Maxim de martie

sau ediţia cu extratereştri şi întâmplări extraterestre. 🙂

Haideţi să vă povestesc una dintre ele, să vedeţi cât de distractivă poate fi viaţa unei redacţii glossy.

Photobucket

Frumuşica asta e rusoaică, e fotomodea şi a apărut într-un material din Maxim Turcia. Dar, pentru că tipa arată super bine (cu degetul cel puţin), s-a hotărât că şi cititorul român are dreptul la o bucurie, şi prin urmare, materialul se va prelua şi în Maxim România.

Câteva zile am dat cu toţii zece baloturi de sfoară-n ţară, căutând cunoscător de limbă turcă, ba chiar mi-am făcut procese de conştiinţă că-i uşuisem pe Hussein şi Muhammad, care făcuseră rost de id-ul meu de Messenger de pe profilul de Yahoo 360, şi mă pisălogiseră cu “du u fuck with me?” şi “i like hot sweet pussy” până când le urasem “fuck yourselves and commit a painful suicide” şi-i pusesem pe ignore. Nimic. Nimeni nu ştia limba turcă. În cele din urmă – şi în disperare de cauză – rădoiu’ a dat textul lui gogule, la tradus. Şi uite ce a ieşit (avertizez totuşi persoanele slabe de înger, sau cu probleme cardiace, să nu dea click pe “mai mult” 🙂 )

GOZUMUZ PE

Mirror’s karsisina greu gecip bakis Start! Pentru că ai vedea la Istanbul în dragoste cu Irina’yı strazi, singura cale de a afecta merge de la ochi!

Ne place din Rusia model. In fiecare luna, un model de rusă în revista nu amuz, sa te simti ceva lipseşte. Pentru a umple această lipsă, dar în această lună ne-am lăsa Irina’yı cu nevoi speciale pentru a completa lipsă, Irina a fost marcat toate echipa.

Laterale ale lumii de care dau dreptul de a călători şi de modelare a indeplini profesie Irina, un economist, în acelaşi timp. Ca un model de mai mulţi ani, ar putea câştiga mai mulţi bani pe educaţie şi economie a ţinut sub bine gradat. În fapt, în acest an mai mult decât güzellikle este pentru noi, care prezintă în faţa objetiflerin …

Deşi diferite ţări au văzut în lume, Turcia a exprimat Irina’ya multe alte lucruri. Prima dată în 2006 ca un înger pe pământ, în ţara noastră, modelul nostru de frumos, Ankara, Antalya, Adana şi la Istanbul şi toate dragoste din acest oras. Zice fan Akdeniz’ın temperatura. Deja vine în Turcia, la fiecare oportunitate şi de fiecare dată când nu este de natură să-l întâlni pe străzile din Istanbul. Mai degrabă Irina’yı a se vedea în faţa ta şi a spus: “aaaa MAXIM’deki fata!” Puteţi, de asemenea, probabil, (te iubim Oh avem posibilitatea de a MAXIM’deki de fată) în cazul în care cea mai mare Reina. Pentru ca Irina, Istanbul este un fan al nopţii şi de auto-a mărturisit Reina’yı este foarte probabil.

Irina, pot sa-adevăr acest lucru. În timpul tragere, am asistat la cât de mult este un profesionist, a avut de a face de loc de muncă a fost creat.

Confort în partea din faţă a cristalinului, şi modul de compasiune, fotografi dialogului nostru cu Gökçe Yağmur totul a fost perfect. Îmi place mult această profesie, pentru că de două Modelare spune rusă bun.

În primul rând, îi permite să călătorească în superfluously, profesie este exprimat în dragoste. Mai mult decât atât, în funcţie Irina’ya, oameni de interes în ceea ce priveşte colectarea, fiecare femeie visul de a face o stare de sexy si frumos model, în cazul a fost abandonat.

Cele mai importante chestiuni de modele străine care purta “arata” un punct foarte important pentru Irina. O persoană şi “este frumos”, atât de bogat este “de nu, toate acestea fac gura uniune” Prezentare generală afectează mine “, spune el. Facem apel la Turkish ţigănos flacaule aici, să organism de lucru sau ceva de genul asta … Încercaţi oglinda in fata prietenilor, mergeţi vedere …

Acest lucru este mai ales pentru Irina iesit din viaţă un mare plus a fost anunţat. Toate acestea, împreună, brunet, bine căutaţi, iar scurt flacaule proprii speciale hissetirebilecek dar au şi cerut Irina’dan’re nu root! Pentru că dacă nu pentru Irina este una dintre sevdiceğinin în sine a fost mult timp, îmi pare rãu.

Verdictul rădoiului: da, frate, foarte corect. Aşa vorbesc turcii limba română. 😀

Varianta finală a textului o găsiţi doar în Maxim de martie. 🙂

În plus:
-un material demenţial despre raelieni, o grupare mistico-religioasă care se închină la extratereştri. Material pentru care rădoiu’ s-a dus taman până-n Coşoveni, judeţul Dolj. 🙂
-umor cu tente uşor extraterestre – un materia cu Trupa de stand-up comedy de la Cafe Deko
-Ada Milea şi Cătălin Matei ne explică de ce cred ei că există (respectiv nu există) extratereştri, şi ce contacte au (sau nu au) avut cu aceştia.
-un interviu despre universuri paralele cu Cătălin Josan

Mai multe, în numărul de martie al revistei.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Aferim, bre! Halal sa va fie 🙂

 2. Lorena Lupu says:

  Aş-hali-salam-da’-n-am! 😀

 3. Bacsis-pesches-ciubuc si Matahma Ghandi la tot cartieru’!!! 😛

 4. Lorena Lupu says:

  saftea-ciulama-baclava-halima. 🙂

 5. cleomf says:

  Atacantul de la F.C. Dauinminge declara pentru Revista de Sport: “Irina a fost marcat toate echipa”. 😆

 6. Lorena Lupu says:

  cleomf: da, exact genul ăsta de poante l-am făcut şi noi. 😛

  Sau: “În timpul tragere, am asistat la cât de mult este un profesionist”. 😆

 7. Alinush says:

  Uite si o fata frumoasa, pacat ca nu-i romanca.

 8. Lorena Lupu says:

  aidi, frăţicule, că aveţi suficiente românce frumoase, dar nu ştiţi să le apreciaţi!

 9. almanahe says:

  Cişmea de haioşenii traducerile google; măcar aici vorbim despre un robot poliglot…da’ adevărata cişmea de râs vine dintr-acolo că există oameni ce vorbesc şi gândesc aşa. Chiar acu vreo două ore vorbeam cu un mare regizor căruia nu-i dau numele aci ( din motive de intimidate, dar şi pentru că nu adoră socializarea internetă) despre traducerile made by google . Cautam “betel”, o plantă ( şi nu masculinul de la beteală 😉 )des întâlnită în poveştile orientale, despre care ştiam că e foarte hrănitoare, dar voiam să aflăm mai multe, pentru că vorbeam despre Bill Gates, cum îl afectează criza şi cum mă afectează pe mine, biet artist :că io pot să trăiesc cu beteală şi betel, dar că Bill nu prea, pentru că standardele sunt altele. Căutam şi am găsit(la asemenea comparaţie şi rezultatul e unul pe măsură, nu??)în engleză am înţeles cum stă treaba…în română, made by google ne-am stricat de râs. Iată un picuţ de copy-paste spre deliciu :

  “În Vietnamese există o spunând că “betel începe conversaţia”, referindu-se la practica de oameni de mestecat betel în ocazii oficiale sau “de a sparge gheaţa” în situaţii incomod conversaţii.”
  “Prin urmare, în vietnameză sintagma “probleme de betel şi Areca” (chuyện trầu cau) este sinonimă cu căsătoria.”
  “ În plus, există frecvent un anumit verb pentru activitatea de mestecat amândoi împreună.”
  “În India, betel este utilizat pentru a alunga (cura) viermi. antibiotic . În Indonezia sunt beat ca o perfuzie şi folosit ca un antibiotic. Acestea sunt, de asemenea, utilizat într-o perfuzie de a vindeca indigestie, ca o cura de actualitate pentru constipaţie, ca o decongestant şi ca un ajutor pentru a alăptării. “

  concluzie:
  maxima“Sunt beat ca o perfuzie!!!” ( ne-a adus cele mai multe hotote de râs)
  Traducerile made by google sunt criminale!

 10. Lorena Lupu says:

  da, “Sunt beat ca o perfuzie” e demenţială (poem involuntar, aş zice eu). Dar nici cu “cură de actualitate pentru constipaţie” nu mi-e ruşine. 😛

 11. sim says:

  foarte tare neamule; deliciul diminetii de sambata.
  multumim lorena

 12. Lorena Lupu says:

  mă bucur că v-am dat de râs. 🙂

  şi insist: versiunea finală e în revista de martie.

 13. cleomf says:

  Trebuia sa puneti versiunea asta in revista. Stil concurs cu premii: cine reface textul castiga o cina cu rusoaica 😆

 14. Lorena Lupu says:

  mai degrabă una cu redactorul-şef, că pe rusoaica nu avem de unde să o luăm. 🙂

 15. cleomf says:

  Doar cu redactorul sef? Doar atat la schimb pentru rusoaica? Atunci ia baga poza cu redactorul sef 😆

 16. Lorena Lupu says:

  nu se poate că îi e ruşine. e o fire timidă.

 17. Eugen says:

  Ar fi fost misto sa publice textul asa. Faceau un concurs:
  “Bre, cine reuseste sa-i dea de cap si sa ne “ilumineasca” castiga o acadea/ maslina!”. Sau chiftea/ baclava – dupa caz.
  Aferim!

 18. Lorena Lupu says:

  de ce măslină? că textul nu e din Maxim Grecia. 🙂

  iar de “iluminit” ne-am “iluminit” şi singuri. cu ajutorul becurilor din tavan.

 19. Eugen says:

  Era o maslina verde fara sambure pentru doamne/ dre. Se asorta la un Martini.
  Mda… Acadeaua nu prea merge la barbati… 🙂

 20. Lorena Lupu says:

  păi parcă propuneai un meniu tradiţional turcesc. mi se pare că Martini ăsta e ca un ou de cuc.

 21. Bre, era sa faceti crima. Eu mancam la calc (nu salam, ca nici eu n-am, sunca de Praga) si era sa ma inec de ras. 😀

 22. Ada says:

  😆 Lorena, esti fenomenala, inca ma hlizesc!!!
  Si numai despre extraterestrii vorbeste lumea in numarul de martie? 🙂

 23. Lorena Lupu says:

  raluca: şi de unde aveai probe să ne acuzi de crimă? hmmm?

  ada: ăăă, nu. cred că mai există şi fo doo pagini despre ozn-uri. 😉

 24. simonarrr says:

  Bai, nu va luati de Eugen, ca el m-a ajutat cu textul. El si colega lui extrem de draguta 🙂 Eugene, inca o data iti zic sar’mana.

 25. Lorena Lupu says:

  A zis cineva ceva rău de Eugen? Îi spuneam doar că măslina e un simbol grecesc, iar Martini, unul american.

 26. mihaela says:

  Lorena, mişto poanta! 🙂 Cât despre variante mai uşoare de a găsi pe viitor traducător de limba turcă (şi posibil şi din limbile altor naţionalităţi conlocuitoare), poţi încerca la Asociaţiile Etniilor, care, cu siguranţă, au şi repezentanţi în Bucureşti. Noi, în provincie, îi cunoaştem pe şefii asociaţiilor respective şi, chiar dacă plăteşti un ban, ştii că face, adică obţii o traducere literară şi corectă. N-am văzut strigătul tău de ajutor, că te puneam în legătură cu dna Gulten Abdulah, lidera turcilor din Galati, care e si un deosebit om de cultura. Poate data viitoare 🙂

 1. March 25, 2009

  […] pe la ea! P.S.3. Si inchei cu un blog mistoc gasit pe la ea (prin intermediul acestor doua articole MAXIM de Martie si Zece motive de attachment to Rădoi!): O fata din Ferentari! P.S.4. Sper ca v-a placut si voua […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: