Poșta redacției: ediția în lenjerie

Intro: Periodic, oferim iubire cititorului nostru. Nu, Gicu, nu sub formă de sex, stai jos. În schimb, luăm o dramă personală pe care mi-o trimiteţi pe mail, pe birou@lorenalupu.com, şi găsim o soluţie, pe care oricum n-o veţi urma, dar măcar ne distrăm.

Şi misiva de data asta:

Dragă Lorena, 

Sunt într-un moment delicat al relației. Am un prieten, și ne înțelegem foarte bine. Am început să facem dragoste de acum două săptămâni. Adevărul e că l-am făcut să aștepte destul de mult, pentru că nu mă interesa să vrea doar asta de la mine și apoi să plece. El e foarte dornic să încerce mereu lucruri noi și eu nu știu dacă pot ține pasul să îl satisfac. De Valentine’s Day mi-a cumpărat un costum de lenjerie foarte sexy și ciorapi cu portjartier. Mi-a spus că abia așteaptă să le port, iar eu nu știu ce să fac. 

Îmi place costumul și e super, dar mi-e atât de rușine să mă îmbrac așa. Mi-e frică să nu arăt cringe sau să încep să râd. 

Ce să fac? 

X.

***

Dragă X,

Dacă nu-ți place ideea să porți costume sexy, e simplu: îl faci retur la sex shopul a cărui adresă e pe cutie și de banii ăia îți iei amandine și un rimel de la Sephora, adică ce ne dorim toate de Valentine’s Day.

Dacă spui că îți place costumul și tot ce te împiedică e rușinea, e semn că trebuie să woman up.

Ești cu tipul ăsta pentru că A) te atrage cu adevărat, pentru că îți place să fii cu el, pentru că vrei să-i simți penisul în tine, sau  B) ești cu el să nu fii singură, să te simți safe și pentru că nu ai opțiuni mai bune pe moment?

Dacă răspunsul e B, ești în relație din toate motivele greșite.

Dacă răspunsul e A, și realmente îl placi pe flăcău, faptul că e atras de tine și că vrea să exploreze sexual cu tine ar trebui să te bucure. Nu te mai panica de faptul că nu ai foarte multă experiență, ci spune exact asta: nu am foarte multă experiență. Ia-mă mai încet și ajută-mă să țin pasul cu tine. E un pic explicabil să fie foarte horny, mai ales dacă l-ai ținut să aștepte mai mult.

Acum, să revenim la lenjeria intimă sexy.

Sugerez să exersezi de una singură acasă, cum îți stă în lenjerie intimă sexy, cum mergi în lenjerie intimă sexy, cum pozezi în lenjerie intimă sexy. Fă-o să îți placi în primul rând ție. Dacă mâine te-ar suna ăia de la Victoria’s Secret să fii coperta noului lor catalog, cum ai proceda? Ce mișcări te pun în valoare? Ce părți ale corpului îți plac mai mult?

În secunda în care vei purta lenjeria intimă pentru că vrei, nu ca pe o favoare, vei face asta cu personalitate și asumare.

Întreb încă o dată: ești cu tipul ăsta pentru că îl vrei? Te atrage? Vrei să îl posezi și să îl domini? Preia controlul.

Și parcă te aud: Da, Lorena, dar eu am curul mare, celulită, colaci pe burtă, plm.

Așa, și?

Bărbatul ăla vrea să facă amor cu tine, nu să te judece.

Inflația uriașă de labe proaste și rele care populează internetul și aruncă cu hate în femei pentru că știu că ei n-ar putea nici măcar să susțină privirea uneia ne-a făcut un rău imens și femeilor, și bărbaților. Femeilor pentru că au mereu temerea că bărbatul de lângă ele are în sinea lui o mentalitate ghiolbănească, ca Sulea Hateru de pe net, și bărbaților pentru că trebuie să consume săptămâni în șir dovedind să nu sunt ca Sulea Hateru de pe net.

Indiferent cum ai arăta, ăla te va privi cu ochi iubitori. Pentru el vei fi Adriana Lima și Gigi Hadid la un loc, pentru că de tine e îndrăgostit. Și pentru că ție urmează să ți-o pună.

Dacă îl placi real pe ăla, poartă costumul de lenjerie intimă la următoarea ieșire în oraș, eventual direct sub sacou pe care nu-l scoți la restaurant, doar îl deschei, să se vadă ceva dantelă și nimic mai mult – iar acasă, fii o panteră asumată și f*te-l până cade lat.

Dacă îl vrei, ai deja asta în tine. Dacă nu, nu ești în relația potrivită.

Sper că ți-am fost utilă,

Lorena.

 

 

***

Îţi plac textele Trollywood? Susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: