obsesie erotică 5

pe măsură ce ne apropiem de vârf, urmează momentele marilor sincerităţi – vedetele care mi-au stârnit frisoane de pasiune, deliruri, leşinuri şi disperări. nopţi nedormite. extaz vizual şi auditiv.

următorul “most desired” ar fi fost o femeie superbă – dacă natura ar fi avut decenţa să îl facă femeie. şi dacă natura a omis acest aspect, a ajutat-o şi el cum a putut. dar, să lăsăm imaginile să vorbească de unele singure:

Da. Individul are ochi verzi superbi. Albaştri. O piele albă şi fragedă de-ţi vine să muşti din ea prin screen. Şi o dulce feminitate a trăsăturilor. Când are el chef. Când nu are, arată astfel:

Cam astea ar fi probele care îl încriminează pe numitul Ville Valo, din Helsinki, Finlanda, să ne populeze imaginaţia cu cele mai neruşinate fantezii posibile, pe care nu le-aş putea enumera decât dacă, eventual, aş deschide blogul www.ceiaşfaceluivillevalo.com, Nu daţi click, blogul respectiv nu există. Există doar această postare, care îşi permite să viseze: cum ar fi dacă superbul finlandez cu voce joasă şi sexy şi ochi verzi – albaştri m-ar însoţi într-o excursie periculoasă şi epuizantă pe munte – din aia, cu conifere parfumate, stânci abrupte, bocanci cu ţinte, sfori, căţărat, plăcerea explorării – şi o noapte în cort, la lumina unui foc de tabără din crengi de brad, care pocnesc eliberând panglici subţiri şi incandescente.

De jur împrejur, nu s-ar vedea decât pădure deasă, neagră. Foşnete şi ţârâit de greieri. Lumina jucăuşă a focului de tabără s-ar reflecta în ochii lui frumoşi, verzi. Albaştri. În pielea lui albă, fragedă. Am sta unul lângă altul şi am tăcea stânjeniţi. Aşa începe de fiecare dată. Când oamenii ar vrea atât de mult să vorbească, dar nu ştiu ce să zică, şi tac, frământându-se.

Apoi, încet, ar întinde mâna să o ia pe a mea. Oarecum stânjenit, de parcă nu s-ar simţi bine să o facă. De fapt, vrea să se controleze. Mama mă-sii de control.

Eu m-aş uita în ochii lui verzi. Albaştri. Poate în primul moment, m-aş speria şi mi-ar fugi privirea. Dar m-aş uita din nou. Apoi i-aş lua obrazul în mâna rămasă liberă şi mi-aş plimba un deget de-a lungul trăsăturilor lui frumoase, atingându-i imperceptibil pielea… frăgezimea albă, savuroasă a epidermei. Pe care n-o alterează rădăcinile încă foarte vagi ale bărbii.

Şi degetul meu s-ar opri pe buza lui de jos. La contactul cu pielea buzelor, aş tresări, ca electrocutată.

El mi-ar lua mâna, şi-ar coborî-o încet pe gât, apoi şi-ar strecura-o printre primii nasturi ai cămăşii. Fixându-mă cu ochii lui verzi. Albaştri.

Eu mi-aş apăsa degetele în carnea lui, apucându-l – cu o fermitate jucăuşă, de fapt o tandreţe mascată – şi l-aş trage spre mine. Foarte, foarte aproape. Mi-aş închide ochii doar atunci când contactul vizual ar deveni de nesuportat, mi-aş lipi obrazul de al lui – să îl mângâi pe faţă cu vârful genelor. Să îl împung jucăuş cu vârful nasului. Şi m-aş alinta astfel până mi-ar cuprinde strâns capul în palme, şi…

(Am tastatura defectă de la cafea, şi deja se blochează. Mă grăbesc să dau “publică”, să nu pierd ceea ce am scris până acum. Continuaţi voi povestea.)

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. doremi says:

  Care e diferenta intre erotic si pervers?
  Eroticul foloseste pana si fulgul.
  Perversul foloseste toata gaina. 🙂

 2. Claudiu says:

  ca e frumos sau nu, nu stiu… dar am si eu expectative cu toate ca postarea e cat se poate de subiectiva.. Joaquin Cortes, Evgeni Plusenko, Garou(Quasimodo, Notre Dame de Paris- am muzicalul complet de mult timp si tot imi produce fiori vocea acestuia in Belle).. sunt barbat si le apreciez masculinitatea si arta

 3. Lorena Lupu says:

  merlin: “ALTCEVA” decât ce? 🙂

  andreea molocea: era să am un poliorgasm când am aflat că prinţul finlandez e născut la două zile distanţă de mine.

  cineva: “Iar daca am spus ce as fi facut sau as fi spus eu este pentru ca tu ne-ai dat voie sa continuam o obsesie a ta dupa mintea noastra.” Ştii bine că nu la asta mă refer. Ci la faptul că, de câte ori am răspuns altceva decât te aşteptai, mă făceai frustrată, proastă şi alte cele. Ştiu că e şi asta o tehnică de manipulare, dar nu ţine. 🙂

  anthea: cum să îl privesc pe vv ca o bucată de carne?? my god! îl privesc ca o pe o bucată de vis. 🙂 (vezi ce faci cu etica profesională. 🙂 )

  doremi: deci, cele două nu se exclud reciproc. dacă foloseşti toată găina pînă la fulgi, eşti erotico-pervers. 🙂

  claudiu: eu nu pretind că opţiunile mele erotice sunt supreme. sau imuabile. sau valabile pentru alţii decât mine. sau că denotă gusturi desăvârşite.

 4. cineva says:

  De data asta chiar gresesti!!!EU niciodata nu voi spune despre tine ca esti proasta.Da-mi voie sa cred ca STIU ca esti o fata desteapta.
  Si cred ca tura asta te asteptai tu sa gandesc altceva,dar chiar nu trebuie sa cauti substrat,cel putin aici.
  Si sa sti ca tot te pup!

 5. chiar..el pe 22, tu pe 24…daca se grabea mama ta un pic sau mai astepta a lui..ehee…soul mates 😀 Eu avusesi chestia asta cu nichita stanescu, ca el ESTE fix cu 53 de ani fara o zi mai oldie ca mie.

 6. Claudiu says:

  fireste ca nu, altfel nu ar mai fi subiectiv.. gandeam si eu cu “voce” tare.. sau eram curios daca iti plac

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: