Poșta redacției: Parazitul ăla mic

Se întâmplă un shift ciudat. Câteva luni după ce am pornit Poșta redacției, am primit la mailuri de nu mai făceam față tehnic. Acum primesc așaaaa, unul la două săptămâni. Pe de altă parte, traficul e la fel de intens ca înainte pe această rubrică, ceea ce ne spune că oamenii adoră să-i judece sever pe alții.

N-am primit mail, dar am primit următorul comentariu care, cred eu, se califică pentru Poșta redacției. Comentariul e la mailul doamnei care descoperise că soțul ei are o amantă, la șase luni după naștere. Adică textul ăsta

Comentariul aparține unei alte doamne și zice duios așa:

“Așa vă trebuie dacă sunteţi naive şi disperate după plozi.

Normal că fug bărbaţii de voi, fiindcă vă faceţi nasoale şi puneţi doar parazitul ăla mic pe primul loc,  iar prostul trebuie să întreţină 2 cururi, plus al lui.

Aia de 25 de ani arată bine, îl pune pe primul loc, se distrează la maxim şi nu îl pune să şi-o frece singur în baie doi ani de zile fiindcă vouă vă vine să borâţi când auziţi de sex.

Eu am aproape 30 şi mi-este scârbă de plozi ca dracu de tămâie, iar soţul meu este la fel de îngreţoşat ca şi mine de maternităţi sau fătătoare. 🤣🤣🤣😂😂😂

PS. Viaţa este prea scurtă pt. spălat căcaţi la 3 noaptea şi a întreţine un cur până la 18 ani sau mai mult, şi plus că tot în pământ ajungi mai devreme sau mai târziu, iar la bătrâneţe nu îţi este garantat acel cur şters de căcat,  plus că mi se pare un egoism mârşav să faci plozi doar pt. slugărit la bătrâneţe.

Vă schimbaţi complet după ce fătaţi, atât fizic, cât şi psihic, iar nesimţirea voastră este fără limite fiindcă rămâneţi aşa şi după 10 ani. Nu ştiti să mai fiţi femeia de care s-a îndrăgostit şi care i-a spus acel ,,Da” dulce, nu mai ştiţi să vă distraţi, să îl răsfăţaţi şi, în primul rând, să fiţi ,,femei”, nu mai aveţi respect de sine, nu vă mai îngrijiţi deloc, nu mai purtaţi un toc, o rochiţă sexi  iar el este efectiv sătul de imaginea scârboasă a treningului cu adidaşi, nu vreţi să slăbiţi, să vă tonifiaţi cu sport, nu comunicare, (undeva aici lipseşte un verb, şi nu îmi eşti suficient de simpatică să îl pun eu pentru tine, notă Lorena) fiindcă este mereu prinţişorul mic care are nevoie de ceva. şi nici măcar să aveţi o viaţă intimă plină de pasiune. Am atâtea exemple de bărbaţi scârbiţi şi femei de genul ăsta, încât aş putea scrie un roman.” 

 

Dragă X,

Cu multă stimă, permite-mi să te informez: eşti proastă de împungi.

Modul absolut jalnic în care te referi la persoane gânditoare şi simţitoare drept “cururi” mă face să vreau să-ţi administrez o flegmă verzuie în faţă.

Modul în care generalizezi, afirmând că toate mamele sunt aşa, mă face să vreau să-ţi administrez un bocanc cu ţinte direct în ovare. Ştii, băi, proastă cu clopoţei, că ceea ce numim noi femeie, toată acea dulceaţă şi gingăşie se datorează biologic faptului că ai două ovare secretoare de ovule, şi de hormoni şi feromoni care te fac atrăgătoare?

Modul în care subordonezi identitatea de femeie obligaţiei de a “răsfăţa” un mascul oarecare, care nici măcar nu are nivelul de toleranţă încât să te ia cum eşti în momentele tale proaste mă face să te felicit că nu vrei să te reproduci. Ferească dumnezeu să ai fetiţe şi să le educi să se considere drept ataş la pula unuia.

Măcar individul cu care te-ai căsătorit tu ţi-a pus clar în vedere că îl interesezi doar ca jucărică sexuală tentantă de care să-şi frece pula şi ca sac colector de sloboz, şi să nu dea dracu’ să îţi vină idei legate de maternitate, că s-a terminat daravera. În schimb, ăla din povestea femeii “îşi dorea familie”.

Ai idee, proasta universului, câţi spun că îşi doresc familie şi copii, apoi, când apar respectivii copii, subit realizează că procesul naşterii schimbă corpul unei femei, că da, cel puţin nişte luni borăşti când auzi de sex şi că în primii doi ani, hrănirea, spălarea, eforturile în jurul unui copil care încă nu vorbeşte presupun RENUNŢĂRI.

Da, băi, bovina pământului: nu poţi avea nimic, UMAN sau PROFESIONAL, fără investiţii şi renunţări.

Şi în loc să înjuri şi să acuzi de nesimţire o mamă care îşi asumă aceste renunţări, mai bine înjură-l pe ăla care a vrut copii, iar când îi are, dă bir cu fugiţii.

Dar hai să-ţi spun altceva, vito.

Nici eu nu-mi doresc copii. Dar nu mi-aş permite niciodată atâta ghiorlănism la adresa celor care îi au.

Prin Facebook, am cunoscut oameni care au copii, acum măricei. Copii frumoşi, deştepţi, copii care fac lucruri, copii care oferă sprijin emoţional şi îmbărbătare părinţilor lor, copii care iniţiază proiecte, activităţi de caritate, cenacluri, vloguri interesante, cluburi de diverse tipuri.

Şi mă gândesc cât de tare trebuie să fie pentru un om de 50 de ani să se simtă din nou de 20 prin copilul lui.

Vito, tu şi eu nu vom avea parte de această bucurie.

Eu măcar nu voi avea parte pentru că mi-am urmat propriile vise şi am luptat pentru lucruri în care am crezut, deci e o asumare.

Dar tu, penibilo?

Tu nu vei avea parte pentru că a fost mai interesant să-i  sugi pula unuia care între timp se va fi plictisit şi de tine şi are şi el o gagică, posibil tot de 25 de ani.

Cam tristuţ.

Lorena.

***

Îţi place Poşta redacţiei? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

11 Responses

 1. MupMup says:

  Totusi toata stima pentru doamna, care isi da seama ca nu vrea plod si isi asuma. Nu ca taica-miu care a facut 2 dupa care a lasat-o pe maica-mea cu doi boraci atarnache, sa-i creasca din leafa de profesoara.
  Mai bine daca nu vrei borac nu-l faci, nu sa-l faci sa fi in randul lumii si apoi pa.

 2. Ana says:

  Să nu vrei copil e ok, dar să ajungi să ai un asemenea limbaj încărcat de ură și frustare la adresa femeilor și copiilor lor, denotă mai degrabă traume personale familiale (abandon, lipsa iubirii unuia din parinți, abuz etc, ea știe ce și cum).
  Semnează o mamă foarte mișto, de 37 ani, extrem de activă și inventivă sexual :))

 3. Radu says:

  Orice alegere presupune o renuntare la o alta varianta.
  Am vazut aceiasi greata si la mamici care urasc cu spume femeile care nu fac copiii.
  In ambele cazuri “greata” mie-mi suna a indoiala profunda si reprimata sau dresaj/autodresaj mental.
  Un om impacat cu propriile alegeri nu dispretuieste alegerile altora.

 4. Radu says:

  copii* — acum mi-e greata de gramatica mea 🙂

 5. Lupe, this is why I love you (între altele). My point exactly.

 6. Mona says:

  Poate doamna in cauza face parte din categoria femeilor care au renuntat la ideea de copil si familie datorita masculului din dotare. Cum este prietena mea:acum 16 ani i s-a pus pata pe un barbat casatorit cu 2 copii (cu ceva probleme in casnicie), l-a despartit, sunt impreuna de atunci, insa el nu-si doreste alti copii si nici alta casatorie. Datorita obsesiei pentru el, ea a renuntat la ideea de a face copii si a te casatori si acum predica peste tot cat de naspa e sa ai copii, cum casatoria distruge viata de cuplu.
  Concluzia, frustrari reprimate datorita renuntarii a ceea ce ti-ai dorit initial pt o p…la.
  vulpea si strugurii acrii…..

 7. alt_mihai says:

  Primul meu comentariu pe aceest blog pe care-l citesc de ceva vreme…insa nu ma pot abtine:
  Citind acel comentariu, prima mea reactie a fost sa-l consider trollaj. Insa, de aici incepe nebunia…DACA acel comentariu nu este al vreunui troll, inseamna ca fiinta aia ce se auto-numeste “sara” (“S” nu merita…) nu este doar o idioata cu acte in regula ci si mai grav, o inveninata, probabil frustrata care, la fel de bine, poate sa fi fost traumatizata de mic copil.
  DA, proasto, sunt parinte a doua minunatii, DA, proasto, sotia mea nu mai are aceleasi atitudini ca mai inainte, DA proasto, contrar gandirii tale limitate, exista familii care-si doresc copii si isi asuma aceste lucruri.
  SI…DA, proasto, faptul ca se intampla aceste lucruri iar tu, ca barbat, nu sari in prima pizda disponibila, nu inseamna altceva decat respect fata de persoana de langa tine.
  In fine, daca pentru tine, la 30 de ani (cam nasol, dar asta e…) tot ceea ce conteaza e sa sari in pula unuia (ma rog, si asta e o chestie), pentru altii, zambetele primite de dimineata si imbratisarile de seara sunt pur si simplu fara de pret.
  Mai mult, nu am ce comenta…

  • Lorena Lupu says:

   Am o rugăminte. Alt Mihai. Formulează toate astea pe un limbaj mai prietenos, ca pentru publicul larg, şi trimite-le pe birou@lorenalupu.com, pentru Poşta redacţiei. Mailul şi identitatea ta rămân secrete.

 8. alt_mihai says:

  Ok, imi cer scuze, insa nu m-am putut abtine la ce ineptii cu caracter de generalitate am citit aici…si mai ales, din partea unei femei…am luat la cunostinta 🙂

 9. Mi Argo says:

  ce mi-a placuut! de argumente, zic. stilul direct si anti-sexy ca un dus rece de dimineata fierbinte, fara verb.
  ar trebui sa fii “scriitor public” daca ar exista asa ceva. poate ca exista. in franta da, este, cu un sens mai profan. sensul imaginat de mine? mda, scrieti-mi la posta reda… nu, n-o avem.
  un bemol la “verzuie”, atributul flegmei, dar nu comentez ca precis ma faci “piuré” din ce fasole-boabe oi fi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: