Cum răspunzi la urări, în funcție de zodie

Notă: În primii trei ani de blog, aș fi mizat că vă prindeți că asta e o glumă. Nu mai cred în moș crăciun, drept care: cine comentează că e lezat în astrogramă sau că vaaai-tu-crezi-în-prostii are un hot dog cu sos alb în pregătire.

În fiecare zi, Facebook ne arată sărbătoriții zilei, și, în măsura în care n-am treabă și-i văd, le urez la mulți ani celor cu care sunt în relații afabile. În funcție de zodie, reacțiile sunt precum urmează:

Berbecul

(După o săptămână, pe perete): Frate, dar voi chiar n-aveți treabă. 1.500 de șomeri care se înghesuie să-mi ureze la mulți ani, de parcă le-ar păsa. De-aia o duce țara rău.

Taurul

Așa, și vii la mine să ne futem de ziua mea? Adu și vin.

Gemenii

“Mersi, și dacă tot te-am prins, dă like paginii mele, Căcat care nu interesează pe nimeni, share la campania mea de salvat șocâtele cu burtă albă și semnează și petiția asta cu Muie Dragnea.”

Racul

< Emoticon cu inimă > < Emoticon cu inimă > < Emoticon cu inimă > < Emoticon cu amorezi în pătuț > < Emoticon cu inimă > < Emoticon cu Cupidon cu săgeată > < Emoticon cu pupic > < Emoticon cu lacrimi > Te iubesc, Lorena. Pentru mine înseamnă enorm că te gândești la mine.

Leul

(Tot după o săptămână) De câte ori văd atâtea urări, mi se confirmă că sunt special, ceea ce știam oricum, dar, ăă, ce ziceați? Că sunt unic pe lume? Și grozav? Mai băgați. Mai băgați, dă-vă dracu, că nu băgați din buzunar.

Fecioara

“Iartă-mă, nu pot vorbi, tocmai spălam geamurile, făceam o ciorbă și dădeam cu aspiratorul. Dacă nu ai casa curată de ziua ta, stai în jeg tot anul.”

Balanța

“Dar sincer, ți se pare că am îmbătrânit? M-am îngrășat? Mi se văd ridurile? Serios, 27 e o vârstă avansată, e aproape 30, care e aproape 40, care e aproape moarte.”

Scorpionul

“Ce chestie, îmi știi ziua de naștere. Mi-am dat hidden birthday să verific dacă am prieteni sau numai coțohârle pe interes. Nu poți avea încredere în nimeni zilele astea.”

Săgetătorul

“Ok, da da bine, dar să nu te scapi pe public. Mi-am dat hidden birthday că mi-e lene să răspund la urări. Cine mă iubește să-mi cumpere diamante și parfumuri, huehuehue.”

Capricornul

“Vii cu mine într-o vacanță exotică de patru zile în Dubai? Plătesc eu tot. Tu trebuie doar să uiți prejudecățile acasă.”
Tu: Dar eu îți uram doar la mulți ani de ziua ta, atât.
Capricornul: Nu contează. În Dubai măcar îmi urezi într-un club de cinci stele.

Vărsătorul

“Nu e ciudat că exact acum fumam un cui și te desenam pe tine cu o coroană de spini în jurul capului ca un Iisus femeie mamă a omenirii, ceea ce chiar cred că Mesia ar trebui să fie maternă prin excelență, când tu, chemată de aura parasimpatică a minții mele, ai prins glas?”

Peștii

“Ce la mulți ani, fată? Am o răceală cruntă, o crampă dubioasă în zona abdomenului, o durere stăruitoare în tâmpla stângă și un puseu de anxietate. Ce, asta-i viață?”

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

9 Responses

 1. Andreea says:

  Mi se pare just. Eu îs Rac și m-aș topi dacă mi-ai zice LMA. De fapt, și dacă mi-ai zice “pasează-mi sarea”. 😀

 2. Lorena Lupu says:

  🙂

 3. jademan says:

  Io am timp liber și-m’ permit să zic “mulțumesc frumos!” în parte.

  Că gândesc chestia aia – de la prima zodie – o gândesc, n-o zic cu voce tare, că nu-i frumos. 😁

 4. jademan says:

  Vorba vine. Prietenii mei sunt cei mai grozavi! 😁

 5. Gina Bradea says:

  Daaaa 🙂 Sagetatorii stiu ei ce stiu 😀

 1. December 6, 2018

  […] să-nvăț a astrologa vreodată. Apoi am scris acest horoscop de o rară fabuloșenie, intitulat “Cum răspunzi la urări în funcție de zodie”, și subit, a explodat […]

 2. August 25, 2019

  […] râdem de orice clişee de genul, ia să facem şi nişte horoscop la mişto. Ediţiile trecute, Cum răspunzi la urări în funcţie de zodie şi Cum reacţionezi la siropoşenii de 1 martie, în funcţie de zodie, au avut adeziuni […]

 3. December 20, 2019

  […] mi-a dat ideea să mai facem încă unul dintre horoscoapele noastre funny (gen așa, așa sau așa). Nu, nu credem în zodii, nu, nu ne propunem să prezicem viitorul, nu, nu suntem […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger