Mi s-a lipit de suflet ca marca de scrisoare

Acum vin de la mitingul poştaşilor, de vizavi de Casa Poporului. Şi vreau să scriu aici ceea ce nu pot scrie în reportajul din VICE, că nu cadrează cu tonul relaxat-parodic al publicaţiei: oamenii ăia m-au făcut să plâng ca proasta. Solidaritatea umană, decizia unanimă de a apăra ceea ce e al tău şi nu vrei să se destrame e un lucru frumos. Şi modul în care se raportau la meseria lor era unul înduioşător. Şi mai era o chestie, greu de explicat: un fel de comuniune, care trecea de buna organizare asigurată de sindicate, de revendicări şi nemulţumiri comune: un fel de apartenenţă la breaslă, pe care o credeam dispărută din Evul Mediu. Eu plâng rar; dar azi am dat apă la şoareci ca un copil. Ceea ce nu m-a împiedicat, desigur, să-mi dau rapid un strat de fond de ten pe faţă în buda Ministerului Comunicaţiilor şi să intru grav în dl. Valerian Vreme la conferinţa de presă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Marghioala says:

  Pudra. Fondu’ de ten nu’l dai asa ca namolu’ pe genunchi. Sau ma rog, poate vroiai sa faci impresie.

 2. goodman says:

  nu-s surprins deloc c-ai pisat ochii la labele alea poshtate, asta-i blestemul nostru, al sufletelor candrii de papugii. decat ca eu nu pis ochii ci mi se rupe putza in al 2-lea numar divizibil cu 7.
  da de ce-am intrat pe postare: ai prins momentele alea comico-artistice cu tatalnostru si vino doaaaaamne…vino doaaaaaamne…sa vezi ce-a mai ramaaaaaaasss din oameni, nelipsite de la atare paranghelii?

  PS cine zice ca-s un insensibil, suge pula, ma-sa-i curva, tac-su bou, are putza, respectiv titele, mica, respectiv mici.

 3. Dacaerequired.. says:

  Al doilea numar divizibil cu 7 e chiar 7.

 4. Buddhai says:

  in orice alta zi as fi mai intelegator, dar astazi am primit, pentru a n-spea oara, un aviz sa ridic o recomandata de la posta, ca prostasului ii e lene sa urce sau sa care.
  Asa ca le urez tuturor trogloditilor de la posta sa moara gazati cu Permanent! cu toata breasla lor.

 5. Isa says:

  nu te-as fi vazut miscata de o treaba de-asta. Probabil ai avut tu o stare mai sensibila.

 6. pozilla says:

  trebuia sa iei o pusca cu tine la conferinta de presa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: