Încă cinci idei retardate pentru Viorel Cataramă

Clişeul preferat al prostului, când te plângi de noile legi pesediste, este “De ce nu votaţi, fraţilor?”. Bună întrebare, într-adevăr. Se împiedică de o singură necunoscută: Cu cine pana ta să votezi?

Pe moment, nimeni nu promovează PSD cu atâta pasiune şi devotament, cum o face PNL. PSD nu face pentru sine câte face PNL. E ca şi cum PSD le-ar da salarii celor de la PNL să fie zguduitor de proşti şi să-i facă să pară deştepţi prin comparaţie. Sau de parcă PSD ar fi făcut concurs pe Facebook cu “câştigi un iPhone nou-nouţ dacă debitezi o prostie gogonată şi dai hashtag #partikip”, şi PNL-ul a tastat în sincron perfect “#partikip!!!”

Dacă până acum, politica PNL era mai pesedistă decât a pesedeului însuşi, cu tradiţionalisme, dacisme, coaliţia pentru familie, cutare, acum într-un târziu, când şi ultimul băsist nostalgic le-a dat unfollow, s-au prins că trebuie să propună ceva diferit. Şi cum ar putea fi acest ceva diferit, dacă nu tot crâncen de retardat?
Sâmbătă, la ceva şedinţă, sau mă rog, reuniune de club a partidului, Viorel Cataramă, această tichie de mărgăritar cu mulţi clopoţei de pe fruntea sectorului 2, a scos capacul de pe oala de inepţii: să se privatizeze sistemul de sănătate, că doctorii consumă prea multe tampoane, să se privatizeze învăţământul superior, ba chiar şi cel mediu, să se elimine toate ajutoarele sociale pentru oamenii apţi de muncă (18 – 62 de ani) şi multe alte veselii similare.

Să argumentez de ce aberaţiile astea sunt complet nesustenabile în realitatea românească a zilelor noastre ar fi pierdere de timp. E vizibil din avion, pentru orice copil de a treia. Prefer să-i propun lui Cataramă încă nişte idei, la fel de pertinente, în continuarea glorioaselor lui reforme de dreapta.

A) Să se eutanasieze forţat oamenii fără loc de muncă şi cei cu nevoi speciale.

Contează că a căutat de s-a rupt? Dacă n-a găsit, e neangajabil, aşa cum în adăposturile americane, animalele care n-au fost luate timp de trei luni sunt neadoptabile.
Are nevoi speciale, care implică îngrijiri, bani, şi eventual timpul unor profesionişti care s-ar putea dedica altor obiective?
E citat la Centrul Special de Eutanasiere a Persoanelor Neproductive şi i se administrează injecţia letală. Cadavrele vor fi utilizate pentru prelevare şi comercializare de organe.

B) Să se privatizeze aerul pe teritoriul ţării.

Preferabil unor companii străine care să ceară nişte taxe lunare prohibitive pe dreptul de a respira. Aşa, ne asigurăm că persoanele lipsite de o putere economică adecvată vor dispărea prin sucombare.
Cadavrele vor fi utilizate pentru prelevare şi comercializare de organe.

C) Să se impună intrarea în câmpul muncii de la vârsta preşcolară.

E clar pentru toată lumea că pruncii consumă resurse şi nu dau nimic în schimb, drept care, la muncă cu ei. Dacă vor învăţământ primar privatizat, să-l plătească şi să-l frecventeze seral, după opt ore de muncă, precum toţi cetăţenii patriei.

D) Să se eutanasieze toate animalele de companie care nu prezintă utilitate imediată: brânză, lapte, carne, ouă.

Un animal de companie care nu produce într-o societate capitalistă autentică e o risipă inutilă de resurse. Drept care, în 30 de zile de la data prezentei legi, toată lumea trebuie să predea cadavrele perfect conservate ale animalelor de companie.

E) Să se folosească toată această materie primă (cadavrele animalelor şi rămăşiţele de la punctele de mai sus) pentru fertilizarea recoltelor şi producţia de săpun.

Cu asemenea legi, garantat vei insufla o poftă nebună de muncă în populaţie.

Nu, domnule Cataramă nu e nevoie să-mi mulţumiţi. E suficient să-mi spuneţi când să trec pe la casierie.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. Barbulescu Vasile says:

  I do not comment, but I share

 2. Sorin says:

  F) Să ne mai povestească câte ceva despre SAFI. Pentru cine își mai aduce aminte.

 3. Lorena Lupu says:

  Asta nu e o idee retardată.

 4. Sorin says:

  Așa e, mi-am dat seama după ce am postat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: