ai folosit? Şi da, e muncă. Acţiunea de a copula cu Puya e o muncă. În mod normal, ar merita spor de toxicitate, ca munca de miner. E o muncă atât de desconsiderată strict pentru că e făcută de femei. Dacă s*xul cu Puia era treabă de bărbaţi, ei negociau de mult grad de risc 1 (condiţii speciale) şi lista aferentă de beneficii.

Dacă nu te foloseşti: de ce e treaba ta ce fac persoane pe care nu le cunoşti şi nu ai treabă? Ai deja o soţie, fă-o cu ea. Faptul că ai o soţie, dar grija ta e că nu le poţi spune c**e altor femei ar fi ciudată pentru mine să fi fost eu respectiva soţie. Ia zi, gicule, ai păsărică acasă, de ce e treaba ta dacă aia de la colţ costă bani? Vrei cumva să f şi oglinda e strâmbă, te arată ca-n 1999? 1999 a trecut de 24 de ani, prafule.

Munca s*xuală trebuie legalizată şi reglementată. Pentru că ideea de a tolera proximitatea unor scârbe ca ăsta e la fel de dezgustătoare ca spălatul de WC-uri, cu diferenţa că WC-ul nu cere girlfriend experience. WC-ul nu vrea să te uiţi fascinată la el, să-l minţi că e cel mai special WC din univers şi nu vrea să ţipi în extaz în timp ce-l desfunzi. Munca unei lucrătoare s*uale care rezolvă nevoile fizice ale lui Puya mi se pare că ar merita statuie eroică în centru. Statuia eroinei necunoscute.

Gândul că ăsta, după ce f contra cost – şi plăteşte oricum mult prea puţin pentru trauma pe care o reprezintă contactul fizic cu el – mai vrea şi dreptul de a umili verbal persoana respectivă şi a o face “c***ă” mi se pare strigător la cer.

Ar trebui să-i mulţumeşti lui Dumnezeu că există c***e. Altfel, noi restul nu te-am atinge nici cu uniformă completă Covid şi ai rămâne cu mânuţa. Genul tău ar trebui să înalţe în slăvi lucrătoarele sexuale. Fără ele, aveai bătături în palmă, de te bănuiau paparazii că eşti tâmplar în secret.

***

Acest site îşi poate continua activitatea doar cu susţinerea cititorilor. Aici.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe Tiktok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

14 Responses

 1. Bitzu says:

  Super tare, subscriu la tot ce escrii, desi sunt barbat am 40+ ani si am sotie si copil. Nu ma intereseaza nici cat de grase/slabi sau grasi/slabi sunt oamenii din jurul meu nici daca cer bani pt servicii sexuale sau nu. Am o sotie pe care o ajut cum pot si cat pot de mult si un copil de crescut (mai bine sai mau rau, ramane de vazut), dar nu ma f… grija altora si nici nu cred ca ar trebui sa f.. pe cineva…. Din pacate acesta esta unul din motivele pt care am ales sa fug din tara pe alte taramuri: girja exacerata pt ce fac altii si mentalitatile foarte invechite legate de acceptarea oamenilor cu alte orientari sau care nu subscriu familiei traditionale.

 2. Dixi says:

  Wow! Printre cele mai bune texte ale tale!

 3. Andrei says:

  munca sexuală nu există, pentru că e un abuz. E ca și cum ai spune că traficanții de droguri sunt antreprenori.

  • Lorena Lupu says:

   ba există, dacă e din iniţiativa lucrătorului sexual, iar acesta se bucură de rodul muncii.
   nu compari sexul cu drogurile, pentru că sexul e o nevoie naturală, iar drogurile nu. Iar cum mulţi dintre voi sunteţi absolut nefutabili, e corect să plătiţi pentru timpul şi efortul unei profesioniste dispuse să facă această MUNCĂ pentru voi.
   compari sexul cu mâncatul la restaurant, unde e normal să plăteşti pentru ce consumi, de vreme ce nici dracu nu-ţi datorează să te hrănească moca.

   • Andrei says:

    în multe țări prostituția nu e ilegală din motive religioase, ci mai mult pt a proteja victimele ei, chiar nu sunt curios de bărbații care nu sunt în stare să atragă femei, mai mult mă interesează să nu se perpetueze abuzuri. La fel cum nu e legal să-ți vinzi organele tot așa și prostituția este ilegală, e trafic uman, asta cu “munca” e doar uneufemism. Fie că victimele conștientizează sau nu, pe termen lung majoritatea ajung să regrete. Nici tu nu faci o comparație adecvată, mâncarea e necesară, sexul nu e.

    • Vdovicenco Udrea Dan Lucian says:

     Andrei esti un imbecil idiot nevertebrat, poate pe unii nu ii intereseaza arta seductiei la asta te-ai gandit imbecilule .Date-n sloboz de avorton esuat !!

    • Lorena Lupu says:

     Mă obligi să mă repet şi nu-mi place să mă repet.
     Vorbim de victime în cazul în care nişte tinere sunt forţate şi exploatate sexual. Adică EXACT în ţări în care prostituţia e ilegală. Cerere va exista mereu, prin urmare va exista şi ofertă. Benevol sau cu forţa.

     A vinde organe egal să te lipseşti de ele. A oferi servicii sexuale înseamnă că organele rămân la locul lor, deci comparaţia e la fel de imbecilă ca aia cu drogurile. Şi da, e muncă. Aşa cum să te suporte pe tine cineva în secţiunea lui de comentarii e muncă şi chin, şi genul tău de idiot iritant ar trebui să plătească per răspuns.

     În rest, trafic e când FEMEILE SUNT TRIMISE LA PRODUS ÎMPOTRIVA VOINŢEI LOR ŞI EXPLOATATE FINANCIAR, NU când muncesc benevol şi îşi păstrează banii. Dar na, când cineva e prost ca tine, greu cu diferemţa.

     Şi între a regreta munca de prostituată (făcută legal, benevol şi cu păstrarea banilor) şi măritişul cu un bou abuziv, majoritatea ar regreta mai mult b.

     • Ai perfecta dreptate numai ca multe proaste si multi prosti sunt fie imbecili dogmatici religiosi fie manipulate de propaganda progresista feminista nord americana sau propaganda feminista nordica, scandinava,unde barbatul intotdeauna este agresor si femeia este intotdeauna victima !

 4. Vdovicenco Udrra Dan says:

  Munca sexuala este cunoscuta ca fiind cea mai veche meserie din lume (inca din Antichtate unde in Mesopotamia Antica (Irak-ul actual )a fost un conducator -rege al Babilonului Hammurabbi care in anul 1875 IHR a scris codul lui Hammurabi prin care femeile pe langa doctorite si profesoare puteau fi si prostituate iar femeile putea detine propietati sau o afacerede exemplu o taverna).Si in Romania( 1866 -1945) , pana la venirea javrelor sovietice la putere prostitutia era legalizata, cine blameaza prostituatele sau clientii e un cretin ,sunt barbati pentru care sexul este mai important decat curtoazia romantismul vrajeala , lucratoarele sexuale sunt singurele capabile sa inteleaga asta.Puya este un idiot ca se ia de alegerile personale ale lucratoarelor sexuale si clientilor lor ,probleme fac altii in societatea actuala: pedofilii violatorii , talharii ,coruptii, interlopii,proxenetii, dealerii de droguri.Apropo Puya a fost prins drogat la volan deci nu e perfect nici el !

 5. Cezar says:

  Sunt un idiot, un gunoi lipsit de orice urmă de caracter şi omenie, ca idolul meu Puya, şi am venit să-mi exhib lăturile.

  • Lorena Lupu says:

   Marş în morţii tăi de jeg. Şi tu, şi Puya, şi toţi căcaţii care credeţi că puteţi jigni oameni care nu vă datorează nimic, doar pentru că voi deţineţi un penis. Lătraţi unii la alţii, lătraţi la târfele proaste care v-au fătat, dar nu v-au educat să fiţi oameni, dar la mine vă asigur eu că nu lătraţi, futu-vă-n rât de gunoaie bolnave.
   Block, să latri singur la reclamele la Rolex.

 6. Doru Florin says:

  Nouă ar trebui să ne pară rău. Imediat ce unii folosesc cuvinte pentru a răni suntem nevoiți să ni le autocenzurăm.
  Și imi plăceau edițiie complete Mark Twain in care negrul era negru, chinezul chinez, irlandezul irlandez iar dincolo de modul în care cei din jur ăi tratau simțeai că pentru autor sunt (nu doar) personaje absolut egale și tratate cu amabilitate.
  Daca vreodată șipsesc filmele bune pentru cronică..decurand am citit despre:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading