Piesa zilei: “Doin’ Time”

Bună, sunt Andreea şi administrez pagina Lorenei. Eu postez când are ban pe conturile personale. Nu vreau link la social media mea pentru că nu mă interesează celebritatea şi nici reports de la hateri, şi nici texte de la necunoscuţi.

(Notă Lorena: Poate o să vrei într-o zi un site al tău, nu fi fraieră.)
(Notă Andreea: Dacă se întâmplă aşa ceva, ştiu că n-o să fii sărăcie şi o să dai tu link.)

Pasiunea mea este muzica. Şi nouă, şi veche, şi tristă, şi veselă, şi dance, şi pop, şi rock, şi de toate felurile. Tata şi mama mi-au poluat creierii cu winamp de când erau gravizi cu mine şi din winamp urla orice.
Eu o să vă postez o piesă pe zi şi o să vă spun ce simt eu în legătură cu piesa asta.

Asta e cea mai nouă piesă a cântăreţei mele preferate, Lana Del Rey. E lansată acum exact două zile pe Youtubeul artistei şi a făcut deja 1.200.000 de views.
Deşi sună a Lana autentică, e un cover după o piesă ska punk lansată de un band numit Sublime în 1996. Dar în locul flowului lor angry şi energic, avem o adaptare la stilul inconfundabil care m-a făcut s-o iubesc pe Lana de la prima ascultare.
Şi totodată sună mai aproape de Summertime al compozitorului George Gershwin, din care citează Sublime ironic, iar Lana la modul foarte serios.

Ce simt ascultând piesa asta?
Mă simt ca o gagică tolănită într-un câmp galben de rapiţă, făcând poze horny pentru Instagram. Vocea Lanei e un câmp de rapiţă. Vreau să mă pierd în el.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading