Leave Oana Pellea alone!

Pentru cine a uitat – şi pentru cine era plimbat în cărucior pe vremea aceea – “Leave Britney alone!” a fost unul dintre primele filmuleţe virale de pe YouTube, în 2007.

Zilele trecute, actriţa Oana Pellea a acordat un interviu în care a protestat împotriva intruziunii în Constituţie a Coaliţiei pentru Familie, explicând evidentul: că cetăţenii cu obligaţii egale trebuie să aibă drepturi egale şi că te poţi căsători liniştit cu cineva de sex opus, fără a-l limita pe compatriotul tău gay în a se căsători cu cine consideră el, plătitor de impozite, că vrea să se căsătorească. Pentru că şi el ar trebui să aibă acelaşi drept la nefericire conjugală ca tine.
Şi, desigur, Coaliţia pentru Idei Puţine şi Fixe i-a năpustit idioţii utili în cap. A dat share interviului, cu un comentariu de asmuţit haita:

***

Coaliţia pentru Familie
4 hrs ·
“a continuat prin a spune că susține căsătoriile între persoanele de același sex și adopția copiilor de către cuplurile gay.” Deci ACEASTA este miza reală. Bine că o știm chiar din gura lor. Vom reține.

***

Din gura lor, adică a cui, Coaliţia? Pe care “ei” îi reprezintă, după creierul vostru neted ca o coală A4, Oana Pellea? Cine sunt aceşti “ei” împotriva cărora îţi aţâţi tu lătrăii? A, confraţii lor români cu o gândire normală, deschisă, civilizată, de neintruziune în viaţa privată a altuia?
“Vom reţine” sună a V for Vendetta. Nu te uităm. Vom veni cu furci şi topoare să-ţi dărâmăm casa. Vor exista consecinţe. Grele şi negre. Mafia noastră nu iartă. Sau iartă, dar nu uită. Sau uită, dar nu iartă. În fine. Teoria conspiraţiei.

Şi au sărit rapid creştinii, buni, toleranţi şi iubitori cu aproapele lor:

“Dacă trăia tac-su, o nenorocea cu bătaia.”

Pasămite, în familia asta tradiţională, nenorocirea cu bătaia e un lucru firesc şi chiar recomandat. De asta e un lucru rău să adopte gay-ii copii. Gay-ii sunt suavi şi delicaţi şi nu se califică să bată pe nimeni.
Dar pe bune acum. Violenţa părintească, folosită ca argument pentru a extirpa ideile democratice din mintea unui om. Uau. Dublu uau.
Şi nu, taică-su n-ar fi făcut asta. Pentru că taică-su era om inteligent.

“La Antipa sunt scheleţi mai bine conservaţi.”

Pasămite, dacă e femeie, orice argument legat de vârstă sau aspect poate fi folosit întru combaterea ideilor ei. Dacă e puştoaică, să tacă din gură că nu ştie despre ce vorbeşte. Dacă e matură, e o babetă inutilă care mai bine şi-ar şterge nepoţii la cur, deci să tacă din gură. Dacă e prea slabă, folosim argumentul că e ‘schelet’ ca să-i demontăm spusele. Dacă e plinuţă, cum îşi permite batoza aia să aibă păreri. Dacă e urâţică, iarăşi, nu are ce comenta, că e urâţică. Dacă e frumuşică, să facă bine să-şi vadă de rujuleţe şi de toculeţe.
Pentru genul ăsta de idiot bătubil cu ranga peste dinţi, fizicul şi cifra din buletin sunt contraargumentele ideilor tale. Dar e un joc la care nu poţi câştiga. Sau eşti babă, sau mucoasă; sau urâtă, sau piţi. Sau nefutută, sau curvă. Şi uneori, toate la un loc.

“Să fie la ei acolo în Belgia şi Olanda”

Habar n-am avut că Pellea e belgiană sau olandeză.

“Ce ar zice tatăl ei? El nu a vrut să o dea pe Oana spre adopţie unui cuplu de popo.”

La asta am râs isteric. Mi-am şi imaginat cum un cuplu de gay bate la uşa ilustrului actor Amza Pellea să-i ceară pe Oana în adopţie, iar el nu şi nu. Iar televizorul în fundal, transmite alb – negru al paişpelea congres.
Nici un cuplu de ‘popo’ n-o să vrea spre adopţie un copil al unei familii fericite, cu tată şi mamă. Orice cuplu de ‘popo’ va căuta în case de copii. Copii crescuţi de stat, fără iubire, cu eforturi minime, şi daţi afară pe uşa internatului la 18 ani. Să spui că binele copilului e mai degrabă ăsta, decât doi părinţi iubitori de orice sex ar fi ei înseamnă să fii retardat.

Astfel de personaje sunt marginale, există într-un nr. destul de redus în orasele universitare, Bucureşti, Cluj, Timişoara, în general studenţi la uman, pe fondul stropului de corectitudine politică importat din vest.”

Cel mai bun argument. E nereprezentativă, deci n-are dreptate.

Dacă o să se ţină băieții de mânuță sau fetele o să se pupe pe stradă înseamnă că am evoluat? Sau că o să ne meargă mai bine?

Alt imbecil, care crede că posibilitatea e totuna cu obligativitate. Da, dacă băieţii care doresc asta se pot ţine de mânuţă, şi nici un prost nu va sări să cotcodăcească la oameni care nu-s pe lista lui de datornici, da, înseamnă că am evoluat. Că nu ai nici un drept să dictezi altora ce să facă cu vieţile lor. N-o să-ţi meargă neapărat mai bine – pentru asta trebuie să pui şi osul la muncă, nu să scrii rahat pe Facebook.

Un crestin care sustine avortul si casatoriile homo,ala e crestin decat cu numele.

Şi un creştin care împroaşcă ură şi intoleranţă e creştin decât şi cu prenumele, sau cum?

Femeia asta e demonizată!

De unde au răsărit toţi imbecilii ăştia cu acuzaţiile lor de demonizare şi de satanism? Parcă ar fi o nouă boală a vacii nebune, doar că simptomele sunt delirul religios şi impresia că tu poţi decide cine e satanist şi cine nu. Vrea egalitate de şanse? Huo, satanistul. Vrea să recunoască dreptul omului la propria intimitate? Huo, demonizatul. Are şi un pic de simţ al umorului? Huo, posedatul lui Belzebut.
Anul trecut încă era Soros. Acum e ca-n bancul cu “papa conduce”. Pe bancheta din spate e direct Satana.

O distrusa! N-are nici un dram de talent! S-a lansat doar pentru că e fiica lui Amza Pellea! Acum sigur e plătită de Soros și slugile lui din România!

Oops. Vorbeşti de Soros şi Soros la uşă. Altminteri: Mă îndoiesc că persoana asta a văzut-o vreodată pe Oana Pellea jucând. Dar ce uşor e să ragi despre cineva că n-are talent, în necunoştinţă totală de cauză.

Şi tot aşa, zeci şi zeci de comentarii bubuitoare de prostie neagră, densă, impenetrabilă, intolerantă, întărâtată.
Lăsaţi-o pe Oana Pellea în pace. Serios. Ea cunoaşte suficienţi LGBT ca să ştie despre ce vorbeşte. Probabil că şi idioţii ăştia cunosc o mulţime de LGBT care, în orăşelele lor de provincie, se ascund pe după relaţii de faţadă, tocmai pentru a nu intra în gurile ăstora.

***

Fericiţi nu sunt nici unii, nici alţii. Să trăieşti pe furiş e cumplit. Iar să stai să verşi lături la adresa unui om pe care nu-l cunoşti e dovada supremă că eşti nefericit. Poate dacă ai lăsa gay-ii în pace şi ţi-ai vedea de viaţa ta, ai avea o şansă la fericire.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. jademan says:

  Câtă dreptate ai în legătură cu Amza!! Omu’ ăla era o imensitate! Singuru’ mai tare ca el, era Toma.

 2. Lori says:

  Sunt mândră că sunt romanca când dau de oameni că tine. Bravo Lorena!!!

 3. Barbulescu Vasile says:

  Greu de digerat! Oricum as comenta tot aiurea pic. Una din parti ma va injura. Asa ca mai bine va “share”-uiesc din nou. Sa judece altii, finetzurile astea!

 4. Lorena Lupu says:

  Mulţumesc mult. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger