Piesa zilei: Amazing Grace

Bună, sunt Andreea şi administrez pagina Lorenei. Eu îi postez textele când are ban pe conturile personale. Nu vreau link la social media mea pentru că nu mă interesează celebritatea şi nici reports de la hateri, şi nici texte de la necunoscuţi.

Pasiunea mea este muzica. Şi nouă, şi veche, şi tristă, şi veselă, şi dance, şi pop, şi rock, şi de toate felurile. Tata şi mama mi-au poluat creierii cu winamp de când erau gravizi cu mine şi din winamp urla orice.
Eu o să vă postez o piesă pe zi şi o să vă spun ce simt eu în legătură cu piesa asta.

Azi o să fiu şi eu în armonie cu toată frenezia religioasă de pe aici şi o să ascultăm împreună “Amazing Grace” în versiunea Aretha Franklin

Înainte să vină “notă Lorena” să mă frece la icre că Aretha Franklin a fost fiica unui preot baptist şi că n-a avut nici o legătură cu catolicismul, vreau să spun atât:

EU SUNT ATEE, BRO.

Pentru mine, toţi aveţi unul şi acelaşi prieten imaginar, de aceea, împărţeala pe religii, şi subreligii, şi puişori de religii mi se pare atât de irelevantă, că uneori chiar doare.

Sunteţi toţi creştini, cu una şi aceeaşi Biblie, deci Dumnezeu despre care cântă Aretha este Dumnezeu despre care predică Francisc, şi cu asta sper că o să keep calm & enjoy the music.

Pentru că nimeni nu cântă gospel ca Aretha Franklin.

Ce simt când ascult piesa asta?.

Aretha Franklin mă face să visez că o să renasc într-o viaţă viitoare ca o femeie de culoare cu ţâţe cât pepenii şi o să cânt într-un cor bisericesc.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

 

 

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: