Piesa zilei: (I’m Gonna) Love Me Again

2019 este un an important pentru Elton John. E anul în care rock starul în vârstă de 72 de ani îşi susţine (regretabil) turneul de adio. Şi spre deosebire de multe vedete rock, în cazul lui Elton barem avem parte de un turneu de adio, nu de o ştire de tabloid anunţând o nenorocire.

În al doilea rând, 2019 este anul în care mignonul muzician care a dat o notă atât de specială anilor 70 şi 80 cu şarmul lui imposibil de definit este celebrat prin lansarea filmului biografic Rocketman, în prezent pe ecrane în toată lumea

Taman de aceea, piesa zilei este noul release al lui Elton John, lansat chiar azi. Se intitulează (I’m Gonna) Love Me Again şi e un rock n’roll ca la mama acasă, în duet cu Taron Egerton, actorul şi cântăreţul care joacă rolul lui Elton în Rocket Man.

Piesa e inclusă şi pe coloana sonoră a lui Rocketman, care, bizar, constă majoritar din hituri celebre ale lui Elton în interpretarea lui Egerton. Singura excepţie este chiar această piesă, “(I’m Gonna) Love Me Again”, scrisă special pentru film, şi concepută ca duet între star şi interpretul său, ca o concluzie a unei vieţi de îndoieli şi ură de sine.

Energia pozitivă e captivantă, conexiunea între bătrânul muzician şi tânărul său alter ego e palpabilă, şi genul acesta de momente artistice merită un shoutout. În următoarele săptămâni, revin şi cu un review la Rocketman.

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram. Sau, mai nou, devino parte a comunității mele pe Reddit.

Lorena.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: