Making of al unui material cu Artan

“eu am fost întotdeauna ăla care se agită prea mult. ăla obositor de agitat. Şi atunci, rockul a venit de la sine, ca o optimizare a unui sistem de coordonate, unde pui pe abscisă timpul şi pe ordonată volumul sunetului. Cum ar veni, dacă o iei într-un sistem de băşini, poţi trage fâsâite o după-amiază întreagă sau o singură băşină de 5 secunde cu care să spargi ferestrele. Aşa şi eu cu rockul”.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. nedormitul says:

  100% de acord

 2. Asa si eu cu rock-ul ce? A fasait 5 secunde?

 3. dacă îţi desenează omul că e penibil şi semn de retard grav să faci mişto de automişto, zici că are ceva cu tine şi că nu îţi respectă dreptul la opinie.

 4. creca says:

  pe cuvint daca am stiut ca Artan asta a trecut prin pericolul de a fi div.

 5. E pula, nu cred ca zic asa.
  Daca asta e situatia de fata, as putea sa fiu de acord cu desenul.

 6. ILUZIA says:

  cu rockul are dreptate. cu agitatul sunt uimita caci am petrecut am avut ocazia sa petrec multe zile in preajma lui si mi s-a parut una din persoanele cele mai potolite, modeste si respectuoase persoane in general si publice in special.

 7. ILUZIA says:

  ma rog….printre gresesli, ati inteles voi.

 8. SPATARUL P.ULEA says:

  Teoria bashinilor este complet gresita. Ori tragi ca lumea mereu ca ai fofeaza mare , ori tragi numai puturoase, ca ai tubul gastric lung , cu matzu’ gros de rigoare lung si fecalizezi lent , cu gaze si probleme de constipatie, asa ca va recomand DANONE-ACTIVIA, cu cereale, natural si simplu.

 9. se referea poate la dorinţa de a face muzică. că potolită în societate sunt şi eu, şi totuşi, să vezi ce ploaie de pule îmi iese din gură la lucru.

 10. bă, nu e un secret că mi-e mie jenă de incultura unora dintre comentacii mei.

 11. Fernando de la Carantebeşi says:

  Io am fost todauna ăla care să agită prea mult. ăla agitat cîn vede gabor. Ş-atuncea, maneauaa venit de la sine, ca o (ce pula mea e optimizare, vine de la şase şase?) a unui bla bla, unde pui pe abscisă (pula mea, n-am fost la şcoală) beamveu şi pe ordonată volumul la boxă. Cum ar veni, dacă o iei într-un sestem de băşini, poţi trage fâsâite o dupamează întreagă sau dăcît o băşină dă 5 secunde care să nu doarme toată rahova dăn cauza dă la ele. Aşa io cu maneaua

 12. creca says:

  draga, eu demult banuiam ca culturalizarea discrimineaza cultura in genere. de pilda, culturalizarea mea, snoaba prin alegerea gresita a prioritatii reperelor, l-a omis la modul impardonabil pe acest “copan” din meniul spiritual de ingurgitat. dovada ca, la sf. sec. XVIII, francezii revin asupra conceperii chimului si servesc brinza la desert.

 13. Marghioala says:

  Nedormitule daca tu esti, sa stii ca cateodata aproape te plac. Daca nu, sa stii ca mi’am scris Fernando pe tite.

 14. goodman says:

  ce sa’tz spun, mare smecherie. arta scrisului pe boabe de orez e straveche.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger