Opriți văicărelile de 1-8 martie

Dragi gigei,

În fiecare an aflu, cu o lacrimă în colțul locului umbros unde am avut inima odată, ce teroare cumplită este pentru purtătorii de cromozom Y din online înșiruirea Valentine’s Day / Dragobete / 1 martie / 8 martie.

Se face o boceală generală pe social media, de zici că e război. Sau secetă. Sau cine ştie ce alt dezastru natural. Şi cam aia e şi recolta mea de unfriends pe lunile februarie şi martie, pentru că îmi plac oamenii care se vaietă puţin şi pe probleme reale.

Băbăeţi,

Mă întreb sincer cum de mai rămân femeile cu voi după circul jalnic pe care îl faceţi pe social media pentru un parfumel şi un amărât de buchet de flori. Eu, să fiu cu unul, şi să citesc pe Facebook cât de chinuitor e pentru el să-mi cumpere parfumuri, l-aş elibera de chin în secunda imediat următoare, pentru că nu îmi place să fac oameni să sufere. Dacă pentru tine nu e o bucurie să-mi provoci o bucurie, nu meriţi timpul meu şi un loc în viaţa mea.

Femeile românce tolerează mult prea multe. E ok pentru ele să facă zi de zi mâncare şi curăţenie pentru gigelul care se vaietă pe net ce corvoadă e pentru el să le cumpere ceva drăguţ de câteva ori pe an. De ce?

Ia, hai, pa şi la gară cu calicii!

Dacă le e atât de insuportabil de greu să trateze frumos şi generos nişte tovarăşe de viaţă, care îi susţin în tot şi fac de atâtea ori toată munca în casă în locul lor, ia să stea singuri, să-şi gestioneze singuri treburile casnice, să plătească menajere pentru curăţenie, delivery pentru mâncare  şi escorte pentru sex.

Dacă e să calculăm, iese ceva mai scumpuţ decât amărâtele alea de cadouri de câteva ori pe an.

Sincer, hai să facem un internet mai puţin penibil. Te provoc ca anul ăsta pe 1 şi 8 martie să fii bărbatul care e mândru că poate fi generos cu partenera lui, nu încă un calic jalnic care se văicăreşte că are de dus povara grea a unui buchet de ghiocei.

Mulţumesc anticipat.

PS: loc de mărţişoare.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger