Fii atentă, mâine ieşim la un suc!

De obicei, când îmi trimite lumea mesaje de agăţat pe Facebook, le dau ignore şi delete pe loc, pentru că după cum am explicat în urmă cu câteva luni, dacă mă interesa agăţatul random, îmi deschideam cel mai luxos bordel în centru, îi ziceam Templul lui Kali, îmi pictam o faţă indian-exotică şi nu ţineam acest blog, ci unul de superoferte şi plăceri de vis.
Mulțumesc, Zuckerberg, pentru posibilitatea asta de a da ignore și delete fără dramă primului mesaj. Așa scutești mult tărăboi și timp prețios.

Numai că uneori se nimereşte să prindă tupeu câte un gigel din lista ta de prieteni, care observă că ai dat seen şi mai are şi tupeul să se ia de tine că nu răspunzi.
Dacă Zuckerberg scoate și seen, va avea o Lorenă fericită.

Un astfel de gigel mă informează zilele trecute: fii atentă, mâine ieşim la un suc.
“Hai, jură-te”, am zis eu în gând şi i-am dat x.
S-a deschis din nou pătrăţelul: “Ştiu că ai văzut.”
Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu mă enervez când dau x la un dialog şi ăla se deschide în secunda imediat următoare. Mă enervez rău.
“Schimbă dealerul, îşi bate joc de tine”, i-am scris şi l-am trimis în subsol din nou.
“Ba o să ieşim mâine la un suc”, s-a redeschis din nou pătrăţica.
“Băi, pretenaş. Eu cunosc tipi mult mai faini decât tine, care chiar au ce oferi, şi cu care nu am timp să mă văd că am treabă până peste cap, şi-ţi permiţi tu, nimeni, să-mi faci program. De unde pizda ta ai impresia că merge?”
Şi fără ironie, ăsta îmi dă link la un rahat pe nume Tabăra de Masculinitate şi la aberaţiile altui ţache şomer şi fiinţator în pivniţă la mă-sa care bătea câmpii despre cum bărbatul trebuie să fie autoritar şi să ceară ce vrea ca şi cum i s-ar cuveni, că de fapt femeia visează la un ghiolban şi nu recunoaşte.
Am râs isteric. “Cele mai bune glume din viaţa mea. Tipul ăsta trebuie să încerce la iUmor. Iar apropo de tabăra aia de masculinitate, e cam ca tabăra de regăsire a sinelui pentru femei. Labă la ego, pe mulţi bani, cu zero utilitate practică.”
Atunci a dat una decisivă:
“În cinci ani, tu o să fii bătrână şi fără valoare, iar eu o să fiu foarte sexy, nu ştii ce pierzi.”
Atunci m-a înfuriat. Rău.
“Ia zi, băi, puţoi, câţi bani a câştigat fata asta pe bază de arătat sexy? Zero lei, zero bani. Câţi bani a câştigat fata asta pe muncă solidă, concentrată, făcut noaptea zi şi, desigur, umorul ei de pe net? De la 18 ani o tot face şi încă numărăm. Că îmi pierd eu valoarea când voi fi bătrână, căcăţel muist inutil? Care valoare? Valoarea pe care mi-o atribuiţi voi, câteva puţe proaste, făcătoare de umbră pământului degeaba, nu mă interesează. Valoarea mea e în cutia craniană, care în cazul tău sună a gol.”

Aici, mi-a dat block. Prea mult adevăr dintr-o dată. 😀

Dar acum, serios. Taberele astea de masculinitate nu vă transformă decât în ghiolbani agresivi verbal și complet nefutabili. Când o femeie simte că nu are comunicare cu partenerul, vaginul face zzzz şi se strânge.

Alea care vor relaţie stabilă vor un băiat cu care să poată vorbi şi care să fie atent şi iubitor cu ele. Iar alea care sunt aventuriere sunt de o independenţă fantastică: încearcă să le faci program şi-ţi servesc cordon bleu din propriul tău penis, cu garnitură de legume sotate.
Şi cum viaţa nu constă numai din futut, la un moment dat te dă mă-ta afară să cauţi de lucru şi poate HR e chiar una cu care te-ai cocoşit inutil pe Facebook.

Sfatul meu, pentru bărbaţi şi femei deopotrivă, e următorul: decât o Tabără din asta complet inutilă în care ţi se spune că eşti frumos şi deştept pe banii tăi, şi tot un prost inadaptat rămâi, mai bine mergeţi într-o tabără de olărit tradiţional, de exemplu.
Înveţi ceva nou, îţi mai scoţi capul din anus (adică nu te mai concentrezi atât pe cum eşti tu buricul pământului), te şi bucuri când îţi iese prima oală frumoasă, iar dacă îţi faci pagină Oale şi Ulcele Superbe Gigel, poate chiar se nimeresc una, două, trei, să se amorezeze de tine.
Pe bază de ce faci concret, nu pe bază de băşini în cap.
Şi mai faci şi un ban cinstit.

Ps: Ca dovadă că mă deranja obrăznicia în sine, nu sexul combatantului, uite un text despre un cuconet care mă informa că mâine iese la o cafea cu mine, de parcă voinţa mea era opţională. Hint: tot naşpa s-a terminat.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

  1. Iar când îi refuzi, tot ei sunt răniţi şi spun peste tot ce muiere a dracului i-a trimis la plimbare.

  2. sasarman diana, nu vrei sa iesim impreuna sa ne dam de-a berbeleaca pe scarile rulante la metrou la universitate?

  3. Ratacind pe net says:

    Tabara de masculinitate? Ce gluma proasta!
    Pai tabere din astea de masculinitate sa gasesc la tara, cu aglomeratie pe metru patrat in Vaslui
    Si sunt si ieftine. Pentru o tuica te invata jegul satului cum sa faci pe masculul alfa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: