Hot sexy lesbians

Vrem, nu vrem, evenimentul săptămânii este Gayfest. Şi există şi alţi gay în România, nu doar Solcanu, Naomi şi Bote …şi atât.

Dacă postarea de ieri era cu Noua Dreaptă sfioasă, azi am vorbit cu partea opusă. Mai exact, am intervievat o pictoriţă lesbiană. Una care desenează/pictează/realizează numai ilustraţii cu fete. Şi nu orice fel de fete: bunăciuni irezistibile, în ipostaze de-ţi lasă gura apă. Pe pictoriţă o cheamă Corina Chirilă, şi mi-a vorbit despre modelele ei, filmele ei lesbi preferate şi cunilingusul prin folie într-un interviu tell-all pe Vice Online. (atenţie: există pagina 2 şi 3. aşa e la vice. nu daţi verdicte aiurea după 3 răspunsuri).

Adică, aici.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. sciencefictionanton says:

  Atunci trebuie sa imparti cu ma-ta si cu bogdan ala adevarat.

 2. Plasma Dawn says:

  @Cos:

  Inainte de Internet poate ca primeai o invitatie sau vedeai un afis de expozitie. In secolul 21 urmaresti un link, dar e acelasi lucru – o usa larg deschisa la marele public. Nu te sileste nimeni sa intri, insa esti invitat in mod automat si intri cand poftesti. Dar in clipa cand ai trecut pragul, opera artistului te ataca frontal si insista sa-ti dai cu parerea, te trage de maneca si nu te lasa-n pace. Este si natural, nici un artist nu ar dori sa fie ignorat sau sa-si ascunda lucrarea untr-un colt intunecat, invizibila si inaccesibila. Rolul artei este sa-ti provoace o reactie. Cuvantul cheie este “a provoca” si provine de la latinul “a apela” sau “a vocifera”. Prin natura ei provocarea este proactiva, sare la tine, te ataca, iti invadeaza simturile si perceptia – nu intotdeauna intr-un sens negativ. La asta m-am referit cand am vorbit de invazia spatiului vizual.

 3. Redrake says:

  Nu am de gand sa ma las atras in jocul vostru. Daca doar la atat va duce capul, eu ma abtin de la comentarii si va ignor. Consider ca ar fi stupid din partea mea sa ma cobor asa de jos incat sa va raspund cu aceeasi moneda.

 4. Plasma Dawn says:

  Principala intrebare: cum este posibil sa stai la propria ta coada? Iar apoi, cand iti vine randul, esti tu asa acrobat flexibil sa te incovoiesti destul de adanc?

 5. O pulă din buchet says:

  Plasma dawn
  Nu îmi dau seama dacă fata are pretenţii de dali. Are pretenţii să fie ea, în toată naivitatea ei, boule. Nu din punctul ăsta de vedere am făcut comparaţia, tâmpitule. Dacă eu mă apuc de pictură, pot să pictez. Fără să exagerez, se poate numi chiar creaţie artistică. Bună-proastă, cum o fi, dar tot creaţie artistică se poate numi. Cu sau fără model, cu sau fără toate tehnicile pe care un pictor, să zicem, profesionist le învaţă în şcoală.
  Că nici mă-ta, când se fute, nu-i Ciciolina.

 6. Plasma Dawn says:

  Ba uite ca de cand am dat de tine inteleg ce inseamna a fi in toata naivitatea ta, tu esti un exemeplar unic in acest domeniu. Tare imi place cand iti sar scanteile in toata directiile, te aprind eu bine si arzi de-ti pocnesc butucii…

 7. O pulă din buchet says:

  Du-te, mă, în pizda mă-tii! pentru tine toți oamenii sînt niște căcați. Totul îți pute. Nimic nu-ți place. Nimeni nu-ți ajunge pe la nas. Nimeni nu e ca tine. Dacă ai fi nevoit să recunoști meritul cuiva, ai muri. Dar nu, cu acreala ta puturoasă, nimic nu-ţi place, nimic nu te satisface. Aşa o să mori, o javră acrită, fără nici un dumnezeu, fără nici o satisfacţie. Un căcat cu tastatură. Genul de ratat ranchiunos. Marș în pizda mă-tii de bou!

 8. Plasma Dawn says:

  Mai taran mojic si prost de dai in gropi ce esti, mai schimba placa ca se repeta de cel putin o saptamana. Ai demonstrat deja de ce esti in stare si imi pare rau de tine ca te faci de ras. N-as vrea sa ai o criza de nebunie, sa-ti spargi calculatorul, doamne fereste, si sa ramanem noi fara spectacol la blog. Avem nevoie mare de clovni si bufoni, altfel viata e prea monotona si trista.

 9. voi iar vă înjuraţi de-a-mpixul?

  plasma dawn, pula din buchet are dreptate la o chestie: unica ta modalitate de a te adresa altora este aia iritant-insultătoare. aşa ţi-ai şi atras toate antipatiile acestui blog. prin stil.

  “Mai taran mojic si prost de dai in gropi ce esti, mai schimba placa ca se repeta de cel putin o saptamana. Ai demonstrat deja de ce esti in stare si imi pare rau de tine ca te faci de ras. N-as vrea sa ai o criza de nebunie, sa-ti spargi calculatorul, doamne fereste, si sa ramanem noi fara spectacol la blog. Avem nevoie mare de clovni si bufoni, altfel viata e prea monotona si trista.”

  reciteşte-ţi comentariile. vei vedea în ce măsură ţi se aplică chiar ţie acest adevăr.

  Prin urmare, pe viitor, îţi bag comentariile la editat. Şterg din ele tot ce e înjurătură goală şi las strict IDEILE. Dacă există. Dacă nu există, înseamnă că vor urma enorm de multe comentarii goale din partea ta.

 10. bă, ERA bogdan adevărat. după ip. şi nici nu l-am modificat. e prostia lui naturală, nealterată şi autentică.

 11. Baba Cloanta says:

  @Lorena:

  Nu prea inteleg eu cum stau lucrurile. Taran mojic de la mine e insultator, dar bou, javra acrita, căcat cu tastatură de la o pula din buchet nu. Care sunt regulile de joc?

 12. păi tu ai început aşa jocul: “băi, căcaţilor bolnavi de pe acest blog”. obiectiv, cu o replică de deschidere ca asta, la ce răspunsuri te-ai aştepta? nimeni de pe acest pământ nu e dator să-ţi tolereze insultele.

  pun pariu că în clipa în care mă apuc şi-ţi edit out cocălărelile din replici, lăsând doar ideile, nici ăştia nu o să te urască aşa cum te urăsc acum.

 13. Plasma Dawn says:

  Daca pui pariu pierzi. Fara sa ne ducem la alte bloguri, citeste de exemplu reactia isterica a pulei din buchet la #3, la #56, sau la #88 si #91. Nu exista o instanta in care sa fiu cuminte si la punct cu problema iar el sa nu ma atace cu furie si ura, asa din senin – fara macar sa ma adresez la el. Dar sa stii ca el se da in spectacol. Pe de alta parte, nu stiu de ce am impresia asta ciudata ca tu esti cea care se ascunde dupa pseudonimul O pula din buchet, asa ca sa faci blogul mai interesant si mai balansat. Altfel de ce nu l-ai atacat pe nefericitul asta niciodata?

  Si inca ceva: nu ca sunt usa de biserica, dar “băi, căcaţilor bolnavi de pe acest blog” nu este stilul meu. Im pare rau, m-ai confundat cu altcineva.

 14. Plasma Dawn says:

  Alo, Lorena?

 15. ce vorbeşti, mă? câte comentarii cu înjurături sinistre nu ţi-am editat eu cu “sug pula, că-s un bou cretin care nu ştie să pună problema”? hai departe, nu mi-ai trimis şi pe mail nişte mostre de cocălăreală sinistră de acelaşi calibru? şi nu ai încetat decât după ce te-am avertizat cu block sender?

  şi cum a fost primul tău comentariu pe care l-am publicat?

  Iată:

  Plasma Dawn
  plasma_dawn@yahoo.com
  134.174.110.7
  Submitted on 2011/05/26 at 4:54 pm
  Lorena, dar daca am un iMac care nu are un mic “x” în colţul din dreapta, sus ce sa fac? Adevarul este c-am incercat sa evadez din capcana dar am fost prea fascinat de exemplarele exotice din gradina ta zoologica. Arca lui Noe 2011! Poate ca gresesc, dar pun pariu ca majoritatea corepondentilor tai sunt o adunatura de adolescenti mojici, analfabeti, si infometati sexual cu care-ti irosesti timpul degeaba. Ma mira ce satisfactie ciudata ai de la aceste dialoguri scatologice la nivel de gradinita.

  Iată-l şi pe al doilea

  Plasma Dawn
  plasma_dawn@yahoo.com
  134.174.110.7
  Submitted on 2011/05/26 at 6:46 pm
  Mai, in viata mea n-am mai vazut asa o gramada de loseri si arierati. Astupati-va urechile cand bate vantul ca sa nu traga curentul in vidul craniului si sa va sufle si ultimele trei celule de materie cenusie. Nu de alta, dar suieratul ma deranjeaza si nu pot sa ma concentrez.

  Am pus şi ipul, ca să n-avem vorbe vizavi de autenticitatea sau nu a autorului. Ideea e: cum să te aştepţi să te iubească ăştia, după genul ăsta de texte? Cum te aştepţi să-ţi răspundă, decât exact cum o fac?

 16. Plasma Dawn says:

  Eu? Injuraturi? Niciodata! Jignitor, provocator , iritant – da, admit, dar nu mai mult decat majoritatea stimatilor tai corespondenti rafinati care au un limbaj de birjar cu diploma – inclusiv maria ta.

 17. de ce minţi, mă? ce crezi că obţii dacă minţi?

  uite comentariu vechi pe care nu ţi-l editasem, că a trecut timp până să mă prind că ai o problemă de durată:

  Dracu
  iad@foc.smoala
  134.174.110.7
  Submitted on 2010/11/05 at 10:38 pm
  Dumnezeii si cristosii mamelor voastre de derbedei ordinari si puturosi ce sunteti cu totii! Mars acasa, javre raioase!

  Întrebare: de unde şi până unde vine un troll obraznic pe felia de net a altuia să facă reguli? Numai pentru această mostră de birjăreală şi meritai tot ce a zis puladinbuchet (care nu-s eu), plus bonus.

  Şi apar, de-a lungul timpului, muuuuulte pe care le-am transformat în “sunt vită şi semnalez”.

  Deci, pe baza acestora şi a altora similare, constatăm că da, eşti unul dintre cei mai mari cocalari de pe net. De aceea te voi ţine o perioadă sub observaţie, să scot tot ce e jignire şi să las ideile. Dacă există.

 18. O pulă din buchet says:

  Băi, alo! Nu te-am atacat cu ură. Am făcut-o, mai degrabă, din motive igienice. Uite care e realitatea: simt jigodiile. Ție ţi-am mirosit şi prostia, și ticăloşia, şi monomania (de-aia am ţinut şi eu aceeaşi placă), şi complexul de superioritate asociat acneei juvenile pe de o parte, și educației cel puțin precare, pe de altă parte. Poate că în viața de zi cu zi ai 30-40-50 de ani, să ai o soție, copii, dar e prea puțin relevant. Nivelul tău de desvoltare s-a oprit undeva la 12 ani. În mod normal, ticăloșii retardați ca tine sunt folosiți de alți ticăloși cu ceva mai mult creier pentru a face treburile murdare (torționari, criminali, mici spărgători, agitatori, hateri). Nu prea gândești și asta se vede. Ești un papagal și de aceea ți-am repetat muile la infinit pentru că ești genul care răspunde la comenzi simple și repetate. Am câţiva ani buni de experiență ca să știu ce spun. Intervii după şabloane pre-fabricate, bine învăţate. Îţi dau o veste proastă: le-au inventat şi le-au desăvârşit alţii cu mult înaintea ta. Nu le-a folosit la nimic, dar nu tu ai inventat genul ăsta de intervenţii. Valoarea ta adăugată este zero, iar de idioți ca tine e plin internetul. Și eu cred că ești un caz pierdut, n-ai nici o idee în cap – câteva fixații, posibil; însă idei zero.

 19. bun, dar ai zis că îl laşi în pace.

  obiectiv, ce obţii dacă-i zici toate astea? un nou flame.

  deci: tu te dai jos de pe el, iar pe el îl învăţ eu să comunice.

 20. O pulă din buchet says:

  Îl las, numai că i-am arătat motivarea sentinţei, că era curios. Acum ştie de ce. În orice caz, va pieri pe limba lui.

 21. Plasma Dawn says:

  Eu nu ma mai joc cu pula din buchet, nu va fi nici un flame cu ea. Dar este amuzant cum m-a analizat, are o imaginatie bogata…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger