Duminica memelor

E duminică pentru toată lumea, prin urmare, bem o cafea, facem o plimbare în parc și discutăm teme ușurele. Gen, glumele de pe meme. Cum ar fi cea din imagine.

Domnul lawrence, părerist de internet, sharuit de relativ multă lume pe Facebook, că așa a ajuns și la mine, are o nemulțumire: Că dacă threesomes sunt o chestie, mai ales sexual, de ce nu se poate băga și în certurile unui cuplu.

Prima mea remarcă e vag pe lângă subiect, și mai degrabă o observație generală: remarcăm cum în ultimele decenii, bărbații au devenit mult mai pasionați de certuri, decât de sex? Sexul nici măcar nu e atât de interesant, chiar dacă e în trei. În schimb, prioritatea cade pe ceartă. Valabil și pentru puhoaiele de inceli labagii scârboși ai lui Tate și ai similarilor: dacă s-ar duce o femeie la ei, face to face, și le-ar zice: Hai, gigele, să ne pf00tem, pariez că ăia ar fi cuprinși de leșin, hiperventilație, boala lui calache și spasmofilie și ar ajunge la urgență în gen viteza cu care îi culege ambulanța.

Tot ce vor ăștia este să se certe. Iar când nimeresc pe cineva, online sau offline, dispus să le acorde mai mult de zece secunde, e triumful vieții lor.

De aceea tot spun că aș face un site de videochat intitulat certuri.ro, unde nu plătești modelele să se dezbrace, ci să se certe cu tine contra cost, și poți seta tema de ceartă și nivelul de profanitate: Liiceanu vs. Pleșu sau Șoseaua Cățelu vs. Strada Soldat Tunsu Petre. Singurul impediment e că certăreții ăștia sunt cele mai zgârcite creaturi făurite vreodată și au un sentiment acut de misecuvenism referitor la timpul altora, prin urmare, ar căuta diverse hackuri să nu plătească.

Mbun.

Acum, să trecem la topicul în cauză. De ce putem face threesomes, dar nu să ne băgăm în certuri.

  1. E pe bază de invite-only.

Nu poți face threesomes cu oricine se nimerește pe acolo, ci doar cu cupluri care exprimă un nivel similar de dorință la adresa ta, și tu simți un nivel echivalent de dorință la adresa lor. Sau dacă ești sex worker plătit, ăia dau banii, iar pe tine nu te interesează ce și cum, cât timp kachiiing.

Similar, nu poți să te bagi în discuțiile intime ale unui cuplu care nu e curios de insight-ul tău. E tot pe bază de consimțământ, iar viața intimă se numește intimă exact pentru că nu privește pe nimeni altcineva. Dacă un cuplu vrea ajutor calificat, există consiliere din partea unui specialist în relații. Sau dacă vor o părere, de obicei întreabă persoane. Pe care LE CONSIDERĂ EI de încredere. Așa cum, de fapt, fac și cu threesomes.

2. Nu ai tabloul complet.

În sex, ți-e cam clar că începe cu preludiu și se termină (hopefully) cu orgasm multiplu cu strigături și bătut în țeavă de la vecini nesantiscăfuți (nu rage cu pretenții că mă corectezi tu pe mine, gigele, e scris așa for google ads purposes, să nu mă restricționeze pentru profanitate).

Dar când vine vorba de certurile din cadrul unei relații, e complicat. Nu știi de la ce s-au luat cu adevărat, nu știi ce nevoi neîmplinite se ascund în spatele cuvintelor și nu știi de unde a pornit de fapt treaba. De multe ori, asculți o ceartă despre o pereche de pantofi pe care el nu e de acord ca ea să-i cumpere, și nu știi dacă e cazul a) el e un zgârcă patologic care face poliție și pe banii câștigați de ea, pentru că ideea de a da un leu pe orice îl face să moară pe interior sau b) ea risipește bani de parcă ziua de mâine nu ar exista, au deja nu știu câte credite pe nevoi personale, mai sunt trei săptămâni până la salariu și el încearcă lucid să limiteze dezastrul.

De multe ori, oamenii sunt excelenți manipulatori, iar cearta în sine nu oferă indicii pentru o concluzie pertinentă.

De aceea rubrica mea poșta redacției se întâmplă în anonimat 100%. Nu știi valoarea de adevăr a ceea ce afirmă autorul mailului și, deși ți se cere părerea, deci primești permisiune să o dai, eu îmi rezerv dreptul subiectivismului. Nu ofer anonimatul doar pentru a-l proteja pe cel / cea care îmi scrie, ci și pentru a mă proteja pe mine. Punctul de vedere al unui singur om NU este tabloul complet. De aceea, după cum se învață și la Jurnalism, o știre nu e știre dacă nu se confirmă din minimum trei surse.

3. Consecințe neprevăzute.

A și B se ceartă. Tu te bagi public să ții partea lui A, să zicem. După care, A și B se împacă, și amândoi se coalizează împotriva ta. Asta pentru că, de fapt, B e dominantul / dominanta din relație și, deși A are complaints, avantajele parteneriatului cu B bat dezavantajele.

De aceea, sora voastră REFUZĂ ACTIV să se bage în certuri. Sunt problemele lor, să se rezolve. Despre threesomes, discuția e deschisă. 😀

***

Acest site îşi poate continua activitatea doar cu susţinerea cititorilor. Aici.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading