Tabăra de Masculinitate Lorena Lupu

Dacă e atâta nevoie de lecțioare de masculinitate, încât unii sunt dispuși să dea bani să-i învețe alții cum să fie bărbați – iar ăia alții îi învață doar cum să fie babuini incapabili de o interacțiune normală – cred că pot să fac și eu o tabără de masculinitate. Neplătit. În caz că vă folosește, puteți arunca o monedă în paypalul afișat sub imaginea alăturată.

1. Înainte de a fi bărbat, sunt în primul rând om.

Prima problemă a oricărui tip care are nevoie de altcineva să-l învețe să fie bărbat e timiditatea. Fie manifestată ca atare, fie plusată ca obrăznicie ieșită din comun.

Simptome: Comportament de o dubioșenie absolut paralizantă.

Medicament: Ieși din casă. Nu, nu să agăți. Oricum, la cât de aiurea te porți în stadiul ăsta, nu fuți decât picioare-n gard. Ieși cu scopul să interacționezi, pur și simplu. Învață să vorbești normal cu alți oameni, și bărbați, și femei, să reacționezi normal la ce spun ei și învață să te porți firesc și decent în diverse situații sociale.
Primul pas spre a cuceri femei e să te porți normal. Sună a no brainer, dar orice gagică vă poate confirma că patru bărbați din zece sunt absolut incapabili de asta.

2. Societatea asociază tradițional masculinitatea cu puterea.

Iar tu vrei să pari puternic.

Simptome compensatorii: Te lauzi ca prostul, numai gura ta se aude, încordezi musculatură, lumea dă ochii peste cap când te vede.

Medicament: Înțelege că adevărata putere a unui om constă în lucrurile pe care le știe și pe care poate să le înfăptuiască.
Și atunci pune-ți sincer întrebarea: Ce anume mă pricep să fac cu succes?
Nu e nici o problemă dacă nu știi să faci nimic. În calitatea ta de ființă umană, poți să înveți. Poți să faci cursuri de orice, chiar gratuit la Oficiile Forțelor Muncii, sau poți apela la un meșter din cunoștințele familiei tale, să te ia de ucenic. (Odată ce manifești dorința să devii folositor, o grămadă de lume va sări să te ajute.)
Și înveți să devii bărbat prin lucrurile pe care știi să le construiești în jurul tău. Iar în secunda în care într-adevăr faci ceva util, capeți încredere REALĂ în forțele tale și începi să transmiți vibeul ăla pozitiv de forță reală, care le va face pe femei să te remarce.

3. Ai o cantitate limitată de energie, de aceea e mai bine s-o investești în misiunea ta.

Simptome
Știm cu toții cum arată un ratat. Un om care face umbră pământului degeaba. N-are nici un scop în viață, are extrem de mult timp liber și îl parazitează și pe al altora.

Medicament.
Dacă tot te-ai întrebat mai sus ce știi să faci cu succes, mergi un pas mai departe și propune-ți un lucru pe care să-l construiești și din care, ideal, să te și întreții. Fie că e o mică afacere, fie că e un sport din care să ajungi să câștigi fee-uri de Simona Halep (ăla da bărbat, m-aș fute cu el chiar azi, acum, aici 😀 ), fie că e o formă de entertainment în care poți excela, să arunce poporul cu bani în tine.
Și după ce te-ai hotărât, îți investești energia să chiar pui în aplicare acel vis. Poți să muncești acele ore pe zi, pe care le irosești trăgând aiurea de femei care nu te vor și căutând să le minți pe toate părțile, poți să te perfecționezi, să devii mai bun, să te admiri tu pe tine, sincer, când te uiți în oglindă.
Subit, o să-ți piară izul stăruitor de ratat și tentativele respingătoare de a te da interesant aferente.
Și apropo de asta:

4. Nu sta pe rețele sociale și în cârciumi să tragi de tot ce pare să dețină vagin.

Simptome:
Tipul care face asta se numește, prozaic, atârnache, iar singura care răspunde pozitiv la genul ăsta de cerșeală e disperata. De obicei, disperata vrea fie confirmare că e și ea femeie, fie să se mărite anul ăla. Și aici încep problemele.

Medicament:
E mai bine să ieși în cârciumi sau să intri pe Facebook să te distrezi pur și simplu, să interacționezi cu lume, iar dacă e să se întâmple ceva romantic, se întâmplă de la sine, fără să insiști tu.
Intrând să te distrezi pur și simplu și să interacționezi cu lume, poți chiar să te împrietenești cu oameni (de ambele sexe), care să te ajute în ceea ce-ți dorești să faci în viață. E trist să-ți alienezi o parte dintre acești oameni insistând la ei să-ți trimită poze cu țâțele. Lumea e mică, și poate pe viitor ajungi să depinzi de bunăvoința unui om cu care te-ai băgat aiurea în seamă, că ți-a zis Gogu Ratatu că așa fac bărbații.

5. Și totuși, Lorena, eu vreau să fut, ce fac?

Din câte am auzit, din 100 de lei îți poți rezolva această nevoie cu o profesionistă, până în secunda în care devii suficient de bărbat pe celelalte planuri ale vieții tale să te remarce femeile de la sine.
Când o femeie te place, semnalizează. Îți caută tovărășia, îți bate apropouri, o arde vag erotic cu tine. Dacă nu face asta, nu încerca să tragi de ea și, for fuck’s sake, nu încerca să i te bagi cu sila sub piele și mai ales să te autoinviți la ea acasă că o să te tot refuze politicos până o enervezi și o să-ți cheme morții materni la paradă militară.

Țara asta e plină de bădărani oligofreni și enervanți. Fă tu diferența.

(În caz că vă interesează, putem continua Tabăra de Masculinitate și în zilele care urmează. Bine, nu foarte des, să nu plictisim.)

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. ciprianbaciu says:

    Da, ne interesează, pentru că sunt comentarii foarte amuzante

  2. John says:

    Ceva în genul lui Woody Allen în Play It Again Sam? 🙂

  3. Sa continue, te rog.

  4. au workshopuri d’alea pentru grasi in care sa arate cum sa te barbieresti la cur de unu’ singur?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: