Maraton lectură

Azi am scris pentru trei reviste diferite, ca în bunele vremuri de freelancing, de aceea mi-e lene să compun un text nou şi dau copy paste de la organizatorul evenimentului.

Friday, August 17, 2012
7:00pm
Liceul Cretulescu (Hristo Botev nr. 17)
Cătălin Ţeţe s-a angajat într-un proiect contra cronometru şi chiar “contra financiar”, anume renovarea unui corp vechi de clădire (construit în 1850), situat în perimetrul liceului Creţulescu din Bucureşti. De ce? Pentru că intenţionează să ofere acest spaţiu de aproape 60mp pentru cursuri de iniţiere în arta plastică pentru doritorii din Bucureşti, gratuit!

Participând la acest eveniment, o lectură maraton a scriitorilor români de toate genurile şi vârstele, veţi ajuta cauza lui Cătălin Ţeţe, pentru că toţi banii obţinuţi din intrări şi donaţii vor fi alocaţi proiectului.

INTRAREA: 10 lei

Participanţi:

Dana Banu, Andrei Ruse, Cristina Nemerovschi, Sorin Despot, Paul Vinicius, Lorena Lupu (adică eu), Stoian G. Bogdan, Silvia Grădinaru, Andrei Nicolescu, Dan Iancu.

Apropo de Andrei Ruse, i-am luat un interviu foarte reuşit. Oamenii cu personalităţi puternice se pot certa la infinit, dar când se pun cap la cap să facă ceva util, ies chestii faine. Read here.

Încheiem cu o dedicaţie muzicală:

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

27 Responses

 1. Andreea says:

  Vreo sansa sa se repete evenimentul, inclusiv scriitorii participanti ?

 2. goodman says:

  “INTRAREA: 10 lei”

  10 lei mi’s clari. in ce cheie tb. citit “intrare”, a accede sau a baga ? nu de alta, da’ io mai fusei la ceva asemanator pe baza de 25 de lei si n-am futut nimic.

  • Lorena Lupu says:

   dar când te duci la hipermarket şi cumperi mâncare de 2 milioane, ce morţii mă-tii fuţi?

   hai să lămurim o chestie. există trolaje funny şi trolaje sinistru de retardate. să pretinzi, fie şi în glumă, să fuţi un scriitor pentru că i-ai cumpărat cartea, se traduce în FUTU-ŢI MORŢII MĂ-TII DE GUNOI ODIOS, PIŞA-TE-AŞ ÎN FREZĂ DE RETARD.

   p.s, Nu îndrăzni să apari vineri. Chem poliţia şi le spun că mă hărţuieşti dacă o faci. (Cumva, în morţii mă-tii de vită cretină, trebuie să te fac să procesezi informaţia că “dacă îţi cumpăr cartea, tre’ să stai la futut” e complet neamuzant şi insultător.)

   p.s.2: Data viitoare când revii cu acest trolaj, ai ban definitiv pe acest blog. Şi degeaba o să postezi zilnic 70 de mesaje în spam, tot nu te voi scoate. Futu-te-n amigdale de ţăran împuţit.

 3. Lorena Lupu says:

  care fair play, idiotule, când un bou are impresia că e haios spunând că mi-a cumpărat cartea şi eu n-am stat automat la futut, aşa cum probabil face mă-sa? iar tu îl apărai de zor? unde pizda mă-tii e fair play-ul ăla? dacă cinci cocalari din bloc i-ar face genul ăsta de propuneri, mă-tii, i-ai ţine şi ei lecţii de fair-play, futu-vă-n gât de sămânţari? chiar atât de profund îndobitociţi să fiţi, încât să vi se pară că glumele cu futut pe 3 lei sunt normale oriunde, cu oricine? cât de ţărănoi alăptaţi de taţi să fiţi?

  • Cosmin s says:

   Buna seara,

   Faina ideea voastra si va doresc succes, sper sa pot trece pe acolo macar sa imi iau bilet.
   Fara legatura cu subiectul precedent voiam sa te intreb ceva, crezi ca elevilor de liceu le-ar prinde bine nishte cursuri de actorie?
   Ca optional vreau sa zic.

   • Lorena Lupu says:

    există licee care au deja opţional de actorie. am colegi actori care se întreţin din astfel de joburi.

    • Cosmin s says:

     Stiu ( ca exista licee care fac asta), motivul pentru care am pus intrebarea (cam neclar definita, e drept) e ca am oaresce tangente cu mediul “academic” am constatat ca bobocilor le lipsrsc o serie de aptitudini esentiale gen capacitatea de a face o prezentare. Acest lucru nu il spun ca pe o critica (am 28 de ani si in ciuda faptului ca am terminat sf sava am fost mereu un moded de “asa nu”), ma gandeam insa la ce s-ar putea face, te-am intrebat de chestia cu actoria fiindca intr-un post vorbeai de sfatul primit la unatc privind a fi tu insati. Avand in vedere ca la noi la scoala in general esti invatat cat de “prost” esti ma gandeam ca poate asta cu teatrul ar fi o varianta. Ma rog…… Cam aberez deja :)) toate bune

  • pierre says:

   nu’l aparam deloc. cred ca glumea, in sensul ca tre’ sa fii prea prost sa mergi la futut cu 25 de lei si sa te alegi cu o carte. tu ai devenit serioasa, nu ma deranjeaza ca ma insulti, pentru ca nu pun la suflet. daca eu citesc ca tu scrii numai despre pule’n alte pizde decat a ta, ce ai vrea, sa te’ntreb daca te futi? doar n’oi fi eu cel mai prost.

   am glumit si acum. mi’ar fi placut sa vin la acest eveniment, sa ma recomand, sa te cunosc. alta data, sunt sigur.

   • Lorena Lupu says:

    iar răspunsul meu asuma faptul că probabil glumea, apoi îl futeam în gură pe motiv de cel mai retard şi neamuzant umor de cocalari din istorie. apoi ai intrat tu pe post de avocatul internaţional al cocalarilor. când un om vă spune clar că nu-l amuză un anumit gen de glume, cele două variante sunt,

    a) să respectaţi chestia asta şi s-o luaţi ca atare.
    b) să continuaţi cu ele, insinuându-i omului că vă doare-n pulă de reacţiile lui. Şi atunci, automat, să vă asumaţi toate înjurăturile pe care el vi le va adresa.

    I mean, e ok să te doară-n pulă de trolul 18. Dar nu chiar de autorul blogului pe care cu onor îl trolezi.

 4. creca says:

  apropo de ghivece, gesturi caritabile, noua ne pasa, lansari discrete, primii neipocriti..si apropo de mercantilismul spiritual, baiatul asta, andrei ruse, trebuie sa afle, pina la urma, ca nu scrii cu gindul la cititor, daramite sa-ti treaca prin minte sa-l iei de la zero.

 5. goodman says:

  cu ocazia Adormirii Maicii Domnului/ Sfanta Maria Mare vin la tine ca un porumbel alb cu o crengutza de maslin in cioc: 50 de lei !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: