Parlamentul respinge parteneriatul civil

Ieri, a fost o zi cruntă pentru drepturile omului în România.

Țărișoara noastră se alătură, încet dar sigur, trendului de radicalism conservator din toate țările fostului bloc comunist, Ungaria, Polonia și restul. O grămadă de nemernici ajunși în politică îl iau în gură pe Dumnezeu și retorica patriotardă pentru a nega unor oameni egali cu tine din toate punctele de vedere, plătitori ai acelorași impozite, dreptul la o viață de familie onorabilă și decentă.

Și masele de bovine proaste ca noaptea pun botul. Majoritatea duc vieți infecte și toxice, afectate de sărăcie și relații interumane oribile, și atunci au nevoie să defuleze toată frustrarea și ura asupra cuiva. Cine să fie țapul ispășitor? A, da. Comunitatea LGBTQ, Toți gigeii care derivă superioritate din faptul că ok, nu avem după ce bea apă, suntem urâți ca împrumutul nerambursabil, proști până la limita dezarticulării, dar iată, avem un motiv de aroganță în nimicnicia noastră, și anume, faptul că ne place p***zda, toate măriucile condiționate de educație tradițională și de religie să se urască pe sine și să-și nege nevoile umane normale, încoțopenite în smerenie și în umilință au găsit în cine să își reverse frustrările.

De ce să nu oferi comunității LGBTQ dreptul de a trăi în parteneriat recunoscut de lege, pentru a putea avea bunuri comune, drept de vizită la spital, și restul drepturilor normale ale unui cuplu heterosexual?

Cu ce te afectează concret pe tine viețile lor?

Cu nimic.

Respingerea parteneriatului civil de către Parlament nu e nimic altceva decât o intruziune gratuită, toxică, în viețile private ale unor cetățeni români ca oricare alții, cu aceleași obligații față de stat, din care ar trebui să derive aceleași drepturi. Punct.

Dar ce mi se pare cu adevărat grețos? Justificările.

Îl luăm, de exemplu, pe boul ăsta sinistru. Boul a făcut deja puzderie de știri ca adulterin, deci respectul lui real față de legământul căsătoriei este nul. Practic, pentru el, căsătoria înseamnă a se folosi gratuit de tot ce are de oferit o femeie, în virtutea BS-ului legat de “menirea feminină” – fără a oferi la schimb măcar angajamentul de bază, ăla al respectului şi al fidelităţii.

Remarcăm, stimaţi cititori, cum e ambalată încălcarea drepturilor comunităţii LGBTQ? În “Dumnezeu” şi în “România”.

Eu, să fiu Dumnezeu, aş fi furios la culme pe faptul că numele meu este luat în gură exclusiv de imbecili şi de otrepe, şi exclusiv pentru a justifica fapte şi decizii care, fără numele meu, s-ar traduce doar prin “ticăloşie pură şi simplă”.

Ce treabă are boul ăsta adulterin cu faptul că Ion şi Marin din Craiova vor să trăiască împreună în parteneriat civil?

Nici una.

Fără numele lui Dumnezeu, care să-i confere boului adulterin dreptul de a se băga în vieţile altora şi o pretinsă superioritate morală în a face asta, boul nu ar avea nici o justificare reală.

Nu e treaba ta ce fac alţi adulţi, dacă e consensual şi constructiv. Ai nevoie de invocarea unui prieten imaginar, care spui tu că te-a decretat pe tine superior pe diverse criterii incerte altor adulţi, pentru a putea să-ţi bagi nasul unde NU îţi fierbe oala şi să faci să pară că e ok.

În Evul Mediu, gunoaie umane similare ăstuia ardeau eretici (oameni care gândeau cu mintea proprie) şi vrăjitoare (femei care le respingeau avansurile) pe rug, în numele aceluiaşi Dumnezeu.

OK.

Dar nu toţi românii sunt fanatici religioşi. Categoria a doua poate fi spălată pe creier prin delir patriotard. Partea cu “România”.

A fi român nu echivalează nicăieri cu a fi heterosexual, iar gay-ii români, lesbienele românce, transgenderii români sunt la fel de români cum e gunoiul ăsta, sau restul jigodiilor care au respins parteneriatul civil. România nu echivalează cu a copula cu penisul în vagin, sau cel puţin sper că nu. Nu devii cu nimic mai puţin român, ungur, sau restul naţiunilor în care s-a umflat tărâţa patriotismului subit la ideea de a acorda drepturi minorităţilor sexuale, dacă îi laşi şi pe aceia dintre români care au orientări şi identităţi diferite de a ta să trăiască vieţi normale cu drepturi depline.

E o demagogie ieftină, menită să alimenteze ură faţă de minorităţi. Pe triada “Dumnezeu – ţărişoară – familie”.

Dumnezeu de care îşi bat joc încălcând cele zece porunci în toate direcţiile, ţărişoara pe care o jefuiesc la liber şi familia care nu subit înseamnă nimic când le apare o femeie atrăgătoare în vizor şi pe care jegoşii ca ăsta decid brusc că trebuie s-o aibă.

Atâta timp cât persoana queer de lângă tine dă aceleaşi 10% pe venit, 25% CAS şi 10% CASS, NU e cazul să iei decizii care să-i limiteze viaţa.

Văd cumva reduceri de impozite pe bază de orientare sexuală sau identitate?

Ăăăă, nu.

OK, atunci invit PNL să-şi bage vrăjeala răsuflată legată de Dumnezeu, familie şi ţărişoară adânc în curte.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Georgian says:

    Îți înțeleg perfect revolta si vizibila repulsie pe care o simți, pentru ca asta simt si eu, dar nu de acum, încă de când s-a constituit acea monstruoasa “coaliție pentru familie”! O simt de când vad ca niște bolnavi la cap pun semnul egal între homosexualitate si pedofili, necrofili, zoofili, violatori si altele! Adică da, se duce comparația către acei bolnavi mintali care se excita practicând sexul NECONSIMTIT! Dar, nu mă mai mir! In țara în care oamenii pupa oase băgate in cutii in biserici, in tara in care copiii sunt învățați sa facă cruci cand merg pe strada sau in autobuz, in țara in care se considera ca, dacă “Doamne ferește un cuplu gay ar ajunge vreodată să fie recunoscuti, atunci ăștia vor înfia copii si ăștia vor ajunge tot gay!”, in tara in care se moare pe capete prin spitale din cauza coronavirusului, asta acum, dar se moare de zeci de ani in spitale din cauza nozocomialelor, ei bine! In tara asta facem dezbateri parlamentare legat de dreptul unor oameni maturi si responsabili la o viață normala! Jegoșii ăștia fac asta pentru a deturna atenția de la adevăratele probleme ale societății ăsteia nenorocite in care trăim! Au trecut 30 de ani de când au murit niște copii nevinovați pentru ca împuțiii ăștia in costume fancy aleg sa dezbata si sa decidă cine cu cine are dreptul sa trăiască in propria casă! Si nu dezbat care trebuie sa fie nivelul real al alocațiilor pentru copii, al pensiilor pentru amărâții ăia care au muncit si cotizat peste 40 de ani (maica-mea are 1.300 de lei pensie după peste 40 de ani de munca!), care este valoarea reala a coșului zilnic al unei familii muncitoare! Am mai spus-o si o repet: țara asta este mâncata de cancer, este in metastaza in tot ceea ce înseamnă “stat” sau “societate”! S-a întors scara de valori cu curu-n sus si cu cât ești mai bun mâncător de căcat, cu atât esti considerat “om de succes”!
    P. S. Sunt un tip căsătorit, heterosexual (deși apreciez fără sa mă jenez un tip care arată bine, asa cum si soția mea apreciază o tipa mișto!), însă mă revolta când vad că se fac nedreptăți unor oameni, asa cum a spus si Lorena, asemenea mie! Si dacă as avea vecini care as ști ca sunt gay si daca ar fi căsătoriti cu alti bărbați, asta nu m-ar fi împiedicat sa le dau “bună ziua!” sau să le strang mâna într-un salut!

  2. Nicu says:

    Imi place foarte mult campania #ProtejațiToateFamiliile a Asociatiei Accept. Las aici link-ul primului episod, o poveste frumoasa care s-a concretizat cu o casatorie in Islanda: https://www.youtube.com/watch?v=wlqX-Hobmgk&t=9s&ab_channel=AsociatiaACCEPT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: