Nu mai vorbiţi singuri

Toate fetele din lista mea au următoarea succesiune de mesaje private:

Joi, 1 ianuarie

Gigel: Salut, la mulţi ani

Gigel: Salut

Gigel: La mulţi ani.

Marţi, 2 ianuarie

Gigel: Heeeloou

Gigel: Bună

Gigel: De ce nu răsp?

Miercuri, 3 ianuarie

Gigel: Areţi bn

Gigel: Ce mai zici…

Joi, 4 ianuarie

Gigel: Neaţaaaa

Gigel: Cum e ziua ta azi

Şi tot aşa până pe

31 decembrie

Gigel: Să ştii că eşti încrezută şi naşpa şi dacă nu răsp, îţi dau blok.

“Unde nu dă Domnul”.

1 ianuarie

Gigel: La mulţi aaaaani!

***

Apoi mai sunt şi gigeii care, de la un punct încolo, se frustrează şi încep să înjure, moment în care întrerupem monologul de unii singuri şi le dăm noi blockul cu care ne ameninţau.

Partea pe care nu o înţeleg, nici să mă pici cu ceară, e: de ce?

Dacă un singur gigel din acesta citeşte acest articol, îl rog să-mi explice care e raţionamentul în a insista bovin, când vezi că nu susciţi interes.

Sunt fete care, dacă nu se simt atrase, nu răspund nici măcar pe Tinder care, uimire, e aplicaţie specific destinată datingului şi unde, dacă dai de Vasilica, înseamnă că Vasilica îşi declară prin prezenţă disponibilitatea pentru amor. Dacă contul e pe altă reţea de social media, una generalistă, nici măcar nu poi trage vreo concluzie că Vasilica ar fi disponibilă. Nu, single nu e totuna cu ready to mingle. “Lorena, sunt anaflabet şin română nu mă ukide cu romgleza că mă perturbez”. OK. Faptul că una nu e “luată” nu înseamnă că o interesează orice prost care trece şi el pe acolo.

Ai trimis un mesaj, hai două, vezi că nu se întâmplă conexiunea dintre fuflete. Îţi asumi că asta e, viaţa nu e întotdeauna trandafiri şi şampanie, şi O LAŞI PE VASILICA ÎN PACE.

As simple as that.

Dacă femeile trebuie să se reeduce din mentalitatea toxică a umilinţei by default şi a smereniei generice şi a obligaţiei de a fi doamne chiar dacă interlocutorul e un gherţoi slinos şi pocnibil cu un bocanc în bot, bărbaţii care au deschis mai târziu calculatoarele trebuie să se reeduce din misecuvenismul ăsta cotropitor, că oricine de pe net le datorează timp moca şi răspuns de câte ori vrea muşchiul lor şi eventual sex caritabil, să nu cumva să le rănească orgoliul fragil de masculi feroci.

Nimeni nu-ţi datorează nimic.

Şi nu, dacă insişti lung, nu se creează o datorie. Se creează doar o iritare şi un stres. Şi o impresie de milog fără opţiuni în ceea ce te priveşte.

Poate că femeia respectivă e la job. Sau poate e la cafea. Sau poate e la săliţă, cum i-a zis Buhnici. Sau poate, pur şi simplu, e în pat, după o zi lungă de muncă, şi se uită la Orange Is The New Black. Da, serialul ăla e mai interesant decât orice banalitate ai avea tu să-i spui.

Nu mai insista să vorbeşti singur în mesageria privată a altora. Cine vrea să converseze cu tine, o face deja.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. Nicu says:

  Ai citit articolul de pe xxxx. ro?

  (Sorry, dar ca să faci reclamă unui site de rahat, trebuie să plăteşti. Nu sunt panoul publicitar moca al oraşului. Notă Lorena.)

  • Lorena Lupu says:

   Seriously, dude?
   Te-a plătit ăla să-i faci reclamă?
   E al doilea comentariu cu care mă trimiţi la ei.
   Insişti cu prostioara aia de parcă aş avea vreun motiv să mă intereseze.
   Eu sunt THE Lorena Lupu. Ăla e un pârlit care nici măcar nu are coloana vertebrală să latre cu nume şi prenume.
   De ce rahat mi-l supui atenţiei, de parcă ar conta?? Un pic de simţ al proporţiilor se poate?

   • Nicu says:

    Nu e oricine. E faimosul Manowar. Iar nevasta-sa, Ondilol, e fana ta. Mai mult ca sigur ai auzit de el.

    • Lorena Lupu says:

     Singurul Manowar de care am auzit e trupa de metal. Aş aprecia să nu mă mai plictiseşti cu toţi pxlifricii mediocri care nu încap de mine. Ai o problemă că mă latră? Intervii acolo. Dar data viitoare când mai încerci să transformi expozeul de dobitocenie al vreunui puţă strâmbă, anonimă, josnică şi jalnică în problema mea, ai block.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: