Poșta redacției: Probleme de băiat scund

Periodic, oferim iubire cititorului nostru. În sensul în care el sau ea, sau chiar tu, de ce nu, ne trimi(te)ți problema voastră de suflet pe birou@lorenalupu.com. Noi citim, cugetăm și analizăm, apoi propunem o soluție sau dăm o opinie ÎNTR-UN ARTICOL PE BLOG.

Sau în consultaţie privată, contra cost.

Scrisorica de azi spune aşa:

Salut, Lorena,

Problema mea nu se poate rezolva. Nici nu știu de ce te plictisesc cu asta. Poate doar așa, ca să aflu și perspectiva cuiva din afară, mai ales cineva analitic și calculat cum ești tu.

Sunt un tip scund și cu asta cred că am spus tot.

Nu ai idee câtă umilință înghite de la femei un tip scund. Câte priviri condescendente, ce reacții sarcastice dacă vrea să facă o mișcare, cum te expediază fără să stea la discuții, cum te trec instant în friendzone. Deși nu ai cum să lucrezi la asta, nu e un defect de caracter și nu ai cum să-ți schimbi înălțimea.

Îmi doresc o femeie care să vadă dincolo de aspectul ăsta și nu știu unde s-o găsesc.

Tu ce zici?

X.

***

Dragă X,

Eu zic că friendzone nu e atât de rău și nu înțeleg de ce se agită cei care ajung acolo. Sexul e atât de ușor de cumpărat peste tot, pe când prietenia adevărată e inestimabilă. Orice om care se vaietă de friendzone merită să moară fără prieteni, într-un azil de stat.

Exact ca friendzone, înălțimea ta în sine nu e o problemă. Ce crezi că au în comun Danny de Vito, Peter Dinklage și defunctul, dar etern radiantul Prince, aka the Symbol? Exact. Un imens succes la mase. Și la mese.

De câte ori apar / apăreau pe micile, mijlociile și marile ecrane, se holba lumea cu respirația întretăiată, de zici că au alergat cinci ture de IOR cu masca sanitară pe față.

De ce, când îi vede pe numiții, lumea nu simte nevoia să comenteze sarcastic?

Pentru că fiecare s-a remarcat în primul rând prin talent, carismă, personalitate și excelența prestației, care întâmplător aparținea unei persoane mici de înălțime. Nu s-au definit ca niște minioni care mai făceau niște chestii, ci invers, ca niște creatori talentați, originali, captivanți care, printre altele, erau minioni.

Din acest punct de vedere, mailul tău e incomplet. Știu despre tine doar că ești scund și că ai face amor, dar nu partikipă combatantele. Profund neinteresant. Toți bărbații vor să f fără obligații și toate femeile vor să mănânce fără să se îngrașe. Not gonna happen.

Dacă și imaginea pe care o transmiți potențialelor juliete e la fel de incompletă: “sunt scund și aș f ceva”, nu te mira că nu se creează conexiuni.

De aceea, propun o schimbare a focusului. De la a te justifica şi a te scuza infinit că eşti scund, how about la a te purta ca şi cum factorul înălţime nu există şi de a livra energie pozitivă, excelenţă în ceea ce faci şi good vibes? Oamenii nu vor uita niciodată modul în care-i faci să se simtă, spune un clişeu siropos. Dar adevărat. Livrează good feels & good energy şi oamenii vor uita ce înălţime ai.

Also: rezolvă-ţi nevoia de chestia aceea ruşinoasă cu niscai doamne de pe anuntul.ro şi nu-ţi mai infesta relaţiile interumane cu nevoia de a coţăi şi tu ceva. Cu cât eşti mai calm, mai relaxat şi tragi mai puţin de doamne şi domnişoare, cu atât ele vor fi atrase de tine. Femeile resping disperarea insistentă, agasantă şi nedemnă (care vorbeşte doar despre lipsă de opţiuni, indiferent de înălţimea combatantului), dar sunt atrase de relaxarea şi drăgălăşenia unui tip care ştie să fie amiabil şi fermecător, fără să pară că vrea neapărat ceva.

la 157 cm înălţime, Prince a fost idolul tuturor femeilor din generaţia lui. Într-o perioadă în care standardul de frumuseţe masculină era Gigelul înalt, solid, musculos, cu păr pe piept, apt să mute singur mobila în casă când decide nevasta că vrea să redecoreze.

Deci, se poate. Dacă ai cu ce. În primul rând, de la gât în sus.

Sper că ţi-am fost utilă.

Lorena.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. Traian says:

    Never give up. Am o colegă care are 15cm peste soţul ei. No problems, se înţeleg foarte bine, au doi copii, etc etc. Nu poartă tocuri la evenimente şi aia e.

  2. Alis says:

    Eu am fost indragostita pana peste urechi de vreo doua ori de baieti scunzi. N-am avut nici o sansa, baietii au ales tipe mai interesante (pentru ei) decat mine. E drept ca, la prima vedere, un baiat inalt o sa imi atraga atentia si pentru primele 5 secunde va fi mai atractiv decat prietenul lui scund. Dar asta dureaza pana incep sa vorbeasca. Apoi inaltimea devine ireleventa. Mai ales ca de obicei in combinatia asta cel care chiar are ce povesti si cu care ai vrea sa mai stai putin este cel scund. Cred ca e cam la fel ca marimea sanilor la femei: sunt barbati pentru care sunt atractive doar cele cu sani mari, majoritatea barbatilor or sa fie pentru primele secunde mai interesati de tipa cu sani mari decat de prietena ei dar in cele din urma sanii mari nu garanteaza nici un fel de compatibilitate. Si, mama, ce bullying isi iau femeile daca au nesimtirea sa aiba sani prea mici. Sau prea mari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: