Poșta redacției: De ce mă caută?

Periodic, oferim iubire cititorului nostru. În sensul în care el sau ea, sau chiar tu, de ce nu, ne trimi(te)ți problema voastră de suflet pe birou@lorenalupu.com. Noi citim, cugetăm și analizăm, apoi propunem o soluție sau dăm o opinie ÎNTR-UN ARTICOL PE BLOG.

Sau în consultaţie privată, contra cost.

Scrisorica de azi spune aşa:

*

Hei, Lore,

Nu te supăra pe mine că nu încep cu politețuri și complimente, dar nu e stilul meu.

(Merci mult, chiar nu am nevoie de politețuri și de complimente. Sunt Săgetător, iar Săgetătorilor le place să treci direct la subiect, să nu le f timpul și neuronii cu blabla mult și pe lângă. Lorena.)

Aș avea nevoie de niște vorbe dure, dar sincere, să mă trezesc la realitate.

Am cunoscut acum doi ani un tip. Totul a început foarte poetic și extrem de romantic. Restricțiile ne-au cam încurcat, dar am continuat să ne vedem. Sexul era minunat, timpul împreună era o plăcere, glumeam, râdeam, făcea cine romantice. Sau comanda online, dar era la fel de romantic.

În ultimele șase luni, mă sună mult mai rar. Lucrurile s-au schimbat, simt asta. Nu mai e ca înainte, nu mă mai privește ca înainte, nu mă mai atinge ca înainte, nu mai vorbim despre sentimente, o dă la întors când îl întreb ceva serios sau personal. Înțeleg că nu mă mai place. Aș vrea să pun punct, pentru că situația de acum mă deprimă foarte tare. De ce continuă bărbații să caute femei pe care nu le mai iubesc?

X.

***

Dragă X.,

După cum intuiesc, tu încă ții la ipochimen. Una care nu ținea îl expedia de cum începeau schimbările de atitudine. Fie adori și prețuiești această păsărică și accesul la ea, fie haipa.

De aceea și vrei ca eu să îți zic două de dulce, să te ajut să te desprinzi. Dar orice aș spune eu, e irelevant. Forța de a rupe lanțul de amor trebuie să fie a ta, și trebuie să vină dintr-o poziție de putere interioară și stimă de sine. Altfel, o să te răzgândești data viitoare când îți dă mesaj pe Whatsapp și o mai și înjuri pe vaca aia de Lorena care s-a băgat între voi.

Tu trebuie să găsești în tine acea fermitate și acea claritate, și nimeni altcineva nu ți le fabrică din exterior. Dar, din tonul mailului tău, simt că ești pe drum. Mai ai puțin până la picătura care umple paharul, apoi lucrurile vor veni de la sine. Dar numitul pahar trebuie umplut organic, nu din imbolduri de la terți ca mine, altfel nu se revarsă organic.

Să trecem la următorul subpunct, și anume, de ce caută bărbații femei pe care nu le mai iubesc. Free pussy, iată de ce. Alternativa ar fi să dea bani lucrătoarelor sexuale. Tu vii gratis.

Și mai e și noțiunea de string along. Nu se întâmplă nimic interesant în viața lui, deci, în condițiile prezente, merge și așa. Mulți oameni, bărbați și femei, târăsc după ei un string along, și nimic nu mi se pare mai nasol pentru respectul de sine al unui om decât să fii meh-ul cuiva. Mai bine stai singur(ă).

Și mai e un aspect. Tu, am stabilit deja, ții la maimuțoi. Ca dovadă că nu i-ai dat jet din prima. Maimuțoiul știe că ții la el. Simte. Vede. Faptul că ții la el îi umflă pipota și ouțele de orgoliu supradimensionat și narcisism satisfăcut, și parcă se simte mai puțin ratat când mutra lui insignifiantă generează emoție în cineva.

Practic, ești milking cow pentru senzația de mamă ce mișto mi-s a lui gigel.

De free pussy am zis? Am zis. E ca și cum îi dă cineva abonament gratis la netflix.. Ce, e prost să nu profite, mai ales că hbo go și amazon cer bani?

Să fie primit, hai sănătate.

Sper că ți-am fost utilă,

Lorena.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: