Mess of the Day

Ca de obicei când mă fute o lene năpraznică în menajatrua cu o lipsă de inspiraţie îmbujorată şi bârzoetă, pun o discuţie de mess:
Ostap: bă, ăştia de la ziar toţi îs lobotomizaţi înainte de angajare?
lorena lupu: but of course
lorena lupu: şi mie mi-au zis că e obligatoriu dacă vreau job
Ostap:

La sosirea echipajelor SMURD, copilul a fost găsit decedat şi încarcerat, iar mama lui, Simona Irimia, din localitatea Salcea, tot moartă, dar aflată la o distanţă mai mare.

Ostap: cum să nu râzi la aşa ştiri?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. api says:

  e cel mai bun text al tău. fiindcă e cu ostap.

 2. Smurzii veneau să-i lobotomizeze. Dar au ajuns prea târziu.

  • api says:

   doctore, eşti cam dependent de ginecopate care nu prea-ţi apreciază talentu literar. mai fă şi mata o poză cu bordelele alea cu care ne tot sperii.

   • Lorena Lupu says:

    iar tu eşti cam troll. ceea ce nu e rău dacă e cu măsură. dar dacă depăşeşti linia fină dintre trolaj şi cocălăreală, mama ta va cam avea de suferit abuzuri orale, vaginale şi anale.

    o zic doar aşa, prieteneşte.

 3. api says:

  am înţeles că e blogul tău, deci poţi să faci pe el cam tot ce nu poţi să faci pe alţii, totuşi, când a scris mama mea pe blogul tău? ca să nu fiu cocalar.

  • Lorena Lupu says:

   o mai desenăm o dată, ca pentru lenţi: când tu semnalezi câte o cocălărească, e semn că n-ai beneficiat de educaţie când trebuia şi că nu tu eşti de vină pentru deprinderi de comunicare prost formate, ci maică-ta. se numeşte distribuţie justă a muii.

 4. api says:

  adică trebuie să-ţi sug pula, ca să nu fiu cocalar, pentru că am comentat la comentariul unui alt comentator decât ilustra ta persoană, iar tu, o băgăreaţă în seamă, e drept, pe blogul tău miriapodic şi premiat cu premiul celui mai miriapodic blog al speciei umane în plin dezastru financiar şi intelectual, împarţi muia ca dumnezeu inteligenţa pe pământ, pentru ca mama mea să nu fie vinovată că ai adus-o în discuţie?
  ÎN AFARĂ DE MINE, PE CINE AI MUIT PÂNĂ ACUMA PE ARTICOLUL ĂSTA TEMBEL?
  NU CREZI CĂ EŞTI CAM NĂTÂNGĂ?!!!

  • Lorena Lupu says:

   ok, deci chiar eşti troll idiot. şi da, vaca de mă-ta te-a crescut vită cretină şi proastă, deci ia prima muie.

   te-ai legat PE BLOGUL MEU de unul care nu-ţi zisese nimic.

   dacă la tine-n curte pot cretinii să se lege de oameni nevinovaţi şi tu nu intervii, e încă un semn că vaca dobitoacă de mă-ta te-a crescut vită proastă şi imbecilă, deci ia a doua muie.

   şi în măsura în care semnalizezi în continuare că n-ai înţeles ce îţi tot explic, vaca de mă-ta ia şi a treia muie că n-a avut grijă să te ducă din timp la cursuri specializate pentru retarzi.

   ŞI ÎN AFARĂ DE TINE, CINE MORŢII PROASTEI DE MĂ-TA A FOST IDIOT LA ARTICOLUL ĂSTA? Ai ghicit, nimeni. DECI EŞTI SINGURUL A CĂRUI MAMĂ SUGE UN BUCHET DE PULI.

 5. Marghioala says:

  Si daca se lua de mine?

 6. api says:

  beibi, ia să vedem cum stăm cu educaţia, bunul-simţ şi instruirea (facem abstracţie de cei 7 ani de-acasă, că e inutil):

  1. mi-am exprimat o părere despre articolul tău, bun, rău, cum o dat dumniezău. părerea mea văd că a contat, mai ales că nu era exprimată în termeni licenţioşi. dar să nu anticipăm, căci:
  2. am toată aprecierea pentru domnul doctor gregorie, lucru afirmat şi pe saitul măriei sale, ceea ce ţi-a cam scăpat, cam ca mucii din pizdă pe clanţa uşii pe care o iubeşti.
  3. ai băgat-o, TU, cu de la TINE putere, pe mama, care n-are absolut nicio relevanţă, în discuţia mea cu gregorie, ai înjurat-o, de parcă n-ai avea şi tu o mamă, mă rog, poate n-ai, există şi copii abandonaţi prin fabrica de ţigări din sf. gheorghe, pe care îi prizează bucureştenii…
  4. deci, cine e retard?

  • Marghioala says:

   Don’t. Just… don’t.

  • Lorena Lupu says:

   1. părerea ta era un trolaj, care nu m-a interesat, deci te-am lăsat în pace.
   2. prea puţin mă interesează ce trolezi tu pe blog la gregorie, atâta timp cât îl cocălăreşti aici. mă doare-n cot că tu-l pupi pe unu-n cur la el acasă dacă te legi de el la mine pe blog. tot pasibil de muie eşti.

   3. VITĂ IDIOATĂ ŞI RETARDĂ. ŢI-AM EXPLICAT DE X ORI: CÂND TU TE MANIFEŞTI COCĂLĂREŞTE, E SEMN CĂ PROASTA DE MĂ-TA NU TE-A EDUCAT, DECI E PASIBILĂ DE MUIE. ÎN MORŢII IDIOATEI DE MĂ-TA, DE CÂTE ORI SĂ-ŢI MAI DESENEZ UN RAŢIONAMENT SIMPLU, SĂ-L PRICEPI? şi nu, faptul că eu am o mamă n-are legătură, câtă vreme eu nu vin la tine pe blog să-ţi brutalizez comentacii.

   4, deci, tu, evident. ţi-am explicat de jdemii de ori un raţionament simplu şi tot îţi semnalizezi prostia.

 7. api says:

  mama-i curvă

 8. api says:

  sunt un bou

 9. api says:

  ziceţi-i lu taică-miu să nu mă mai fută-n cur cu pula înmuiată în nisip, că mă ustură.

 10. api says:

  sug pula.

 11. api says:

  sug pula şi mă laud. muie gratis la adrian_popescu@yahoo.com

  ip 79.116.241.119
  79.116.192.0 – 79.116.255.255
  netname: RO-RCS-RDS-FIBERLINK
  descr: RCS & RDS S.A.
  descr: FiberLink Customers
  descr: Brasov
  country: RO
  admin-c: RDS-RIPE
  tech-c: RDS-RIPE
  status: ASSIGNED PA
  mnt-by: AS8708-MNT
  source: RIPE #Filtered

  • Lorena Lupu says:

   ok, acum că ţi-ai dat arama proastei creşteri, a idioţeniei şi a inutilităţii pe faţă, îţi ofer o excursie la tomberon. ai ban, latră pe beznă până te saturi. adios.

   update: şi încă o dovadă că e bou. n-a înţeles nici ce e ăla ban. latră ca potaia proastă fără să-l asculte nimeni.

 12. Marghioala says:

  Era fain.

  • Lorena Lupu says:

   ai mailul lui, ia legătura, fă-ţi o relaţie personală cu el.

   • Api nu mă mai duc, n-auz?

   • Marghioala says:

    Asta’i din compendiul de sfaturi utile ale Lorenei catre lume? Asa cum tie nu’ti plac chestii, le plac altora. Problem?

   • Marghioala says:

    Fac greva pentru ca ai nevoie de timp sa te calmezi si nici io n’am chef mereu de contre care devin istericale. Da, esti la tine pe blog, asta e avantaju’ tau, motivu’ tau, scuza ta, scutu’ tau de aparare. Daca n’ai fi, lucrurile ar sta complet altfel. Istoria a dovedit’o.

    • Lorena Lupu says:

     Istoria a dovedit ce? Că n-am venit eu la tine pe blog să-ţi spun din senin că eşti o vacă urâtă şi grasă? N-am făcut-o pentru că tu nu mă interesezi şi, prin urmare, prea puţin mă interesează că eşti o vacă urâtă şi grasă.

   • Marghioala says:

    N’ai venit pentru ca nu mai am blog drept pentru care n’ai mai avut ocazia. Iar tu ma interesezi doar din motivul ca esti la fel de simpla ca o jucarie cu arc. Si cateodata chestiile simple te amuza.

    • Lorena Lupu says:

     n-am venit pentru că nu mă interesează vacile urâte, grase şi obraznice, care nu au altă formă de comunicare decât împunsul cu coarnele şi datul cu copita.

     cum defineşti simplitatea? faptul că nu pot reacţiona la numitele acţiuni decât cu “duceţi, bă, vaca la abator?” ghinion, e singurul lucru pe care mi-l inspiri. pot fi complexă doar cu oamenii care au o paletă mai complexă de manifestări.

    • Marghioala says:

     Nu, Lorena. Cu tine e dificil sa comunice cineva. Poate omu’ sa aiba dreptate, poate sa nu, poate sa te jigneasca, poate sa nu, daca tie nu’ti convine, daca nu e o lauda si’o prosternare si’o lobotomizare intru admiratia ta, te’apuci si injuri si blestemi si scuipi. Atata stii, atata faci. Si apoi ai pretentia dupa ce te balacaresti sa vina lumea sa se comporte ca la balul scolii de bune maniere si sa faca reverente.

     • Lorena Lupu says:

      asta-i o minciună cât tine de mare. mă mir cum de nu-ţi crapă obrazul ăla gros de vacă atunci când o scrii. Doar jegurile impertinente şi fără simţul măsurii se plâng că nu pot comunica cu mine, după ce m-au iritat fără număr.

      dacă omul se poartă NORMAL – atât: NORMAL – se poate comunica minunat cu mine. Dar nemernicii ca tine şi gunoiul ăsta de-l banai acu’ habar n-aveţi ce-i ăla comportament normal. Veniţi cu bălăcărelile voastre infecte şi vă minunaţi de ce vă bag în pizde de mamă.

      Răspuns: eu nu lansez EVER o bălăcăreală. dar, da, bag în pizdă de mamă pe toţi idioţii care nu ştiu să comunice normal. nu vă datorez indulgenţă nici ţie, nici gunoiului de mai sus. de fapt, nu vă datorez absolut nimic.

      Şi, în altă ordine de idei: tu de ce ai venit la postarea asta? să susţii vreo idee coerentă? nu. ai venit să-l încurajezi pe prostul ăla din Braşov să mă enerveze cu trolajele lui retarde.

      Când ai susţinut vreodată ceva coerent pe acest blog? Când ai venit să comunici altceva decât frustrarea cauzată de faptul că nu-ţi întâmpin obrăzniciile cu temeneli şi politeţe?

  • Marghioala says:

   Femeie, tu nu suporti sa te combata cineva. Nici acum. Eu vorbesc civilizat cu tine, tu ma faci vaca, ma jignesti, si alte celea. Tu chiar crezi ca dupa ce mi se urca stomacu’n gat io mai am chef sa’ti vin sa’ti comentez? Si nu mai vreau sa intru in polemici cu tine. N’am de ce, nu ajung la nici un rezultat. Tot timpu’ esti defensiva, injuri chiar daca ai motiv, chiar daca nu, ti se pare ca toata lumea are ceva cu tine, te aperi de niste acuze inchipuite. Cati comentatori ti’au mai ramas? Cati se’ntorc? Cand nu’s eu p’aici sau ostap sau maricica sau nedormitu’ e pustiu. Pentru ca nimeni nu e intr’o eterna dispozitie de stat la scuipati. Oricum, ma obosesc degeaba incercand sa’ti explic ceva ce totusi e foarte clar. Ne vedem peste 5 postari.

   • Lorena Lupu says:

    nu vrei pe naiba. repet: ai intrat să comunici o idee nouă, inteligentă, cu rost? ai intrat să combaţi ceva cu argumente logice? nu, ai intrat fix să mă fuţi la icre, ca de fiecare dată.

    şi nu generaliza “ţi se pare că toată lumea aşa şi pe dincolo”.

    Am menţionat clar: există oameni normali, care comunică normal şi există obrăznicături penale care NU VIN DECÂT LA SCUIPAŢI. Cazul tău. Vezi că ai şi recunoscut în postarea asta ultimă că vii strict pentru scuipaţi, pisălogeală şi agresiune.

    Comentatori sunt destui, la postările la care e cazul. Au fost mereu destui şi continuă să fie. Şi de când te fute pe tine grija comentatorilor mei? Dar, chiar şi aşa: dacă e de ales între “fără comentatori” şi javrele obraznice ca tine, care au tupeul de a-mi pretinde să le tratez mârlăniile altfel decât cu morţi de mamă, da, aleg “fără comentatori”

    Alea 5 postări fără văicărelile tale vor fi de o linişte minunată şi binefăcătoare. Amin.

 13. Băăăăă, vine omu de la bordel și ce găsește aici? Pif, paf and 2 smoking barrels.
  Ostape, știi să desenezi țâțe de negresă?

 14. Lotus says:

  Ce frumos e mess-ul când vorbeşti cu Ostap… 🙂

 15. danboeriu says:

  scuze din nou pentru off-topic, dar iar am descoperit ceva ce m-a făcut să râd cu lacrimi şi m-am gândit să-ţi bag şi ţie linku’. e un blog dat naibii, da’ am ales o singură postare care sigur îţi va plăcea. e din categoria “sufletul meu urla ca lupu_la lună”. :)))) enjoy!

  http://geminis02.wordpress.com/2011/06/15/ploaie-de-hartie/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading