Filme şi popcorn

Nu am apucat să vă povestesc, dar de ceva timp colaborez cu site-ul acesta de film pe nume Filmsi.ro, pentru care scriu, cum e uşor de bănuit, prezentări şi cronici de filme, cu accent pe premiere şi pe prospături, pentru ca voi să ştiţi ce să alegeţi din oferta mallurilor.

Primul film la care am fost este “Frumoasa şi bestia”.

“În urma criticilor care acuzau sexismul şi sindromul Stockholm din versiunea iniţială (victima care se îndrăgosteşte de cel care o abuzează şi o ţine captivă), filmul ne dezvăluie vulnerabilitatea din ce în ce mai pronunţată a Monstrului, pe măsură ce se abandonează iubirii. (…) Partea asta a filmului seamănă cu un ginerică excesiv de zelos care vrea s-o convingă pe viitoarea soacră de intenţiile lui nobile.”

Cronica întreagă, aici.

Al doilea film la care am fost este “Furios şi iute 8”, la care am adorat dialogurile. Orice film în care Dwayne Johnson îi promite lui Jason Statham că-i arde una de-i mută dinţii la vale şi pe viitor şi-i va peria prin, pardon, anus, e un film câştigător în cartea mea.

“Paul Walker a murit, aşadar – iar realizatorii filmului au compensat această moarte aducând ceva ce n-a existat până acum în franciză: talent actoricesc propriu-zis.”

Cronica întreagă aici.

După cum vedeţi, am rămas aceeaşi Lorenă bună ca pâinea caldă şi diplomată ca tortul aferent.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. Oana says:

    Stii de ce te citesc eu? Fiindca gandim incredibil de la fel! Mno, tu ai ceva mai multe injuraturi la purtator, da’ studiez si promit ca nu te fac de rusine la o adica! 🙂 Sau, altfel zis, tu pui pe hartie/blog majoritatea lucrurilor la care cuget si eu, in timp ce eu … nu 🙂 Si da, stiu ca citesc gratuit, asa ca am doua motive sa iti zic din inima: mersiiiiiiii Lorena 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading