Dragă redacţie

Mă adaugă unu pe Facebook, tot cu temenele şi plecăciuni, cum fac toţi cretinii ipocriţi. Apoi, brusc, trece pe Înjurături mode. Logic că l-am trecut Dunărea numai în argou şi i-am dat block. Şi retardul:

De la: gattaca9697@yahoo.com

Mesaje trimise: Mi aug. 31st, 2011 10:47 PM EEST
Subiect: Despre frustrati si dezaxati…

“Salutări la toată lumea!”, cum ar spune Discul Auriu al “Voyager-1” prin vocea şi tonul acelei “centraliste”! 🙂
Care vă mai este viaţa, dragii mei *frustraţi şi dezaxaţi* de “jurnalişti” ai acestei “publicaţii” online după chipul şi asemănarea celei occidentale? 🙂 Sper că nu prea bună, din moment ce trebuie să fiţi cu toţii *aidoma* Lorenei Lupu. 😛
Vă intrebaţi ce-o fi cumine. Gooooood… 😛 Păi, ar fi ceva… Nu insă faptul că mi-a refuzat ea “curlingăiala” mea privată – pe care a postat-o ca o *imbeciloidă* pe “peretele” ei de “Feisbuc” şi care n-a fost nici măcar obiectul REAL al “exploziei” ei -, ci faptul că m-am “luat” de acest… “colectiv jurnalistic” ce *dă atenţie la şi scrie* DEJECŢII, printre care şi bucăţica in care se spune despre Iisus, cum că acesta i-ar fi spus unuia dintre Apostoli să-şi pună “căcat de cenuşă”-n cap. Deci, *scriere coprofilică* pentru… *de(z)gustători*. >:< Nu mă credeţi religios sau prea spiritual (şi ca umor) măcar, insă…

“Umorul” vostru, “jurnaliştilor”, e de… ca mai joasă speţă? E puţin spus. Şi, mă-ntreb, CINE şi DE CE işi va mai aminti careva de… *scriitura* voastră infecţioasă? De cea cu care otrăviţi sistemul ăsta deja dărăpănat de valori românesc! “Gagaiştilor”! :-))Vai de capul vostru… Dar, CE MĂ-SA de drept ar avea *DISTRUSA* aceea de cocalară cu pretenţii de *JURNAPIZDĂ*, de Lorena Lupu, care a inceput *prima* să injure, să arunce cu lături, să-mi zică mie despre… *CAMERELE DE GAZARE DE LA AUSCHWITZ*?!! Acolo mă trimite acest GUNOI AMBULANT ce găseşte *nazismul* ca… *HILAR*?!! Dar ea nu s-a uitat in oglindă, in ultima vreme? CE MUIA MĂ-SII (trebuie să mă acordez şi eu..) ŞTIE EA DESPRE MINE ŞI FAMILIA MEA?!! *JAPIŢĂ ORDINARĂ* CE ESTE!!! In fine… A!, şi aveţi in vedere că orice *ameninţare* viitoare *de la voi către mine* va fi tratată cu FESELE! 🙂 Duceţi-vă, “oamenilor”, la un control
*psihiatric*… CEVA!!! Şi, nu mai injuraţi şi uraţi ca să vă apăraţi unii pe alţii.

 

Facebook-ul psihopatului e Silviu Marin şi îi găsiţi meltenelile pe profilul meu, mailul este acel grandios gattaca9697@yahoo.com. Poate îl învăţaţi cum se folosesc ghilimelele, respectiv cine a început să înjure primul în următorul dialog:

Lorena Lupu likes a link.

Like ·  · Share · Tuesday at 11:50pm
 • Doru Vatau likes this.
  • Silviu Marin ·

   ‎”Vice” – Acolo unde *frustraţii şi dezaxaţii* e-jurnalismului românesc de aşa-zis “Feşăn”… *scrie* cu pathos. 🙂
   Ce m-a stârnit? “Reinterpretarea” *coprofilică* a faptelor lui – “ţin” cu latura sa umană, DA! – Iisus/Yeşua, respectiv “faza” cu *excrementele*.
   Concluzia mea, de *om*? O dejecţie de articolaş despre nişte dejecţii aşa-zis umane, scris de un sau o… “Pierdută-n-Spaţiu”; o nouă subrasă. >:<

   Yesterday at 12:17am · Like
  • Lorena Lupu iar mie mi se *par* penibili *oamenii* care înjură *cu* ghilimele sau *înlocuitori*. btw: frustrată *şi* dezaxată-i vaca de *mă-ta*, iar asta de mai sus era *o* glumă. retardule!

   Yesterday at 6:28am · Like ·  1 person

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Cristian says:

  Lorena, trebuie sa-ti asumi faptul ca, atunci cand injuri/jignesti pe cineva (oricat de indreptatita te-ai simti), cel mai probabil vei fi si tu injurata/jignita. Modalitatea/stilul in care fiecare din voi injura si reactioneaza nici nu mai conteaza.

  O mica sugestie: nu crezi ca e mai rezonabil/economic/simplu/elegant/etc… ca unei persoane care pe tine de deranjeaza (din orice motiv) sa nu-i mai raspunzi, sau sa-i dai block si orice mai vrei tu in sensul asta!?

  • Augustina Popovici says:

   Eu nu pot sa imjur ca mi-e rusine deci trebuie s-o faca cineva si pentru mine sincer. BOule!

  • Lorena Lupu says:

   Să-ţi trimit o pereche de ochelari, să constaţi cine a început, conform graficului de mai sus, sau te duci tu la optician pe banii tăi?

   În viaţa mea n-am înjurat din senin. Nu m-am dus pe blogul / peretele unuia să înjur hodoronc-tronc, nu am dat telefoane nocturne cu mui, nu am dat add unor oameni pe care să-i umplu de mui. Şi pe tine de-am muit abia DUPĂ ce ai început să-ţi semnalizezi gândirea cretinoidă la mine pe blog. Aveai opţiunea să nu faci asta. Aveai opţiunea să pui creierul la contribuţie şi să comentezi ceva inteligent. Dacă cineva demonstrează că e cretin, nu am cum să nu-l tratez ca pe un cretin. Sorry.

   În schimb, când prostia / melteneala / caracterul unui om mă deranjează, am dreptul să ripostez. Dreptul la replică e LEGAL ŞI UMAN. Abia după block a început retardul să dea mail, frustrat că nu se mai poate răţoi la mine public.

   • Cristian says:

    Nu ti-am contestat DREPTUL LEGAL SI UMAN de a injura, de jignii, de a pune etichete, etc… cui vrei tu si mai ales pe blogul tau. Intr-adevar, e dreptul tau si-l folosesti la maxim.

    Inteligenta mea este suficienta pentru a avea multi prieteni, amici si colegi care ma indragesc si/sau respecta neconditionat, precum si pentru a avea un confort financiar mult peste medie. Este deci irelevanta parerea ta in acest sens si de asta nu aleg sa te etichetez in acelasi mod.
    Intelegi acum? 🙂

    • Lorena Lupu says:

     cu accent pe “necondiţionat”. adică, “lasă-l, bă, săracu’, că e şi el om. uite ce retarzenii spune, dar măcar e funny”.

     între timp, ai fost la optician? ai izbutit să vezi care a dat primul comment insultător sau ţi-au dat ăştia dioptrii greşite?

 2. goodman says:

  Buna ziua !

  on-topic de respect: a avea cont & a socializa pe facebook, gen, echivaleaza cu a lua in locatie de gestiune buda pietei obor si de a vinde bucati de curpapier musteriilor cacaciosi. E previzibil ca fisa postului impune si razuirea cacatului de pe peretii cacastoarei. Deci, nu inteleg rostul postarii cu apa-i uda, cerul e albastru, iarba-i verde, silviu marin e o diaree cronica (adica cacat fara mot – cacat imprastiat)

  off- topic de ce postez de fapt: am futut (si) o stewardesa frumusica-plinuta-tite mici in vacanta. n-am intrebat-o cum o cheama: @Marghioala, tu ai fost norocoasa extaziata?

  ps: @nedormitul pare baiat de treaba, pun aici baraj suvoiului de muie virtuala slobozit de domnia mea pe domnia sa acu’ ceva timp de curand in urma. dar atentie! “apele” se umfla, la cea mai mica greseala fut zagazul, muia viitoare va avea un debit apocaliptic….

 3. Nea says:

  Borâsem un comment pe vice, genial şi tot tacâmul, dar nu l-a luat, ăia mă persecută

 4. johnny says:

  Ce user ai pe FB sa nu-ti dau add din greseala?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: