Fără motiv, Moise Guran? Wow.

Foto: digi24

Mii de femei au reacționat furibund după ce influencerul Corina Băcanu a descoperit live-ul lui Alexandru Bălan, aka Colo, în care acesta relata cum a văzut o adolescentă pe stradă, cum aceasta purta fustă scurtă și cum a decis, instant, că tipa merita violată, lovită și scuipată, pentru crima de a trece pe stradă și pentru crima de a arăta bine.

De ce au reacționat aceste femei furibund?

Pentru că s-au întâlnit de nenumărate ori în viața lor cu această mentalitate și cu comportamentul oribil derivat din aceasta.

Pentru că, exact când erau adolescente, adică extrem de vulnerabile emoțional, și se îmbrăcau mult mai sexy decât era cazul, în acest efort de căutare al femeii care vor fi la un moment dat, atâția mârlani au țipat după ele, au pus mâna pe ele, le-au insultat, le-au vorbit vulgar și le-au creat, măcar pentru câteva luni sau câțiva ani, frică, neîncredere și silă față de bărbați.

Aceasta este realitatea din perspectiva femeilor. 

Acest discurs e concentrarea tuturor atitudinilor oribile din viețile noastre, și pe care le-am încasat la vârste la care aceste atitudini au lăsat în noi TRAUME PROFUNDE, REALE.

Să scrii, ca Moise Guran, că era un “puşti care-şi povestea fanteziile sexuale” şi atât, înseamnă să urinezi cu boltă pe traumele noastre, ale tuturor.

Întâmplător, aici e un om care a scris o vreme fantezii sexuale for a living. Se câştigă bani frumoşi din ghost writing, mai ales pe teme sexuale. Am descris futaiuri toride în toate poziţiile, role playuri, dominaţie, sex în toate găurile. Dar caracteristica de bază a FANTEZIEI, as opposed to INSTIGARE, e că fantezia se asumă pe ea însăşi ca pe ceva ireal şi fictiv. Există acel disclaimer, acea introducere, acea notificare a cititorului sau spectatorului că urmează ceva imaginar.

Relatarea lui Colo nu e cu “mi-am imaginat că”, ci cu “merită violată”. Nu e fantezie, ci verdict. Sentinţă. Recomandarea săptămânii. Ghid de comportament pentru 800.000 de fani, majoritatea neexperimentaţi, care urmează să trateze astfel femei. Şi, probabil, se va găsi până la urmă cea care o să le dea o lecţie, dar întrebarea mea e: cine le va pansa acestor femei rănile emoţionale apărute din interacţiunea cu acest tip de bărbaţi?

Răspuns: Nimeni.

Să postezi că “e doar un puştan care relatează fantezii sexuale” înseamnă să minimalizezi modul în care acest comportament afectează femei. Tratate astfel “pentru că arată bine”. De parcă a arăta bine sau a te îmbrăca provocator e o crimă.

Apoi tot voi vă văicăriţi când femeile refuză să mai arate bine şi să mai fie femei şi bociţi feminitatea de altădată.

Ştiţi unde îmi exersez eu feminitatea de altădată? La mine acasă şi atât. Pentru că acasă, feminitatea mea de altădată nu va avea de îndurat bădărănia de acum.

Apoi, Guran şterge tâmpenia şi începe să se vaiete că “Poporul nostru urăşte cu pasiune, şi cu, şi fără motiv”.

Motivul e acolo. Ţi s-a explicat în repetate rânduri. Dacă în continuare nu reuşeşti să-l distingi, e fie că nu te duce mintea, fie că în continuare nu ţi se pare că experienţele oribile ale femeilor merită luate în seamă.

Între timp, Moise Guran şi-a şters mugetările înţelepte. Dar voi da link la ştiripesurse, care au apucat să facă print screen.

Recapitulăm ce am zis în video. O femeie plăteşte, leu cu leu, exact aceleaşi impozite. Prin urmare, e cetăţean cu drepturi egale. Nu ai nici un motiv sub soare să te legi de ea, în calitate de necunoscut. Iar dacă va dori ea interacţiune, she will f**ing let you know.

 

***

Dacă îţi place acest blog, fii un partener la menţinerea lui.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger