Eight Things I hate about myself

Betty mi-a dat o leapşă faină care zice aşa: spune opt lucruri aleatorii despre tine şi dă leapşa la opt ciumpalaci. Iată opt aleatorisme, din păcate toate cam naşpa, despre mine – aşa s-a nimerit, sorry:

1. pentru mine cafeaua este o băutură energizantă, menită a stimula industria producătoare de tastaturi de calculator.

2. nu izbutesc să fiu punctuală nici dacă pornesc cu patru ore înainte undeva. Întotdeauna intervine câte o tâmpenie.

3. când eram fetiţă mică, voiam să legalizez poligamia – bine, eu ziceam “că ne însulăm cu mai muţi” – pentru că vroiam să mă mărit cu Eminescu de pe coperta “Poeziilor”, cu Winnetou şi cu Dumnezeu. Nu neapărat în această ordine.

 4. Dacă cu Eminescu şi cu Winnetou m-aş fi însulat din dragoste, cu Dumnezeu m-aş fi însulat din interes – voiam să mă iubească şi să îmi dea toate minunăţiile din lume pentru a-şi arăta dragostea.

5. marea frustrare a vieţii mele e faptul că nu am ochi albaştri. Dar nici lentile colorate nu pot să-mi cumpăr, că nu le tolerez – încep să lăcrimez abundent.

6. mă enervează când cineva fumează în preajma mea, fără să mă întrebe dacă e o. k. În general, dacă mă întreabă, prefer să mă sufoc eu decât să privez oamenii de o plăcere – dar dacă nu mă întreabă, e ca şi cum aş fi o cantitate neglijabilă – şi atunci comentez eu: “Scuze, sunt nefumătoare şi am o problemă cu fumul”.

7. în general, sunt destul de lipsită de iniţiativă în dragoste. Prefer să joc cu piesele negre şi să las albul să facă deschiderea.

 8. uneori îmi vine să plâng din prostii – sau pentru că îmi aduc aminte de ceva.

Şi leapşa merge la următorii blogăreţi: (musai opt!): Gramo, Terorista, Ez Q’s Cosy Den (dacă tot şi-a făcut blog nou), Simona R, Smilla, Textier, Radu Gonciar (dacă tot zice că scriu mişto) şi Fizzy.ro vidal . Have fun, pipăl!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. dadatroll says:

  La 6 ai gresit, nu cu fumul ai tu o problema, ci cu fumuri.

 2. Lorena Lupu says:

  @dadatroll: într-adevăr, unii oameni au prea multe fumuri de emanat.

  @cititori normali: în urma cafelei recent vărsate pe laptop, care mi-a distrus total tastatura şi parţial mouse-ul, nu reuşesc să îi linkuiesc pe smilla şi radu gonciar în postare.

  de teamă să nu o şterg, încercând să-i linkuiesc, o voi face astfel: Smilla – http://chrismilla.wordpress.com şi radu gonciar http://radugonciar.blogspot.com

 3. simona says:

  Iti dai seama ca daca Eminescu era contemporan cu noi, nu mai facea nici o Andreea Marin reclama la Head&Shoulders?

 4. Lorena Lupu says:

  Eminescu cel de pe coperta poeziilor, poate. 🙂

  Eminescu cel real, din alte fotografii, era urît cu crengi.

 5. Smilla says:

  vai, ce-mi place treaba cu poligamia!! credeam ca-s singura nebuna care voia sa se marite de-a valma (si in acelasi timp) cu tot felul de baieti frumosi gasiti prin carti, reviste sau vazuti in metrou ;))

  si apropo de Dumnezeu, frate-meu cand era mic ne spunea ca cel mai bine in viata e sa fii popa-sofer: sofer, ca sa conduci masina si popa ca sa ai bani multi, ca a vazut el la biserica cum umbla popa cu tava si-i pune lumea o gramada de bani ;))

  preiau leapsa!

 6. Lorena Lupu says:

  bine; poligamia mea o includea şi pe brigitte bardot (cea de atunci; nu cea de acum); şi o tanti frumoasă şi foarte feminină; mereu elegantă; de care toate matroanele toxice şi pline de idei fixe din oraşul meu de baştină ziceau că e curvă – moment în care am luat glorioasa idee să mă fac curvă când mă fac mare 🙂

 7. dadatroll says:

  Macar ceva tia iesit in viata.

 8. Lorena Lupu says:

  drăguţă, văd că azi te dau mitocăniile afară din casă. îmi pare rău că ai o zi proastă, dar nu sunt eu de vină pentru asta, ok?

  şi în general: când aduci o acuzaţie, o sprijini pe argumente. enumeră cel puţin 5 persoane cu care am avut eu relaţii amoroase (reale, nu speculaţii de pe net.)

 9. florin says:

  Daca as fi tastatura si/sau mouse as reclama urmatoarele:
  PROTEST
  Asociatia non-profit a tastaturilor si/sau mouse-ilor reclama pe aceasta cale ca suntem agresati periodic de utilizatori cu : coca-cola; fanta; apa minerala ;apa plata( cu lamaie);cafea; ness;capucino;sucuri naturale si/sau pe baza de E-uri;vin;tzuica; palinca; bauturi alcoolice de diferite grade de tarie;lapte pasteurizat din ambalaje tetra-pac.
  In situatia in care nu se va lua nici o masura, vom recurge la toate instantele interne si internationale, desigur ne vom opri la CEDO.
  Conceptia sahistului care accepta piesele negre la deschidere :” sa vedem ce-i mai bubuie in cap si astuia ( adversarul), e profesionist sau profan, sa stiu cand sa-i aplic lovitura de gratie.”
  Interesanta dorinta ochilor albastri : blonda nu esti, priviri “ucigatoare” poti sa arunci, e ca si cum ai da anunt in ziar : schimb tablou Renoir 30 x40 cm cu tablou contemporan, numai sa fie format 100×70 cm.
  DORINTA
  Cele 8 lucruri mi se par foarte semnificative, chiar daca sunt alese aleator, insa te rog, ochii lasa-i asa cum sunt ei, chiar daca din cand in cand lacrimeaza , fara motiv.

 10. dadatroll says:

  Nu mey, eu la fratele lui Silma iam zis, ca ma gandesc ca e sofer deacuma. Sau macar popa.

 11. Lorena Lupu says:

  florin: 🙂

  n-am zis fără motiv. am zis din prostii (adică motive ridicole) sau din ce îmi aduc aminte (adică din chestii care nu mai sunt de actualitate.)

  dadatroll: pe viitor, menţionează numele celui căruia i te adresezi. eventual cu @.

  lume: ea nu mă linkuieşte, de ruşine. ergo: o linkuiesc eu. http://simonarrr.wordpress.com/2008/03/22/opt-chestii-despre-o-fata-din-ferentari/ …vorba cântecului: let me link you up and down till you say stop 😛

 12. dadatroll says:

  A, deci tu te gandeai ca la tine mam referit. HA HA HA cear fi iesit.

 13. Lorena Lupu says:

  Ar fi ieşit o întrebare simplă: ai cu ce dovedi genul ăsta de afirmaţii, sau speculezi aiurea?

 14. Anthea says:

  Haha, si mie imi venise ideea asta (sa ma fac curva) cand eram mica – cred ca am mai scris asta pe undeva si ma repet – si pe la 14-16 ani, cand i-am zis maica-mii, mi-a zis ca e prea tarziu, ca sunt deja prea batrana… Tough luck …
  Dar nu vroiam sa ma marit din interes 😛 Ce sens avea sa ma marit cu cineva ca sa primesc niste lucruri anume (la D-zeu ma refer) cand deja imi dadea ceea ce avam nevoie? 😛
  Si cu ochii… eu vroiam ochii verzi, nu albastrii. Si prin liceu am aflat eu ca ochii mei isi schimba culoarea… uneori sunt caprui, alteori verde inchis, alteori caprui la interior si verzi la exterior… Lentile nu am incercat sa-mi pun, dar daca mi-as fi luat, le vroiam ori rosii, ori albe ori portocalii. Ar fi dragut sa vad cum reactioneaza lumea pe la mine pe la puscarie daca as aparea cu de-alea =))

  Happy Easter! ^.^

 15. Lorena Lupu says:

  Asta cu interesul a fost o autoironie ridicolă a mea cea de acum, faţă de mine cea de atunci. mulţumesc de urare, idem şi ţie.

 16. Ez Q. says:

  M-ai luat prin surprindere, dar m-am conformat. Am avut grija sa dau mai departe palmele de rigoare. Bestiala fata din Ferentari, desprinsa din Bataus 🙂

 17. Lorena Lupu says:

  nu, invers. “Bătăuşu” a fost desprins din mai mulţi oameni bestiali. 🙂

  Şi nu, n-o cunoşteam pe Simone Aer când am scris “Bătăuşu”. Cel mult, am presimţit-o.

 18. dadatroll says:

  Stai mey un pic, ce pe blog se umbla cu dovezi? De cand asta? Ce, Gramo ne dovedeste ca el citeste din Aristotel? Cum ar putea sa ne dovedeasca, sa ne arate semnu de carte?

  Am crezut ca pe bloguri fiecare scrie cei trece lui prin minte fara nici o legatura cu absolut nimic. Oricum asa pare.

 19. Lorena Lupu says:

  Gramo ne dovedeşte că citeşte Aristotel prin observaţiile foarte juste pe care le prezintă, legate de text.

  Că tu scrii pe bloguri tot ce-ţi trece ţie prin cap, fără vreo legătură cu nimic – e alegerea ta şi o respect. Dar aşa cum eu te respect, cred că e cazul să mă respecţi şi tu şi să o laşi baltă cu atacurile la persoană. Sunt suficienţi “uameni” care mă vorbesc de rău şi habar nu au de ce – în timp ce se declară culmea virtuţii. Problema lor – dar nu am de ce să tolerez genul ăsta de dejecţii la mine pe blog, ok?

 20. simonarrr says:

  Dar te-ai gandit- daca o sa creada lumea ca eu sunt tot tu? :)) Desi, nu cred, ca eu injur diferit.

 21. Lorena Lupu says:

  Îmi pare rău, eu nu mă linkuiesc de una singură, da???

  😉

 22. dadatroll says:

  A, deci trebuie sa citesti observatile alea ca sati dai seama ca a citito? Sati spun drept, la cati oameni citesc pe Aristotel asta, ar putea sa ne zica orice si lam crede, ca cine sta sal verifice?

 23. Lorena Lupu says:

  asta e vina oamenilor care nu citesc 🙂 nu a lui gramo

 24. Juss Mag says:

  Lorena, despre “marea frustrare a vieţii tale” 😛 , ştiu că e o glumă, dar mă gândesc că pe undeva chiar există o senzaţie de nu-foarte-bine când ai ochii căprui şi ştii că sunt femei ce par să reflecte cerul în privire şi blabla, dar de fapt ăsta e un lucru total neimportant. Toni Morrison în schimb a folosit lucrul ăsta ca pe o metaforă foarte frumoasă, în The Bluest Eye; dar atât. Restul e… moft! 😛

 25. textier says:

  lasa-ti ochii in pace: sint perfecti. cu albastri ai fi aratat ca o mutanta.
  (stiu lentilele alea ce stiu)
  hai, cel mult verzi, dar nci asa: nu-l mina pe dz., ca a fact treaba buna
  (in cazul tau excelenta)

 26. Lorena Lupu says:

  juss mag: da’ voiam să am şi eu cerul în priviri. şi tot parisul. şi vaca lui jean.

  textier: ce rău eşti! poate cu albaştri aş fi fost o divă. aishwarya rai.

 27. doremi says:

  Inainte ,citeam presa dimineata , in timp ce dadeam 10 telefoane, injuram lipsa de logica a unora, semnam n hartii si sorbeam din cana cu ceai , dupa ce o varsam jumate pe birou.
  Acum……imi iau portia de blogareala marca Lorena Lupu, zambesc tuturor si nu ma mai intereseaza nimik din jur .Frustrarea ochilor albastri mi-a smuls un hohot de ras , pentru ca si eu o am dar incerc sa o vindec exteriorizand-o in tot ceea ce inseamna culoare .

 28. Anthea says:

  Bai divo, numa’ vaca lui Jean iti lipsea din ochi. Repet ce mi-a zis mie un fost: tu si sa vrei si n-ai putea sa ai o privire bovina (si as adauga, oricat de buna actrita esti :P) Poate la atragi priviri bovine, dar vad ca atragi mult echivalentul in comentarii =))

 29. Franz says:

  Faine lucruri, dar trebuie sa subliniez aceasta descoperire : verbul a însura poate contine o sula 🙂

  In rest pari o fetita, sper sa nu te apuci sa-ti pictezi ochii în albastru cu niste carioci 🙂

 30. Lorena Lupu says:

  doremi: mă bucur dacă pot înveseli oamenii 🙂

  anthea: era un pingback la celebrul banc:
  jean merge să vândă vaca în paris, şi o pierde. supărat, stă în vîrful turnului eiffel şi se pregăteşte să se arunce când aude un cuplu de amoreji:
  -Juliette, în ochii tăi albaştri văd tot Parisul…
  sare jean fericit:
  -Şi nu e şi vaca mea pe acolo?

  franz: nota bene: descoperirea sulei din însulătoare am făcut-o pe la 3-4 ani. Precocious, ha?

  terorista: mulţumim mult.

 31. dadatroll says:

  Fara sula insulatoarea e intoare.

 32. Lorena Lupu says:

  vezi, mă? ăsta e dadatroll cel care îmi place mie. Dadatroll cel deştept şi funny, nu dadatroll cel căruia i se pune pata şi bîrfeşte aiurea.

 33. dadatroll says:

  Nu teai prins? De cate ori sa iti spun? Nu e un singur dadatroll. Crezi ca nu mai Gramo sunt mai multi? Ca cumva ai monopol pe idea asta cum au si pe idea cu scobitul in nas? Nu, mey. Sunt mai multi dadatroll. Unu e funny, unu nu e. Unu e destept, altu e atata de prost incat.

 34. dadatroll says:

  Vezi ca tio scapat un Gramo in comentariul de mai sus.

 1. March 24, 2008

  […] Opt lucruri aleatorii despre mine: O leapsa de la Lorena. […]

 2. March 25, 2008

  […] pe vrute si nevrute Am primit o leapşă de la Lorena şi mi-a plăcut să scriu pe blog chestii pe care nu le-am mai scris – şi nu le voi mai scrie – […]

 3. March 26, 2008

  […] de serviciu va raspunde Publicat martie 26, 2008 my lovely life Am primit leapsa de la Lorena Lupu-cea-frumoasa: spune opt lucruri aleatorii despre tine şi dă leapşa mai departe la opt ciumpalaci prieteni. […]

 4. March 26, 2008

  […] despre mine Cand am citit la Lorena Lupu de ciumpalaci m-a bufnit rasul caci prima oara cand am auzit alintul a fost la o prietena din gasca […]

 5. March 31, 2008

  […] o restanta cu o leapsa primita de la Lorena. Scuze pentru intarziere, se pare ca suntem tot mai obositi in ultimul timp si ramanem in urma cu […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: