Piesa zilei: A Night Like This

Bună, sunt Andreea şi administrez pagina de Facebook a Lorenei. Eu îi postez textele când are ban pe conturile personale. Nu vreau link la social media mea pentru că nu mă interesează celebritatea şi nici reports de la hateri, şi nici texte de la necunoscuţi.

Pasiunea mea este muzica. Şi nouă, şi veche, şi tristă, şi veselă, şi dance, şi pop, şi rock, şi de toate felurile. Tata şi mama mi-au poluat creierii cu winamp de când erau gravizi cu mine şi din winamp urla orice.
Eu o să vă postez o piesă pe zi şi o să vă spun ce simt eu în legătură cu piesa asta.

Azi vom asculta împreună “A Night Like This” de Caro Emerald.

 

Eram la o prietenă, cândva în 2010, ne machiam pentru o petrecere şi în fundal merge radioul. Cred că Magic FM. Şi deodată, a început piesa asta. Ţin minte că am uitat de machiaj şi am rămas ca proasta, ascultând de parcă era reţeta fericirii veşnice sau ceva.

-Ce? a întrebat prietena, care era îndrăgostită şi n-avea altă treabă decât să ajungem repede la petrecere, unde urma să apară şi prinţul.

-Tu n-auzi ce voce are asta?

-Da, cântă mişto, a zis prietena şi a continuat să se pudreze şi să abereze despre cât de drăguţ e ăla. A doua zi eram pe Deezer, ascultam tot albumul de debut al lui Caro Emerald şi înnebuneam de plăcere orgasmică. Apoi i-am văzut clipurile şi mi-a plăcut şi estetica personală. Are ceva de şansonetistă vintage şi mor după ea.

Vocea asta e ce mi-aş fi dorit eu să am într-o lume ideală.

Caro a scos trei albume mari şi late până în 2014, apoi a urmat o lungă pauză creativă. Şi eu mă ofticam: unde e Caro a mea? Ce face? Cărui pulărău îi găteşte mâncare de cartofi şi nu mai apucă să cânte?

Acum, văd că e din nou activitate pe contul ei de Facebook, s-a anunţat la o sumedenie de festivaluri vara asta şi sper ca asta să însemne că pe iarnă iese şi cu ceva nou.

Come on, Caro Emerald. Sing for us. You have the voice of Ariel the mermaid.

 

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: