Drăgălăşenia zilei: povestea noastră a tuturor

De câte ori am un moment de iritare, oboseală, proastă dispoziţie sau procrastinare, există un tratament instant şi făcător de minuni: videouri cu animăluţe. Judecând după reacţiile voastre, de câte ori postez un clip, suntem mulţi în această situaţie.

Pisoiaşul de azi bântuia singurel şi abandonat pe stradă, când s-a întâlnit cu acest băiat care-şi plimba câinele. Instant, s-a născut o iubire ca-n filme. Aproape că am avut deja-vu cu mine şi monstruleţul meu.

Am avut un deja vu cu mine plimbându-l peste tot şi pe el, şi sticla cu formulă preparată special pentru el, dat fiind că era puiuţ şi trebuia hrănit la două ore. Şi tot aşa, am mirat pe toată lumea prin implicarea şi loialitatea de care nu mă bănuise nimeni în stare. Li s-a demonstrat că eu sunt 100% capabilă de ataşament, dar mai trebuie să şi meriţi.

Şi exact ca în cazul acestui tip, mâţa pe care o creşti de pui şi o acoperi cu dragoste, mângâieri şi joculeţe rămâne pisoi jucăuş şi în calitate de senioară. Chit că pisicile PAR independente, în sensul că nu primesc ordine şi fac ce vor ele, dragostea omului e principalul lor motoraş.

Dacă vrei mai multe notiţe cu animăluţe, arat-o cu un like pe Lorena Lupu Artist Page. Când ne adunăm 50.000, rubrica asta devine zilnică.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: