Dragostea-i ca şi o

Ah, Titele, ce-mi faci tu mie, Titele, de câte ori vii să-mi cânţi la mandolină sub balcon, ba îţi chemi şi toată gaşca de prieteni pe post de mariachi, Titele! Nu mai am găleţi, Titele, şi nici ghivece, Titele, pentru că ţi le-am aruncat pe toate în cap, Titele. Ba am şi provocat o criză mondială de găleţi, Titeluş, de când cumpăr zi de zi câte 20, Titele, să te alung. Dar tu vii să-mi cânţi seară de seară ca un trubadur:

Titele, ieri m-a vizitat administratorul blocului, să mă ameninţe că mă trece pe pauşal, că nu e posibil una ca asta, domnule, să fac aşa o risipă de apă în capul tău. Ce era să-i zic? Nu ai cum să arunci o găleată goală, tre’ s-o umpli cu ceva, Titele!

Ah, Titele, de când îmi cânţi tu la mandolină sub balcon, toate vecinele mele stau treze până la 4 dimineaţa, întârzie la serviciu şi-şi neglijează bărbaţii, care şi-au găsit cu toţii amante în cartiere mărginaşe. Vezi, Titele, cum distrugi tu morala muncitorească? Păi treabă-i asta, Titele?

Lucrurile măreţe, Titele, nu se înfăptuiesc sub balcoane. Sub balcoane se fac doar defilări de trupe, Titele. Şi, din când în când, cresc panseluţe. Spune-le mariachilor tăi, Titele, să nu-mi calce panseluţele-n picioare, Titele, că o să încep să arunc cu cuţite de bucătărie şi n-o să vă placă.

“Masacrul de pe Panseluţe, tablou de război”. Pictură neorealistă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. mofturi says:

    Foarte misto !

  2. O pulă de negru nimerită accidental în buchet says:

    astea-s titele lu’ marghi

  3. Deny says:

    Mai Titele, mai titele/cum ma bagi tu in belele – da, paiu saraca de ea, ii e greu sa care asa de multe galeti cu apa…vai de cozonacu ei. Bietu Titel…poate n-are voce, altfel i-ar placea si ei cum ii canta sub fereastra…cine stie? Saraca!

  4. Boa vioristului e fabuloasa.

  5. goodman says:

    fuck if I know.

  6. goodman says:

    ooooooooofffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!! (sonor de sfarsitul lumii, apocalipsa, gen)

  7. Marghioala says:

    Ia uite, ba. Nenea din reclama de la zapp.

  8. goodman says:

    altu’ pe care-l fute grija:

  9. Marcica belearta says:

    Ai inc-o dramă la activ.
    Exact ca domnu Ion Susai

  10. Deny says:

    Hai ma, ca io nu ma supar pe Goodman, indiferent de cate prostii mi-a zis la viata lui…ma bucur ca citeste o carte, dar sa ia o bere pe caldura asta.

  11. Marghioala says:

    Deci. De cand ai postat melodia asta ma chinuie. Ma chinuie melodia aia cu negru’ cu dintii mari. Si am stat, l’am intrebat pe Petrov. Petrov a stiut cu Amanda Lear. Da’ acum s’a dus sa se cace sau ceva. Stiam ca stie gagica’miu, ca el mi l’a aratat prima oara, numa ca n’am vrut sa trisez. Da’ n’am mai rezistat si l’am sunat, ca nu mai puteam. Negru’ de la tobe:

  12. Deny says:

    “Dragostea e o salata” vorba celor de la Pasarea Colibri

  13. Ostap Bender says:

    ia, domnu stomatolog care recomanda nu stiu ce pasta de dinti cum se da la femei in autobuz.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading