Plictiseala de weekend s-a mutat pe marţi

“Plictiseala de weekend” e o nouă rubrică pe Vice, a altcuiva. Dar a trebuit să bag şi eu un episod, şi pentru că în weekend am avut treabă, am făcut-o marţi. Părerea mea e că dacă te plictiseşti în timpul tău liber, problema e la tine. Plictiseala e doar un simptom. Semnalizează lipsă de imaginaţie şi orizonturi reduse. Mai ales că nu vorbim de Jimerino, care comentează din comuna Ţucala, unde singurele distracţii sunt bătaia cu parul şi cârciuma satului, ci de tine, care stai în capitală, unde poţi face cam tot ce vrea muşchii tăi.

 

În fine, eu am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să mă plictisesc într-o marţi, dar iată cam ce a ieşit.

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. jimerino says:

  hai ca ne-mprieteniram. maine-poimaine imi resuscitezi si contul de hi5. da’ tu, altfel, ai o viata atat de activa ca n-ai timp sa ragai intre beri.

 2. băi, şi ridicarea berii de pe tejgheaua barului şi până laa gură e o activitate haioasă. deci nu mă plictisesc.

 3. Jenika says:

  Nasol moment…..!!! Rar nu-i bai ca si cand s-o muta plictiseala de Marti Vinerea….cred ca se lasa cu bairam la bufetul comunal…..berea…micii si propteala clientilor fideli in ciomagele satesti….vor fi incluse in pretul biletului de admisie…:)))
  Normal…painea si mustarul separat…

 4. Nea says:

  Asta e nimic. Sub Ceaşcă am avut o bărcuţă de cauciuc. Ca să o pot pune pe un amărât de lac, a trebuit să-mi fac un fel de carnet de navigator.
  Pe prima pagină scria aşa:
  Noi, Toma Lucian, Căpitan al portului Herăstrău, acordăm prin prezenta….

  Şi, B:
  Dacă vrei, prin absurd, să cumperi de la Administraţia Lacurilor, o bărcuţă ca aia albastră, scoasă de ei la casat, deci arătând mult mai jalnic şi plină de găuri ca o strecurătoare, participi la o licitaţie. Acolo nu licitezi individual, dau atâta pentru barca aia. Ci ţi se atribuie, de către contabilul administraţiei, care are la gât un lanţ de aur bun şi pentru o ancoră, dreptul de a cumpăra barca numărul cutare, pe suma cutare. Take it or leave it. Alea bune oricum sunt date prietenilor lui.
  Şi mi-au cerut pe hârb mai mult decât am dat pe una nouă, din fabrică. Asta e de înţeles, oricum statul le-a cumpărat cu toptanul, la preţ triplu.

 5. Gheară says:

  Dă-te că s-a enervat Nea Giovanni. Pe partea economică :)))

 6. neeaaaaa, de ce vii tu mereu cu cele mai bune info, DUPĂ ce eu public reportajul pe tema X? E frustrant.

 7. Nea says:

  Păi dacă laşi bomba să plesnească înainte de a-mi arăta fitilul, ce să fac?
  Îţi dau pe mail una de consolare, mai tare.

 8. dadatroll says:

  E dont drink si email.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger