O confesiune

E greu să vă mărturisesc ce urmează să vă mărturisesc. Simt o apăsare pe inimă. O clipă, cred că mi-a căzut lustra din tavan. Aşa, am dat-o la o parte. Bun, acum sunt gata de confesiune. Şi sper să nu mă priviţi cu alţi ochi. Sau, dacă o faceţi, măcar să nu fie ochii maro, că mi s-ar părea o lipsă de respect. Toţi avem secrete, în fond, şi nu e nici o ruşine. Ăla care clatină acum din cap a superioritate, citindu-mă, de exemplu, îşi mânca mucii din nas când era copil. Îi pescuia cu degetul mic şi îi halea ca pe fisticuri.

O să te întrebi îngrozit de unde ştiu asta. Ştiu, pentru că toată viaţa am fost călugăriţă sub acoperire. Am fost trimisă de Dumnezeu în persoană să propovăduiesc credinţa şi iubirea de aproape, şi pe cea de departe. Atâta doar că am făcut-o dând exemplu de aşa nu, pentru ca voi, muioriţele Domnului, să vedeţi cât de urâtă e calea hâdă, ceacâră şi crăcănată a pierzaniei şi să mergeţi pe drumul cel lipsit de borduri la suprapreţ al binelui.

Credeţi că mi-a fost uşor să scriu cu atâta mădular învârtoşat, când eu, în secret, înălţam rugăciuni alternativ cu plecăciuni şi mătănii, întru veşnică osârdie? Nu, nu mi-a fost. Dar o misiune e o misiune. Se execută, nu se discută.

Acum, că mi-am uşurat apăsarea de pe piept şi am dat lustra la o parte, mă duc să mă retrag într-o scorbură de copac, să-mi trăiesc restul zilelor ronţăind coajă şi răşini, înălţând veşnici psalmi şi scoţându-mi furnici de sub sutană.

Domnul fie cu voi. Şi nu uitaţi că masturbarea orbeşte.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

14 Responses

 1. Stefan says:

  Bipolar confession alert !!! NSFW

 2. Joker says:

  Nu, nu se orbeste din autoerotism. Doar se dilata umpic pupilele, atat.
  😀

 3. Anonimua says:

  Și io care care credeam că ești imună la politichie.:)

 4. colonel(r) James Steel, US Army says:

  Pfui, ce mi-a stat inima in loc! Credeam ca ai fost capitaneasa sub acoperire.

 5. jademan says:

  Ăla cu mucii e un secret uşor. Dar ce tare e! 😀

 6. neax says:

  Mergi cu Domnul

 7. un baiat says:

  Cat adevar… !

 8. xxlweblog says:

  Pe cand sanctificarea? Ma intreb ce nume de sfanta ti s-ar potrivi?

 9. Daniel Ezechiel says:

  javascript:popAImage(485)

 10. kenzaurbo says:

  E greu de citit așa ceva…… Am senzația că mi-ai dat o palmă prin monitor; la o adică ‘fair enough’ , că ai zis că dai si ghionturi când nu mișcă(m), cum sunt eu acum, cu ochii-n confesiunea ta.

  Inspectarea tuturor orificiilor noastre de către fiecare ține de explorarea individuală, nu-i nicio rușine aici. Abia apoi, trecem la palparea, mirosirea si degustarea găurilor celorlate/i( mă obligă slash-ul și la ‘i’), oarecum pregătiți pentru următoarele evaluări- obiective, desigur.

  Că ne-ai dat varianta cu ‘așa nu’, am înțeles fiind de acord că pentru ‘ muioriţele Domnului'((Domnului Zeu- fiind cu majusculă, precis el e) e calea cea mai ușor de inghițit, apoi m-am incurcat puțin la ‘osârdie’-mi-am recunoscut ignoranța si am trecut peste, ce era să mai fac?!?-dar n-am putut să-mi rețin bucuria simplă când am ajuns la ‘alternativ’. Mi s-au aprins toate becurile in cap crezând- cu ardoare, nu așa, mistic-neconvins- că e vorba de rock alternativ…

  Pe final, locația ta pare cel puțin incomodă, modul tău de hrănire insă este interesant, cu condiția sa nu depășească 1/7( șapte e cifra mea preferată) dintr-un copac, iar despre furnici, numai de bine- am o nețărmuită admirație pentru aceste insecte: hărnicie, organizare, unitate de colectiv- multă atenție sa nu strivești vreuna cu poala.

  O fată sa fie cu mine, pe Domn il las ‘muioritelor’ ! Masturbarea nu știu dacă orbește(parțial,definitiv) , mie-mi pare tristă și lașă- sigur există cineva care-și dorește să împartă bucuria simțurilor cu mine, tine…e doar o chestie de( re)cunoaștere si acceptare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: