Poşta redacţiei: M-ai dezamăgit foarte tare!

Intro: Periodic, oferim iubire cititorului nostru. Nu, Gicu, nu sub formă de sex, stai jos. În schimb, luăm o dramă personală pe care mi-o trimiteţi pe mail, pe birou@lorenalupu.com, şi găsim o soluţie, pe care oricum n-o veţi urma, dar măcar ne distrăm.

Şi misiva de data asta:

Vreau să ştii că m-ai dezamăgit cumplit. 

Te admiram, te plăceam şi te citeam, erai femeia perfectă din punctul meu de vedere. De câte ori luam o decizie, mă întrebam ce ar face Lorena acum. Te citesc de doi ani şi cred că nu am ratat nici un text, poţi să-mi dai lucrare de control. Iar tu, femeia pe care o admir mă trimiţi la videochat! Nu la şcoală, nu la bibliotecă ci la videochat! Mă trimiţi să îmi arăt păsărica pe net pentru bani. 

Serios Lorena? 

De ce să te prostituezi publicând astfel de reclame, de ce să te reduci la nivelul Libertatea şi Cancan, de ce să îndemni femeile la o meserie josnică, de ce să faci tu una ca asta Lorena? 

Nu ştiu sincer dacă mai vreau să te citesc. Nu eşti cu nimic diferită de altele. 

X.” 

Dragă X.,

Chiar te rog din inimă, din străfundul baierelor sufletului meu, nu mă mai citi. Ai impresia că îmi faci o favoare că mă citeşti? Textele astea sunt ca o cutie cu bomboane puse gratis să se servească publicul. Ai impresia că faci o favoare gazdei că bagi pumnul şi iei zilnic o mână de bomboane, dar nu arăţi măcar un semn al reciprocării niciodată?

Genul tău de cititor entitled, care are impresia că iau procent din abonamentul lui de net sau ceva, mi-e profund antipatic. Că nu mai mănânci din pralinele mele? Da’ chiar te rog. Lasă-i pe cei care ştiu să aprecieze şi să respecte oferta. Nu sufăr de sadomasochism, nu vreau să chinui pe nimeni şi nici nu accept să mă chinuie nimeni. Drum bun.

Eu te trimit pe tine la videochat? Dar ce sunt eu, agent de circulaţie la tine în sat? Nici măcar nu ştiu cine eşti. Am văzut parcă numele în trecere pe Facebook, dar nu mi-ai dat, în doi ani, MĂCAR UN comentariu care să-mi spună oops, uite, o persoană haioasă / deşteaptă / bună / afectuoasă / sclipitoare.

Ceva care să justifice pretenţia ta că ai dreptul la un statut special.

Nici o publicitate din univers nu te are în vedere pe tine specific. Ci pe grupul de oameni care ar putea fi interesaţi de ofertă. Pe femeia pe care tocmai a părăsit-o un gigel, lăsând-o cu doi copii mici, şi se fofilează de la a plăti pensie alimentară (gigelul, that is). Pe tipa care tocmai a rămas fără serviciu, că predictibilitatea fiscală fabuloasă a coanei Vio i-a falit angajatorii, dar chiria vine necruţătoare şi luna asta. Pe studenta cu părinţi care nu şi-au pus problema că au un copil, să pună un ban deoparte pentru studii superioare. Pe tot atâtea femei în situaţii dificile temporare sau pe termen mai lung.

Nu te numeri printre ele? Sau nu îţi place ideea? OK. Nu citi articolul.

Că activitatea de pe webcam e erotică? OK, și? În momentul ăsta, netul e plin de indivizi nerezolvați, care freacă la icre cu mesaje private persoane care nu doresc astfel de comunicare, ca mine. Chiar aș promova în momentul ăsta ÎNTREAGA industrie erotică – cu singura condiție de a-și trata corect și respectuos angajatele – să știe și ăștia să se redirecționeze încolo și să scutească timpul oamenilor normali care nu-s în căutare.

Să compar cu o nevoie a mea pe care nu-mi place s-o rezolv singură? Curățenia. Urăsc să fac curat. Exact ca sexul, curățenia e o nevoie pe care sau o rezolvi în cadrul unei relații, dar relația vine cu multe alte obligații pe lângă, sau pui tu mâna, sau soliciți ajutor din altă parte.

Tipii ăștia care te freacă la icre privat ar fi echivalentul unei Lorene ipotetice care dă mesaje private întregii liste: Cf? Ești frumy. Vii la mine să-mi freci podelele, păpușa? Hai, serios, ți-am dat ador la 50 de poze.

Nu, frate. Pentru creaturile ca Lorena e bine să existe profesioniști în curățenie, care cer x lei și rezolvă problema, pentru nesexații de internet există servicii de specialitate, care cer x lei și rezolvă problema. End of deranj.

Dar na, ție nu îți place publicitatea erotică. Oferă tu altceva. Dă-mi tu publicitate la ceva nobil şi fabulos. Ai mailul meu acolo, iar eu chiar pot promova şi chestii nobile şi fabuloase cu exact acelaşi talent cu care le promovez pe cele profane. Ăăă, dar stai. Eşti angajată la Mega Image pe salariu mediu. (Nu că ar fi ceva rău în asta, dar măcar stop acting entitled.)

Nu îmi spui tu mie la ce nivel să mă reduc sau la ce nivel să mă înalţ. Când mi-au atacat siteul după articolul cu popii, nu mocangiii ca tine au contribuit la suma relativ mare cu care am reparat problema, ci exact reclamele şi donatorii. Dacă mie mi-ar plăcea conţinutul cuiva, şi aş afla că RedTube îşi pune publicitate la ăla, în loc să-i fac circ omului că acceptă publicitatea, aş da un mail lui RedTube să mulţumesc că prin publicitatea lor contribuie la contentul care îmi place.

Şi te rog frumos, acum, în ceas de despărţire: bagă-ţi amăgirile şi dezamăgirile adânc în curte.

Mulţumesc,

Lorena.

PS: Restul lumii, trimiteţi şi voi probleme reale, că e păcat să stricăm rubrica asta frumoasă cu astfel de băşini, dar genul ăsta de atitudine trebuia taxat.

 

***

Îţi place Poşta redacţiei? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. RB says:

    si YouTube are reclame la videochat, sunt curioasa daca lor le-a dat mail sa le spuna ca au dezamagit-o :)))))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger